» Sob gru 10, 2011 16:13
Re: Ryś,Gucio,Smakusia i Gapusia CZ.7 mam wozek pod transporter
MalgWroclaw pisze:anulka111 pisze:MalgWroclaw pisze:Ja to bym chciała, żeby Fasolcia dała sobie założyć coś i tym samym zasłonić swoje dziury przed własnymi łapinkami.
Wiesz co a moze to jest sposob-ja chyba mam kaftanik po sterylce Smakusi-moze mozna by go przystosowac do zasloniecia tych dziurek?
Nie wiem, Kochana. Coś trzeba zrobić, ale muszę rozważyć wszystkie opcje. Usunąć pazurki, jak w Ameryce

i ząbki
Języczka chyba się nie da (wylizywanie)
Żartowałam

Wiem ,ze zartowalas.
Z takim wylizywaniem to człowiek kompletnie bezradny jest-widac ,ze kotu cos nie odpowiada- w wiekszosci z nerwow-ale jak przekonac kota ,by sie nie wylizywal
Powinnam sprawdzac tony papierow-zamiast tego -umylam najwieksze okno , odkurzylam i umylam 2 regaly dio sufitu z ksiazkami

Zawsze tak jest ,ze jak mam sprawdzac cos ,to akurat porzadki ida mi duzo sprawniej

Mam na koncie tez pranie dwukrotne
Z ostatnich wiesci-koty pomogly mi przesypac karmy do puszek,Gucio troche sie bal grzechotu karmy o puszke i zwial-zlokalizowalam strachulca-zgadnijcie gdzie

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.