W dodatku następny weekend wolałbym być w Wawie, w ten jadę do Szczecina.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Bydgoszcz to ja tylko po nocyI to strasznej...
W dodatku następny weekend wolałbym być w Wawie, w ten jadę do Szczecina.
kinia098 pisze:J.D. pisze:No cudna to ona jest![]()
wyszło coś z tą panią co podesłałam ci mejla?
Nie odpisała
zjawka pisze:A co to za Tri-śiczności ? Wypisz , wymaluj moja Patka -Łatka ! Az pobiegłam plamki na pysku zliczć i lokalizować![]()
Pozdrawiam
J.D. pisze:kinia098 pisze:J.D. pisze:No cudna to ona jest![]()
Nie odpisała
może i dobrze bo okazało się,że szukała w różnych miejscach i nawet pomyliła mejle z odpowiedziamii co jeszcze bardziej dziwne-zawsze szukała daleko od siebie...
...
AlfaLS pisze:Zdjęć Misi i Zozolka ja dostałam kilknaście. I co jedno to fajniejsze.
kinia098 pisze:Bulweczka w końcu zrobiła do kuwetki !Sukces
Jej charczenie spowodowane jest urazem mechanicznym. Bulwisia prawdopodobnie miała złamaną przegrodę nosową od potrącenia lu kopnięcia
Na szczęście nie przeszkadza jej to w życiu.
zjawka pisze:A co to za Tri-śiczności ? Wypisz , wymaluj moja Patka -Łatka ! Az pobiegłam plamki na pysku zliczć i lokalizować![]()
Pozdrawiam
To była na początku moja jedyna oswojona kotka, bo miałam jedno stadko. Teraz to marzenia
J.D. pisze:kinia098 pisze:J.D. pisze:No cudna to ona jest![]()
Nie odpisała
może i dobrze bo okazało się,że szukała w różnych miejscach i nawet pomyliła mejle z odpowiedziamii co jeszcze bardziej dziwne-zawsze szukała daleko od siebie...
...
No i bardzo dobrze, niech się nie odzywa !
Niestety, smutne wiadomościBabunia odeszła 3 miesiące temu
Pani zgubiła mój numer i nie miała jak się ze mną skontaktować. Kicia zaczęła mieć problemy z nerkami, zaczęła się przewracać, a na koniec dostawała ataków jakby padaczkowych
Nie było już szans.. na szczęście umarła w domku, a nie gdzieś na działkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości