pwpw pisze:..EOT...
Wysłany: Czw Gru 08, 2011 22:58
pwpw pisze:...EOT
Wysłany: Czw Gru 08, 2011 23:19
pwpw pisze:...Z mojej strony EOT. Mam co robić z życiu.
Robić z gęby szmatę.
Jak widać.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pwpw pisze:..EOT...
pwpw pisze:...EOT
pwpw pisze:...Z mojej strony EOT. Mam co robić z życiu.
najszczesliwsza pisze:vailet pisze:najszczesliwsza pisze:http://www.youtube.com/watch?v=hXpASzT1oJg&feature=fvwrel
Refren dla moich "fanek", które nie mogą dnia bez śledzenia moich poczynań na miau przeżyć...
Ja tylko zawsze czytałam,ale po tym jak powiedziałaś że Masz gdzieś Bejbi i kotkę co mi umarła
obaliło mnie.Jeszcze że nikt mnie tu nie słucha to mi wbiłaś nóż w serce.Zmieniłaś potem post z gdzieś, na nie interesują mnie twoje koty![]()
a ja Azorem się martwiłam.Tak Cię nie interesują że jesteś ciągle u mnie na wątku.Nie przepadam za tym zespołem,ale ten kawałek fajny odbiegając od tematu.Nigdy nie zapomnę tego co napisałaś
Vailet nie pamiętam, czy zmieniałam post, ale wkurzyłam się, bo pisałaś o SWOICH kotach zamiast doradzać co z Azorem. Twoje pokrętne rozumowanie niestety się odzywa w każdym poście. W takiej chwili nie interesowały mnie twoje niedopilnowane koty, tylko mój nie dopilnowany jeden jedyny raz Azorek. I to nie ja go nie dopilnowałam. Tylko TŻ. I dlatego, że to działo się akurat tego dnia, to nie mam mu za złe, bo najedliśmy się strachu, ale Azor jest cały i zdrowy.
PcimOlki pisze:Wysłany: Czw Gru 08, 2011 22:42pwpw pisze:..EOT...
Wysłany: Czw Gru 08, 2011 22:58pwpw pisze:...EOT
Wysłany: Czw Gru 08, 2011 23:19pwpw pisze:...Z mojej strony EOT. Mam co robić z życiu.
Robić z gęby szmatę.
Jak widać.
Po trzykroć.Krzysiekbolo pisze:...Powiedziała osoba, która się zaklinała się, że nie wróci na miau, dopóki administracja nie zlikwiduje tej czerwonej adnotacji o liczbie ją ignorujących. I nawet z dzień jej na forum nie było.
olafen pisze:Agata, przepraszam jeszcze raz, że się wcinam i
zapraszam do wydarzenia
http://www.facebook.com/events/273185602732667/
najszczesliwsza pisze:Cudowna pogoda za oknem, aż chce się... spać!
No nic, jemy śniadanie i wyruszamy na spacer...
Czy da się nauczyć psa robić do kuwety?![]()
p.s. Vailet, pamiętliwość, to zła cecha.
p.s. 2 Ja mam z reguły dobrą pamięć po prostu
najszczesliwsza pisze:Czy ja mogę kotom dać (jakby chciały wyjadać Lunie) trochę tego czegoś dla psa?
vailet pisze:Nie chciałam tu pisać ale wkurzyła mnie bo mówisz nie lubię cię a ona i tak wraca.Ja taka nie jestem i przestałam wchodzić do vip0 bo mnie tam nie lubią.Staram się omijać wątki gdzie jestem nielubiana,ale po tym co dziś nawypisywała z inną osobą to też się odegram troszkę.
najszczesliwsza pisze:Casica chodź do Bejbi na wątek, tam dopiero się dzieje...
A ja to się taka wkurzająca chyba urodziłam po prostu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kamizares, sherab i 732 gości