TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 09, 2011 17:11 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Urwis miauczy za ukochana Emi.... :roll:

Mam nadzieje, ze to juz koniec kociego cierpienia i niesprawiedliwego, przedwczesnego odchodzenia tych niewinnych istot! juz DOŚĆ!!!

Teraz pora na to, by wszystkie kotki szukajace domow znalazly domki swoich marzen :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt gru 09, 2011 17:31 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

szkoda mi Urwiska :( żeby on chociaż nie pochorował się :cry:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pt gru 09, 2011 20:47 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kochani bardzo , bardzo Wam dziękuje za wszystko , za pamięć o Emi , za ciepłe słowa , za pomoc ....
Dom bez Emi jest taki pusty :crying: :crying: :crying: mimo iż jest w nim wiele zwierząt , Urwisek cały czas ją woła , szuka , nie chce za bardo jeść , staram się z go zająć zabawa , dałam mu tunel do zabawy ...

Szczególne podziękowania dla moich wetów , dr Karolinie Włodarczyk , dr Juli i Michałowi Mazur za walkę o życie Emi , robili wszystko co było możliwe ...

oraz

chce bardzo podziękować Przystani Ocalenie za pomoc w kwocie 300 zł na rzecz długu u weta ( dług nadal jest spory i proszę o pomoc w jego spłacie , dziś kolejna wizyta tym razem z Ozzim )
Za 3 tyg zaczyna sie nowy rok rozliczeniowy z 1% podatku , bardzo Was proszę jeśli jeszcze nie wybraliście swej organizacji o wpłatę na Przystań Ocalenie, oni mimo iż maja wiele chorych i wiekowych zwierząt pomagają jeszcze innym , pamiętajmy o Przystani ...

Dziś znów byłam z Ozzim u weta , oczko lepiej , ale źle z buzinka , krwawi i ropieje . mam dla niego kolejny antybiotyk i w środę będzie miał pobrana krew i musi mieć usuwane zęby :cry: te co jeszcze zostały .

Mati odpukać jak na dzień dzisiejszy OK , je i nie krwawi z buzinki :) Jedynie troszkę rzęzi , ale ona już tak ma .

Eustaszek , Maniek , Szłapek S.U.K.owcy tez OK :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt gru 09, 2011 21:39 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

rudy kociak pisze:szkoda mi Urwiska :( żeby on chociaż nie pochorował się :cry:

no wlasnie... tez sie tego obawiam... ale Emi czuwa nad nim na pewno i nie pozwoli mu chorowac.

Ozzinku, ciesze sie, ze z oczkiem lepiej, widzialam, jak ci bardzo dokuczalo... :roll:

Mati :1luvu: :ok: oby tak dalej :)

Justa&Zwierzaki pisze:
Eustaszek , Maniek , Szłapek S.U.K.owcy tez OK :)

:ok: :ok: :ok: no i super :)

Ze strony przystani to byl naprawde wspanialy gest, zwlaszcza, ze sami maja dlugi... :1luvu:

Kociara82

Post » Pt gru 09, 2011 21:53 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Też jak czytam o Urwisku,serce ściska,tez mam nadzieję,ze biedak się nie rozchoruje :(
Ozzi Ty nasz wojowniku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Trzymam kciuki za wszystko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt gru 09, 2011 22:06 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Od paru lat przekazuję już 1% Przystani Ocalenie :) A z mojego bazarku uzbierało się 37 zł, zaraz zrobię przelew na 50 zł.
moje miejsce w sieci: http://www.donka66.blogspot.com/

Isiak

Od: Pon cze 11, 2007 23:02

Post » Pt gru 09, 2011 22:11 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

kazda kwota sie liczy, mrusie dziekuja bardzo :1luvu:

Kociara82

Post » Sob gru 10, 2011 19:24 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Emi [*]

Justa, mnóstwo uścisków dla Ciebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mam nadzieje, że z końcem tego zakichanego roku skończy się również ta zła passa... :cry:

Buziaczki kochane Mrusiątka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob gru 10, 2011 19:30 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob gru 10, 2011 22:56 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

no, ja tez mam taka nadzieje :ok:

Kociara82

Post » Nie gru 11, 2011 13:39 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

jak mija niedziela mrusiom?

Kociara82

Post » Nie gru 11, 2011 20:39 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Doczytałam.

Działo się, oj działo.

Emi ['] ['] [']
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie gru 11, 2011 21:06 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Dobry wieczór :1luvu: :1luvu: :1luvu:
K.

Obrazek
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Nie gru 11, 2011 22:33 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Caragh pisze:Dobry wieczór :1luvu: :1luvu: :1luvu:
K.

Obrazek

Tak pieknie wyszedł na tej fotce :lol: :lol: :lol: te latareczki w oczkach :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie gru 11, 2011 22:54 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:Tak pieknie wyszedł na tej fotce :lol: :lol: :lol: te latareczki w oczkach :lol: :lol: :lol:

Dziękuję za komplement :oops: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kitek
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh