LSVC pisze:i my się meldujemydwanaście łapek - trzy ogony i cztery nogi... do klubu zbieraczy się nie nadajemy
zwłaszcza, że chomika już z nami nie ma...
Czyli w sumie macie 5 sztuk na stanie

Poza tym liczy się też jakość

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LSVC pisze:i my się meldujemydwanaście łapek - trzy ogony i cztery nogi... do klubu zbieraczy się nie nadajemy
zwłaszcza, że chomika już z nami nie ma...
Karolek(ona) pisze:nam nie odpowiedziano wiec chyba sie nie nadajemy do tego wąta
kamari pisze:Karolek(ona) pisze:nam nie odpowiedziano wiec chyba sie nie nadajemy do tego wąta
Przepraszam![]()
![]()
nadajecie się cudownie
![]()
I z góry przepraszam wszystkich, na których wpisy nie odpisałam![]()
Siedzę nad tym cholernym serwerem, żeby uruchomić portal przed świętami (najbliższymi)
Bazyliszkowa pisze:My się też nie dadajemy do tego wątku, za mało uzbierałam.
Ale myślę, że jeszcze wszystko przede mną
vega013 pisze:Tup, tup, tup, tup, tup... To my tak tupiemy i biegniemy razem z naszą Dużą, żeby udowodnić, że nasza Duża do klubu zbieraczek się kwalifikujeJest nas siedmioro kociarstwa w domku. Chwilowo żadnych bidulek tymczasowych nie mamy, a to dlatego, że zdróweczko Lili jest w chwiejnej równowadze i byle co może spowodować tragiczny koniec. Na fotkach w naszym wąteczku widać, jak wyglądamy
![]()
Pozdrawiamy serdecznie wszystkie Ciocie Zbieraczki![]()
Oliwka w imieniu całej kocio - ludzkiej rodzinki
Bazyliszkowa pisze:My się też nie dadajemy do tego wątku, za mało uzbierałam.
vega013 pisze:Bazyliszkowa pisze:My się też nie dadajemy do tego wątku, za mało uzbierałam.
Bo Ty jesteś Bazyliszkowa rozwojowa.![]()
Ja już przekroczyłam swoje rozwojowe możliwości. Zawsze uważałam, że czwórka kociarstwa to optymalna liczba, a mam 175% normy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1435 gości