50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 08, 2011 17:47 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

Bydgoszcz to ja tylko po nocy :oops: I to strasznej...
W dodatku następny weekend wolałbym być w Wawie, w ten jadę do Szczecina.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw gru 08, 2011 17:51 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

Szalony Kot pisze:Bydgoszcz to ja tylko po nocy :oops: I to strasznej...
W dodatku następny weekend wolałbym być w Wawie, w ten jadę do Szczecina.

Spoko, Ciebie nie proszę, bo i tak mi już dużo pomogłaś :D Daję do ogólnej informacji 8) W sumie transport mam, ale płatny- do biletów jeszcze plus 50zł :?

Kotka z krzywą łapką rozpaprała ranę.... kolejne usypianie ? A wydaje mi się, że ona ciężko zniosła narkozę... :?

edit:
dla tych, którzy jeszcze ją pamiętają :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw gru 08, 2011 22:11 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

No cudna to ona jest :1luvu:
wyszło coś z tą panią co podesłałam ci mejla?

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt gru 09, 2011 7:51 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

J.D. pisze:No cudna to ona jest :1luvu:

Nie odpisała :(
Obrazek

kinia098

Post » Pt gru 09, 2011 9:16 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

kinia098 pisze:

może i dobrze bo okazało się,że szukała w różnych miejscach i nawet pomyliła mejle z odpowiedziami :? i co jeszcze bardziej dziwne-zawsze szukała daleko od siebie... :roll: ...

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt gru 09, 2011 18:00 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

A co to za Tri-śiczności ? Wypisz , wymaluj moja Patka -Łatka ! Az pobiegłam plamki na pysku zliczć i lokalizować :ryk:
Pozdrawiam

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Pt gru 09, 2011 21:18 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

Bulweczka w końcu zrobiła do kuwetki ! :D Sukces :mrgreen: Jej charczenie spowodowane jest urazem mechanicznym. Bulwisia prawdopodobnie miała złamaną przegrodę nosową od potrącenia lu kopnięcia :( Na szczęście nie przeszkadza jej to w życiu.

zjawka pisze:A co to za Tri-śiczności ? Wypisz , wymaluj moja Patka -Łatka ! Az pobiegłam plamki na pysku zliczć i lokalizować :ryk:
Pozdrawiam

To była na początku moja jedyna oswojona kotka, bo miałam jedno stadko. Teraz to marzenia :mrgreen:

J.D. pisze:
kinia098 pisze:

może i dobrze bo okazało się,że szukała w różnych miejscach i nawet pomyliła mejle z odpowiedziami :? i co jeszcze bardziej dziwne-zawsze szukała daleko od siebie... :roll: ...

No i bardzo dobrze, niech się nie odzywa !

Niestety, smutne wiadomości :cry: Babunia odeszła 3 miesiące temu :( Pani zgubiła mój numer i nie miała jak się ze mną skontaktować. Kicia zaczęła mieć problemy z nerkami, zaczęła się przewracać, a na koniec dostawała ataków jakby padaczkowych :( Nie było już szans.. na szczęście umarła w domku, a nie gdzieś na działkach :cry:
Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Pt gru 09, 2011 21:48 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

Ten post może trochę bardziej radosny... zdjęcia z DS' ów

Rodzinka, ( bez Birmy ) mieszkająca w super stajni ;), którą wiózł Szalony Kot :D
Obrazek

Braciszek mieszkający w Poznaniu :D dowózka Dyktatury :lol:
Obrazek

Siostrzyczka mieszkająca w Słupsku za pomocą transportową elzbietymrowin :kotek:
Obrazek

Jedno z grzybków, które Renifer wiózł do Wawy :D
Obrazek

Misia i Zozol oraz ich kumpel Dyzio 8)
Obrazek

Obrazek

A na koniec Mniecio gospodarz :ryk: demoluje chatę ze znajdą Emilkiem :roll:
Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Pt gru 09, 2011 21:57 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

Zdjęć Misi i Zozolka ja dostałam kilknaście. I co jedno to fajniejsze :1luvu: .
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Pt gru 09, 2011 22:08 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

AlfaLS pisze:Zdjęć Misi i Zozolka ja dostałam kilknaście. I co jedno to fajniejsze :1luvu: .

Ja też mam masę, ale trochę zajęłoby mi wrzucenie ich tutaj :lol:

Dodam jeszcze fotki zaginionego Żuczka :cry:
Obrazek

Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Sob gru 10, 2011 8:22 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

Kinga, piękne te fotki z DS-ów :1luvu:
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Sob gru 10, 2011 8:46 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

kinia098 pisze:Bulweczka w końcu zrobiła do kuwetki ! :D Sukces :mrgreen: Jej charczenie spowodowane jest urazem mechanicznym. Bulwisia prawdopodobnie miała złamaną przegrodę nosową od potrącenia lu kopnięcia :( Na szczęście nie przeszkadza jej to w życiu.

zjawka pisze:A co to za Tri-śiczności ? Wypisz , wymaluj moja Patka -Łatka ! Az pobiegłam plamki na pysku zliczć i lokalizować :ryk:
Pozdrawiam

To była na początku moja jedyna oswojona kotka, bo miałam jedno stadko. Teraz to marzenia :mrgreen:

J.D. pisze:
kinia098 pisze:

No i bardzo dobrze, niech się nie odzywa !

Niestety, smutne wiadomości :cry: Babunia odeszła 3 miesiące temu :( Pani zgubiła mój numer i nie miała jak się ze mną skontaktować. Kicia zaczęła mieć problemy z nerkami, zaczęła się przewracać, a na koniec dostawała ataków jakby padaczkowych :( Nie było już szans.. na szczęście umarła w domku, a nie gdzieś na działkach :cry:
Obrazek

Śpij spokojnie koteńko[*] :cry: Byłaś prześlicznym kotkiem.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Nie gru 11, 2011 12:06 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

Obrazek
Misio w DS :mrgreen:

Dyzio oczywiście wszystko pożera :roll: domek mówi, że zje swoje, zje koteczki i zje jeszcze ze stołu :roll:

Z Inką był problem: chciała gryźć, drapała, fuczała na inne zwierzęta, ale Pani napisała, że dziś już na nikogo nie fuczy, zwiedza mieszkanie i bawi się myszką :D :ok:
Obrazek

kinia098

Post » Pon gru 12, 2011 15:55 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

Skończyły się darmówki... leżę 8O
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]