Łukaszek tak długo czekałem i jestem w DS ;)))))))))))))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 09, 2011 10:36 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

A Lukasz jak Leos? Nic sobie z tego nie robi?
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pt gru 09, 2011 10:39 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

Łukasz jest super wyluzowany, śmieszny, pogodny kotek :ok: :1luvu: Relacje z innymi kotami bez zarzutu :piwa:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pt gru 09, 2011 22:44 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

Dobry wieczór!

Właśnie przed chwilą zakończyło się ogłoszenie Łukaszka na Allegro, miało 516 odsłon i na koniec obserwowały go 2 osoby. Wystawię go na nowo :)

Adam
aburacze

Post » Sob gru 10, 2011 18:42 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

Zuza wpłata dotarła, dziękuję. Zaktualizowałam rozliczenie na str. 22.

Jestem niewidzialny. Nie pytają, nie piszą, nie dzwonią...
Obrazek

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Sob gru 10, 2011 18:47 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

Fundacja KOT pisze:Jestem niewidzialny. Nie pytają, nie piszą, nie dzwonią...

No właśnie? Przeredagowałem trochę ogłoszenie i Łukaszek ma od dzisiaj rana nowy pakiet. Jeszcze nie skończyłem wszystkich portali, ale większość już jest. Tu jest Allegro, na pozostałych portalach treść jest ta sama:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1988826530

Nowa wersja ogłoszenia zawiera trochę przestawioną kolejność: najpierw jest o wspaniałym charakterze kota, dopiero pod koniec o złamanej łapce. Usnąłem też tekst, że Łukaszek wkrótce będzie mógł iść do domu, zastąpiłem po prostu że już może iść. Może ci co go widzieli myśleli że to oznacza że nie ma sensu pytać o Łukaszka?

Adam
aburacze

Post » Sob gru 10, 2011 18:48 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

Sloneczko kochane, po prostu jeszcze nie trafil na Twoje ogloszenie ten wlasciwy domek. Ja dzis przedluzylam jakies ogloszenie, pewnie przyjda do mnie zawiadomienia i o innych. Nie udalo mi sie zobaczyc ile mialo odslon.

zuza

Post » Sob gru 10, 2011 18:53 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

aburacze! Świetne ogłoszenie. Bardzo fajnie to wygląda :ok:
Łukaszku do domu :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob gru 10, 2011 18:55 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

zuza pisze:Sloneczko kochane, po prostu jeszcze nie trafil na Twoje ogloszenie ten wlasciwy domek. Ja dzis przedluzylam jakies ogloszenie, pewnie przyjda do mnie zawiadomienia i o innych. Nie udalo mi sie zobaczyc ile mialo odslon.

No właśnie w tych ogłoszeniach co ja robiłem, odsłon było całkiem dużo. Oprócz tych ponad 500 na Allegro, na trojmiasto.pl było jakieś 40, na Gumtree około 25, przygarnijzwierzaka.pl 30, kokosy.pl 15 itp. Liczby raczej nie gorsze niż dla kotów które znajdują domy. Dlatego zacząłem sądzić że coś może być nie tak w treści ogłoszenia, bo ludzie zaglądają ale najwyraźniej zniechęcają się już po przeczytaniu. Zniechęcające może być stwierdzenie o skomplikowanym złamaniu i za mało opisanego cudownego charakteru kota. Nowe ogłoszenia mają dlatego taką treść:

ŁUKASZEK-kotek-przytulanka szuka domu /kot,kocurek

Łukaszek to młody, wesoły i przyjazny kot. Jest niezwykle kontaktowy, domaga sie dotyku człowieka, głaskania, drapania za uszkiem - wtedy buczy, mruczy na cały głos, barankuje i ugniata łapkami ze szczęścia. Nie opuszcza go dobry humor :)

Łukaszek łatwo się zaprzyjaźnia z innymi zwierzętami. To dusza towarzystwa, taki luzak. Lubi się z nimi bawić, zachęca do wspólnych harców. Podczas pobytu w Fundacji KOT nigdy nie było z nim problemów.

Łukaszek do tej pory miał wiele szczęścia w nieszczęściach, które go spotykały. Został znaleziony pod sklepem chory i wycieńczony i wyleczony przez dobrą duszę. Zamieszkał na działkach i szukał domu, bo widać było wyraźnie, że to kot, który marzy o kontakcie z człowiekiem, przytulaniu, głaskaniu. Podczas pobytu na działkach złamał tylną nogę. I znów pomogli dobrzy ludzie. Teraz jest już wyleczony może iść do swojego własnego domu.

Może to właśnie twój dom?

Łukaszek jest wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony. Nie jest nosicielem żadnych z kocich chorób wirusowych - testy na FIV i FeLV wypadły negatywnie. Bardzo potrzebuje swojego człowieka.

W tej chwili kotek przebywa w Toruniu pod opieką fundacji KOT.

Co o tym sądzicie?

Adam
aburacze

Post » Sob gru 10, 2011 18:57 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

Ja zajrzalam na to allegro i podoba mi sie :)

zuza

Post » Sob gru 10, 2011 19:01 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

Przeredagowalam to ogloszenie, ktore umialam znalezc zgodnie z tym, co Ty napisales. Bede mogla wykorzystywac Twoj tekst w kolejnych?

zuza

Post » Sob gru 10, 2011 19:05 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

zuza pisze:Przeredagowalam to ogloszenie, ktore umialam znalezc zgodnie z tym, co Ty napisales. Bede mogla wykorzystywac Twoj tekst w kolejnych?

No pewnie :mrgreen:

Ale może ktoś lepszy pomysł, bardziej trafiający "marketingowo"?

Adam
aburacze

Post » Pon gru 12, 2011 9:15 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

Proszę tu Wasz aniołek wdał się w zabawę , która przerodziła się prawie w bójkę z Gackiem.
Nie jestem pewna kto był prowodyrem,ale pewnie Gacek.. :mrgreen:
Fotki marne bo z komórki ,no i poruszone oczywiście :roll: bo chłopaki nie chcieli współpracować

Obrazek

Obrazek
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon gru 12, 2011 16:53 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

Mamy, mamy chwyt marketingowy, nawet dwa :!:

1) Zaprzyjaźnione kocurki Łukaszek i Gacek do adopcji tylko razem, grzeczne, kochane, uwielbiają wspólne zabawy :mrgreen:
lub
2) Do adopcji Łukaszek - kot, który nosi zegarek :evil:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
(zegarek widoczny na łapce Łukaszka; będziemy leczyć szczepionką)

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Pon gru 12, 2011 17:00 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

Zegarek w sensie grzybek? :( Precz z paskuda! Nie daj sie Lukasiu.

zuza

[poprzednia][następna]