Asia_Siunia pisze:
Cieszmy się więc każdą chwilą kiedy są z nami....
[/color]
potem zostają wspomnienia ...
zagłosowane

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asia_Siunia pisze:
Cieszmy się więc każdą chwilą kiedy są z nami....
[/color]
z Korabiewic
magaaaa pisze:z Korabiewic
![]()
Jestem pod wrażeniem! Cud Panie, ani chybi.
Za Maszę i rudego bez jajek![]()
![]()
Gibutkowa pisze:magaaaa pisze:z Korabiewic
![]()
![]()
Nie cud tylko pewnie królicy udało się zwiać za kraty schronu... tam raczej jeszcze długo nikogo nie wpuszczą z tego co było w reportażu to nawet policja ręce umywa i nie chce pomóc w interwencji...
Gibutkowa pisze:magaaaa pisze:z Korabiewic
![]()
![]()
Nie cud tylko pewnie królicy udało się zwiać za kraty schronu... tam raczej jeszcze długo nikogo nie wpuszczą z tego co było w reportażu to nawet policja ręce umywa i nie chce pomóc w interwencji...
Nie, nie Magaaa - ja nie miałam żadnego udziału w wyciąganiu Maszy. Ja ją tylko tymczasuję troszkę.
Agn pisze:[..]
Kiszonka z [chyba] jajnikami ma nocny karcer i jest oki. W ciągu dnia jest spokój, bo Nova zaczynała, gdy tylko gasiłam światło do spania.
Agn pisze:Gibutkowa pisze:magaaaa pisze:z Korabiewic
![]()
![]()
Wiesz, Gibutkowa, Masza jest chyba dowodem na to, jak to Viva! nic nie robiła w Korabiewicach i jak to tylko o ziemię korabiewcką Vivie! chodzi...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości