ka_towiczanko-z tego wszystkiego zapomiałam przekażać podziękowań za dary
Kasabian-ostatni z naszych połamańców-na razie do poniedziałku jeszcze czeka na decyzję
ale niestety z łapka jak na razie nic lepiej i widmo amputacji jest coraz bliżej
Z akcji darmowych sterylizacji zostały jeszcze wolne miejsca , trzeba je wykorzystać do 15 grudnia
Jak ktos z Was ma pod opieką, albo zna kogoś kto ma wolnożyjące/pod opieką/dokarmiane koty i adres katowicki to postarajcie się wykorzystać tą szansę...a w schronisku..
do domków pojechali dziś
-mały wrzaskunek elegancik

zamieszka u ludzi, którzy mieli 17lat kota i im odszedł
-niebieskooki

, zamieszka z naszym ,adoptowanym rok temu Cito- tu trzeba trzymac bardzo mocno kciuki , bo podstawa jest to, żeby sie dogadały.
Cito miał towarzysza, który niestety odszedł za TM, byli bardzo ze soba zżyci, Cito płacze, szuka, kiepsko je.
I to ma byc kot towarzysz dla niego-przede wszystkim
dzis przy nas trafiły do klatki trzy max bidne kociaki, podrzucone na ogródek ludziom w worku
Brudne jak nie wiem co, zasmarkane
koteczkaok 6-7 tyg, straszna bida, mleko pije sama
kocurekok 7,8 tyg, brudasek, z kk
kocurekgdzies 2,5 miesięczny

i jest nowy, dorosły
kocur-563/11
od 9 12 w schr
tricat 10 12
kastrat, znaleziony na ulicy, na razie przerazony, proludzki

Pamiętacie Dusię?
to koteczka po zmarłekj osobie, przedstawiona nam przez ludzi ją oddających, jako kicia całkiem dzika, wieloletnia, żyjąca w mieszkaniu całe swoje życie, ale nigdy nie szukająca człowieka. W czasie jej sterylizacji okazało sie ,że ma mega ropomacicze ( byc może z bólu taka była) Teraz stanowczo jest bardziej przychylna ludziom, mogę ją głaskać itd, choć czasem jeszcze fuknie.
Potrzebuje bardzo cierpliwego domu, bo nie wiem tak na prawde jaki z niej będzie kot
To taka mała jej reklama do ogłoszeń ewentualnych
Dusia

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
a to jeszcze ostatnie małe
,, ala maincoonek,,

rudo-biały

czarno-biały Jakubek

szylka

i taki kochany podrostek, który juz troszke czeka