Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 08, 2011 22:46 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

pwpw pisze:
olafen pisze:No i ?

To może poczytaj posty Najszczęśliwszej w wątku Vailet zamiast próbować wmówić osobie, względem której i dziś i wcześniej Najszczęśliwsza zachowała się po prostu chamsko i prostacko, że nie powinna mówić na nią źle :roll: Nadmienię, że dorosłej i myślę, ze dużo starszej od niej kobiecie. Ani nikogo względem kogo pokazuje swoją kulturę osobistą, z czego prawdę odzwierciedla tylko słowo "osobista".
Nie zgadzam się z wieloma wyborami Vailet, nie jesteśmy przyjaciółkami, ale zwyczajnie mnie zatkało, jak przeczytałam pewien wpis Najszczęśliwszej. Najszczęśliwsza pewnie nigdy nie dojdzie który, bo zwyczajnie nie stać jej na to :roll:
Fajnie by forum miau było o i dla kotów, ale przekaż to w pierwszym rzędzie Najszczęśliwszej, bo jej mało kto tu dorównuje :roll:
I nie wiem po co ją popieracie, bo może czas by coś sobie przemyślała :roll:
EOT
Edit:gram
olafen pisze:
vailet pisze:
olafen pisze:
olafen pisze:
vailet pisze:Czy ten wątek mi nie przypomina innego?Dlaczego odgrywasz się bo Ci się nie układa :evil:
najnieszczęśliwsza.

Przecież Agata tu na nikim się nie odgrywa

.Wiem że jesteście koleżankami to jej bronisz

Kiedy ja potrzebowałam pomocy, Agata mi ją dała bez mrugnięcia okiem.

Poczytaj sobie
viewtopic.php?f=1&t=132574

Gdy wielu nie obchodziło, co się u nas dzieje, ona była.

Ja nigdy nikogo źle nie potraktowałam. Natomiast gdy potrzebowałam pomocy, właśnie Agata ją mi zaofiarowała. Nie powinna w taki sposób pisać na wątku Wiolety, to fakt, ale zemsta, to też nie jest wyjście.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Czw gru 08, 2011 22:53 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

Olafen
Umiem czytać i niestety posty Najszczęśliwszej też czytam. Nie pomagają w wielu wątkach, wręcz przeciwnie. I obawiam się, ze Najszczęśliwsza dobrze wie co robi, choć ja tego nie pojmuje- na jej miejscu teraz nie miałabym do tego "głowy".
pwpw

Post » Czw gru 08, 2011 22:56 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

A może to jest jej metoda, aby nie myśleć............

olafen

Post » Czw gru 08, 2011 22:58 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

olafen pisze:A może to jest jej metoda, aby nie myśleć............

Obrażanie innych na forum poświęconym kotom. To wiec niech przyjmie do wiadomości, że to nie miejsce na to. Bo szkodzi kotom robiąc z wątków im poświęconych regularne pyskówki :?
EOT
pwpw

Post » Czw gru 08, 2011 23:03 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

pwpw pisze:

Obrażanie innych na forum poświęconym kotom. To wiec niech przyjmie do wiadomości, że to nie miejsce na to. Bo szkodzi kotom robiąc z wątków im poświęconych regularne pyskówki :?
EOT

Polecam opcję ignoruj, jeśli Wam przeszkadza to, co piszę, skorzystajcie, nikt Wam nie każe tego czytać...

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Czw gru 08, 2011 23:04 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

pwpw pisze:

EOT

Czasami człowiek nie zdaje sobie sprawy, że zaszedł za daleko, że może być agresywny. Szczególnie gdy w nim samym za dużo kotłuje się emocji ........
Patrzy wówczas, a nie widzi................

Nie chcę ani Agaty ani innych usprawiedliwiać, próbuję sobie to wszystko jakoś poukładać

olafen

Post » Czw gru 08, 2011 23:08 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 1:50 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Czw gru 08, 2011 23:13 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

Agata, przepraszam jeszcze raz za OT i

zapraszam do wydarzenia :)

http://www.facebook.com/events/273185602732667/

olafen

Post » Czw gru 08, 2011 23:14 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 1:50 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Czw gru 08, 2011 23:19 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

Najszczesliwsza
Nie "śledzę" Ciebie. Wpisujesz się w takiej ilości wątków, ze trudno tu nie trafić na Twoje impertynencje. Zrób coś dla Siebie i przejrzyj choć dzisiejsze lub wczorajsze Swoje posty, a później przemyśl, co dobrego z nich dla jakiegokolwiek kota wynikło. Oczywiście odpowiedzi udziel Sama Sobie. Z mojej strony EOT. Mam co robić z życiu.
pwpw

Post » Czw gru 08, 2011 23:22 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

pwpw pisze:Najszczesliwsza
Nie "śledzę" Ciebie. Wpisujesz się w takiej ilości wątków, ze trudno tu nie trafić na Twoje impertynencje. Zrób coś dla Siebie i przejrzyj choć dzisiejsze lub wczorajsze Swoje posty, a później przemyśl, co dobrego z nich dla jakiegokolwiek kota wynikło. Oczywiście odpowiedzi udziel Sama Sobie. Z mojej strony EOT. Mam co robić z życiu.

Co znaczy EOT ? nie bardo się znam :oops:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw gru 08, 2011 23:24 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 1:51 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Czw gru 08, 2011 23:30 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

A to moja ulubiona i Bejbi piosenka,ona tylko jak to słyszy leci miziać się do mnie.Moje karaoke
tego pamięta :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=igg4kB-PDVw
To też lubię jak mam doła(strasznie cicho) http://www.youtube.com/watch?v=wSBQOXngJ4U&ob=av2n
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt gru 09, 2011 0:03 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 1:51 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Pt gru 09, 2011 0:08 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

najszczesliwsza pisze:http://www.youtube.com/watch?v=hXpASzT1oJg&feature=fvwrel

Refren dla moich "fanek", które nie mogą dnia bez śledzenia moich poczynań na miau przeżyć...

Ja tylko zawsze czytałam,ale po tym jak powiedziałaś że Masz gdzieś Bejbi i kotkę co mi umarła
obaliło mnie.Jeszcze że nikt mnie tu nie słucha to mi wbiłaś nóż w serce.Zmieniłaś potem post z gdzieś, na nie interesują mnie twoje koty :( :( a ja Azorem się martwiłam.Tak Cię nie interesują że jesteś ciągle u mnie na wątku.Nie przepadam za tym zespołem,ale ten kawałek fajny odbiegając od tematu.Nigdy nie zapomnę tego co napisałaś :(
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

[poprzednia][następna]