Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 09, 2011 0:14 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

Wysłany: Czw Gru 08, 2011 22:42
pwpw pisze:..EOT...

Wysłany: Czw Gru 08, 2011 22:58
pwpw pisze:...EOT

Wysłany: Czw Gru 08, 2011 23:19
pwpw pisze:...Z mojej strony EOT. Mam co robić z życiu.

Robić z gęby szmatę.
Jak widać.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Pt gru 09, 2011 0:14 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 1:49 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Pt gru 09, 2011 0:19 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

najszczesliwsza pisze:
vailet pisze:
najszczesliwsza pisze:http://www.youtube.com/watch?v=hXpASzT1oJg&feature=fvwrel

Refren dla moich "fanek", które nie mogą dnia bez śledzenia moich poczynań na miau przeżyć...

Ja tylko zawsze czytałam,ale po tym jak powiedziałaś że Masz gdzieś Bejbi i kotkę co mi umarła
obaliło mnie.Jeszcze że nikt mnie tu nie słucha to mi wbiłaś nóż w serce.Zmieniłaś potem post z gdzieś, na nie interesują mnie twoje koty :( :( a ja Azorem się martwiłam.Tak Cię nie interesują że jesteś ciągle u mnie na wątku.Nie przepadam za tym zespołem,ale ten kawałek fajny odbiegając od tematu.Nigdy nie zapomnę tego co napisałaś :(

Vailet nie pamiętam, czy zmieniałam post, ale wkurzyłam się, bo pisałaś o SWOICH kotach zamiast doradzać co z Azorem. Twoje pokrętne rozumowanie niestety się odzywa w każdym poście. W takiej chwili nie interesowały mnie twoje niedopilnowane koty, tylko mój nie dopilnowany jeden jedyny raz Azorek. I to nie ja go nie dopilnowałam. Tylko TŻ. I dlatego, że to działo się akurat tego dnia, to nie mam mu za złe, bo najedliśmy się strachu, ale Azor jest cały i zdrowy.

Jak ochłonełaś mogłaś coś napisać,ale nie,a ja jestem pamiętliwa.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt gru 09, 2011 0:22 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 1:49 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Pt gru 09, 2011 0:22 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

PcimOlki pisze:Wysłany: Czw Gru 08, 2011 22:42
pwpw pisze:..EOT...

Wysłany: Czw Gru 08, 2011 22:58
pwpw pisze:...EOT

Wysłany: Czw Gru 08, 2011 23:19
pwpw pisze:...Z mojej strony EOT. Mam co robić z życiu.

Robić z gęby szmatę.
Jak widać.

Powiedziała osoba, która się zaklinała się, że nie wróci na miau, dopóki administracja nie zlikwiduje tej czerwonej adnotacji o liczbie ją ignorujących. I nawet z dzień jej na forum nie było.
Krzysiekbolo

Post » Pt gru 09, 2011 0:47 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

Krzysiekbolo pisze:...Powiedziała osoba, która się zaklinała się, że nie wróci na miau, dopóki administracja nie zlikwiduje tej czerwonej adnotacji o liczbie ją ignorujących. I nawet z dzień jej na forum nie było.
Po trzykroć. :mrgreen:

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Pt gru 09, 2011 7:36 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

Witam z rana i serdecznie pozdrawiam :kotek: :kotek: :kotek: :

olafen pisze:Agata, przepraszam jeszcze raz, że się wcinam i

zapraszam do wydarzenia :)

http://www.facebook.com/events/273185602732667/

Moje kotki potrzebują domów. Skoro to forum jest dla kotów, które szukają domów to ja poproszę o pomoc w szukaniu tych domów, zamiast zajmować się kłótniami :)

olafen pisze:Dziewczyny, czy te moje koty nie są piękne? :)

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Mamy takich jeszcze siedem :) Razem 9.
Od sierpnia szukam im domu. Pomóżcie mi znaleźć im dom. Nie ma telewizji n, ale telewizję tak
Ostatnio edytowano Pt gru 09, 2011 17:37 przez olafen, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pt gru 09, 2011 9:35 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

Piękne kociska :1luvu: Udostępniłam na FB :ok:
Gosiara

Post » Pt gru 09, 2011 9:54 Re: ...

...
najszczesliwsza

Post » Pt gru 09, 2011 10:03 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

najszczesliwsza pisze:Cudowna pogoda za oknem, aż chce się... spać!
No nic, jemy śniadanie i wyruszamy na spacer...

Czy da się nauczyć psa robić do kuwety? :ryk:

p.s. Vailet, pamiętliwość, to zła cecha.

p.s. 2 Ja mam z reguły dobrą pamięć po prostu :lol:

Może zła,ale nic na to nie poradzę że jestem pamiętliwa.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt gru 09, 2011 12:13 Re: ...

...
najszczesliwsza

Post » Pt gru 09, 2011 12:14 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

najszczesliwsza pisze:Czy ja mogę kotom dać (jakby chciały wyjadać Lunie) trochę tego czegoś dla psa?

Moje czasem coś tam Michalinie wyjedzą, ale to sporadyczne przypadki....za duże to i chyba niedobre :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt gru 09, 2011 13:15 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

Wkurza mnie ten wątek nieprawdopodobnie, ale
vailet pisze:Nie chciałam tu pisać ale wkurzyła mnie bo mówisz nie lubię cię a ona i tak wraca.Ja taka nie jestem i przestałam wchodzić do vip0 bo mnie tam nie lubią.Staram się omijać wątki gdzie jestem nielubiana,ale po tym co dziś nawypisywała z inną osobą to też się odegram troszkę.

powiało optymizmem. Świat bywa jednak sprawiedliwy. Można się odegrać, podziobać w stadzie. Bo samotne dziobanie może zaboleć, dziobanie w stadzie nie.
I ta bezgraniczna szczerość, o tak, utwierdza moją wiarę w człowieka :ok:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pt gru 09, 2011 13:17 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 1:50 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Pt gru 09, 2011 13:33 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

najszczesliwsza pisze:Casica chodź do Bejbi na wątek, tam dopiero się dzieje...
A ja to się taka wkurzająca chyba urodziłam po prostu... :ryk:

Tak pomaga kotom, a w wolnych chwilach, pardom, całymi dniami szuka wątków do jazd :roll:
Wszystko dla dobra kotów :ok: :ok: :ok: No i bo taka biedna jest teraz :cry:
Wzruszyłam się.
pwpw

[poprzednia][następna]