Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Muriel pisze:Aaale u mnie roboty. Nijak się ogarnąć z Salmonellą nie możemy, więc i wątek cierpi.
Salem grudniową porą dostał hamaczek na kaloryfer. posypia w nim od czasu do czasu, ale hitem to to nie jest. Za to bestyja zaczęła mi się tak pchać podczas spania, że mam już z niego oficjalną maskotkę. Wpycha się toto jak najbliżej ludzia w okolicach klatki piersiowej/szyi i mówi - bierz mnie , głaszcz i przytulaj, Jam Ci Twój Kot !![]()
Z uwagi na święta u rodziców, oraz ogólną atmosferę zrezygnowałam z chujenki w tym roku. Nie będzie i amen. Może dzięki temu jedna mniej na świecie będzie przez zwierza gnębiona. Ale dom stoi już przystrojony i o dziwo Salceson nawet nie próbuje nic zrywać (poza jedną plastikową bombką, ale mu darowałam ją i jest spokój). Wszystko powoli przesiąka zapachami pierniczków (jak to w Toruniu) i zaczynam czuć święta w powietrzu.
shalom - zdjęcia kociaków z Wysp Kanaryjskich , one tam taaaaakimi ilościami po ulicach łażą, że nie wiadomo gdzie oczy podziać, wszelkich rozmiarów i maści!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, puszatek, Sigrid, ZarCaw i 38 gości