Kochani bardzo , bardzo Wam dziękuje za wszystko , za pamięć o Emi , za ciepłe słowa , za pomoc ....
Dom bez Emi jest taki pusty

mimo iż jest w nim wiele zwierząt , Urwisek cały czas ją woła , szuka , nie chce za bardo jeść , staram się z go zająć zabawa , dałam mu tunel do zabawy ...
Szczególne podziękowania dla moich wetów , dr Karolinie Włodarczyk , dr Juli i Michałowi Mazur za walkę o życie Emi , robili wszystko co było możliwe ...
oraz
chce bardzo podziękować Przystani Ocalenie za pomoc w kwocie 300 zł na rzecz długu u weta ( dług nadal jest spory i proszę o pomoc w jego spłacie , dziś kolejna wizyta tym razem z Ozzim )
Za 3 tyg zaczyna sie nowy rok rozliczeniowy z 1% podatku , bardzo Was proszę jeśli jeszcze nie wybraliście swej organizacji o wpłatę na Przystań Ocalenie, oni mimo iż maja wiele chorych i wiekowych zwierząt pomagają jeszcze innym , pamiętajmy o Przystani ...
Dziś znów byłam z Ozzim u weta , oczko lepiej , ale źle z buzinka , krwawi i ropieje . mam dla niego kolejny antybiotyk i w środę będzie miał pobrana krew i musi mieć usuwane zęby

te co jeszcze zostały .
Mati odpukać jak na dzień dzisiejszy OK , je i nie krwawi z buzinki

Jedynie troszkę rzęzi , ale ona już tak ma .
Eustaszek , Maniek , Szłapek S.U.K.owcy tez OK