wszystkie kolory życia z kotami

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 10, 2011 8:30 Re: wszystkie kolory życia z kotami

u mnie poranek sielankowy :mrgreen:
kotusie porozkładane na łóżku...ja zepchnięta na brzeżek żeby im nie przeszkadzać :kotek:
skoro już tak w zgodzie sypiają :cat3: :cat3: :cat3:
rano tylko jakieś pochody do kuwety uczyniły...no takiego drapania to ja od dawna nie słyszałam, a co nawysypywały 8O nie mówiąc już o tym, że wszystkie uparły się na jedną kuwetę :ryk:
teraz już po śniadanku, wielce zadowolone grzeją doopki przy kaloryferkach :catmilk: :flowerkitty:
Coco zadomowiła się na powrót na górze choć jej miejsce na środku łóżka zajęła Bajka :kitty:
ale Buba jest niestety wciąż z góry przez Maleństwo przeganiana :conf:

fotki podczas zabawy trudno się robi, zdjęcia nie oddają tego co kicie wyczyniają
Coco skacze na półtora metra i robi w powietrzu fikołki :mrgreen:
obawiam się, że gdyby mogła polować na prawdziwe ptactwo to wytrzebiłaby je w tri miga, tak jej to idzie
Mańka z tą swoją wielką doopiną podrywa się do skoku tylko od czasu do czasu :ryk: a tak siedzi i tylko łapkami do góry macha :mrgreen:
Maleństwo dla bezpieczeństwa skacze tylko po łóżku, ale też jest bardzo sprytna i najśmieszniej wygląda jak złapie...ogonek zadrze do góry i dumna ze zdobyczą próbuje odejść :ryk: :mrgreen: :ryk:
Buba jak było widać ptaszka może co najwyżej zaczepić kiedy ten przysiądzie jej na brzegu ukochanego hamaczka :ryk: :ryk:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Sob gru 10, 2011 8:49 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Ależ mialyście radosno-zabawny ranek :) Kociaki słodkie, aż milo fotki oglądać. No i ten drapak, supeeeer :) Może się w koncu moje doczekają :)
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Sob gru 10, 2011 9:37 Re: wszystkie kolory życia z kotami

ewka63 pisze:Ależ mialyście radosno-zabawny ranek :) Kociaki słodkie, aż milo fotki oglądać. No i ten drapak, supeeeer :) Może się w koncu moje doczekają :)

Doczekają :ok: Daj ogłoszenie na Tablicy że tanio kupisz duży drapak.Może ktoś się odezwie :roll: Mi to propozycje dawali tam też by stare krzesło dać :ryk: żeby chyba kot meble nauczył się drapać :mrgreen: Miałam dwie oferty poważne,ale napisałam prawdę że już mam i czy nie mogłaby koleżance dać to już odzewu nie było.Fotki kotów konieczne do ogłoszenia.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob gru 10, 2011 12:02 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob gru 10, 2011 12:04 Re: wszystkie kolory życia z kotami

vailet pisze:Witamy,ale foty :P :P :P i super Masz drapak :ok: Popisy koteczków super :kotek: :ok: :ok: :ok:

szczerze mówiąc to ja z drapaka nie korzystam :mrgreen: nie mogę się wstrzelić w kolejkę :ryk:

dinzoo

Post » Sob gru 10, 2011 12:06 Re: wszystkie kolory życia z kotami

vailet pisze:
Karolek(ona) pisze:ja właśnie poluje na drapaka okazyjnie

Dziś na Tablicy za 40zł były dwa jeden z budką,ale to Opole :( i nie wierzę by komuś obcemu wysyłki by się chciało robić,a też tanie nie są.

ale te za 40zł to jakie sa duze - bo ja fajny za 95zł znalazlam z ostrowa wlkp a to blisko mnie i moge nawet autobusem podjechac
http://tablica.pl/oferta/drapak-dla-kota-IDxb4t.html
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Sob gru 10, 2011 12:23 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Duża pije kawę a ja korzystając z okazji siedzę na jej kolanach :cat3: i cysiam jej bluzkę
ona mnie gilgoli za uszkami :1luvu:
tak sobie myślę, że dziś jej nie dziabnę...a co tam niech się cieszy :twisted:
Coco

dinzoo

Post » Sob gru 10, 2011 15:01 Re: wszystkie kolory życia z kotami

A spróbuj ją tylko z tych kolan zwalić :twisted:

vailet ja swój drapak także nie kupowałam u siebie tylko z Piły w częściach targałam na 2 tury
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Sob gru 10, 2011 15:11 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Lilianna J-wie pisze:A spróbuj ją tylko z tych kolan zwalić :twisted:

vailet ja swój drapak także nie kupowałam u siebie tylko z Piły w częściach targałam na 2 tury

Ja wyskrobalam drapak dzies na allegro... tani nie byl ale solidny... choc prawie najtanszy byl ze wszystkich... ponad 200zeta ale ponad 160 wysokosci dwie budki, hamak, rurka, dwa siedziska i drabina :D

A wasze kotki poprostu cudne az nie mozna sie napatrzec ;D a taki poranek to tylko na dobry humor :D
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Sob gru 10, 2011 15:29 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Dla mnie 200 zł za drapak to dużo i nie mogłam sobie pozwolić na taki wydatek. Ten zresztą też dostały w prezencie od mojego faceta :mrgreen:
Jedna budka, tuba z piłeczką, jedna duża półka, mniejsza połka z piłeczką i 2 półki na samą górę z hamakiem. Wysokość ogólna ok. 170 cm
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Sob gru 10, 2011 15:41 Re: wszystkie kolory życia z kotami

pokażcie !!
a ten co ja oglądam podoba sie wam?
ja mam małe mieszkanie i szerszego bym nie upchnela bo ja niestety nie mam balkonu i okna od ulicy i musze miec suszarke w pokoju a ona tez zajmuje.

Karolek(ona)

Post » Sob gru 10, 2011 15:57 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Ja nie mam jak, wciąż jestem bez telefonu :evil:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Sob gru 10, 2011 16:09 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Karolek(ona) pisze:
vailet pisze:
Karolek(ona) pisze:ja właśnie poluje na drapaka okazyjnie

Dziś na Tablicy za 40zł były dwa jeden z budką,ale to Opole :( i nie wierzę by komuś obcemu wysyłki by się chciało robić,a też tanie nie są.

ale te za 40zł to jakie sa duze - bo ja fajny za 95zł znalazlam z ostrowa wlkp a to blisko mnie i moge nawet autobusem podjechac
http://tablica.pl/oferta/drapak-dla-kota-IDxb4t.html

Karola bierz ten co znalazłaś jest niższy niż mój,ale jak możesz podjechać :roll: Te z Tablicy raczej mniejsze i nie taki wypas jak ten :ok: Mój waży 22 kg 8O 8O Muszą rozkręcić i ja miałam w tak wielkim kartonie że ledwo kurier przez drzwi wszedł bo go prosiłam,a TŻ-a nie było.
Obrazek ,

vailet

Post » Sob gru 10, 2011 16:11 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Karolek(ona) pisze:pokażcie !!
a ten co ja oglądam podoba sie wam?
ja mam małe mieszkanie i szerszego bym nie upchnela bo ja niestety nie mam balkonu i okna od ulicy i musze miec suszarke w pokoju a ona tez zajmuje.

Karola ten co pokazałaś jest super :ok: Jak Masz za co to dzwoń bo ktoś kupi.
Obrazek ,

vailet

Post » Sob gru 10, 2011 16:11 Re: wszystkie kolory życia z kotami

Zanim rozkręcą fota, żeby było wiadomo jak to było :mrgreen:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

[poprzednia][następna]