pwpw pisze:olafen pisze:No i ?
To może poczytaj posty Najszczęśliwszej w wątku Vailet zamiast próbować wmówić osobie, względem której i dziś i wcześniej Najszczęśliwsza zachowała się po prostu chamsko i prostacko, że nie powinna mówić na nią źleNadmienię, że dorosłej i myślę, ze dużo starszej od niej kobiecie. Ani nikogo względem kogo pokazuje swoją kulturę osobistą, z czego prawdę odzwierciedla tylko słowo "osobista".
Nie zgadzam się z wieloma wyborami Vailet, nie jesteśmy przyjaciółkami, ale zwyczajnie mnie zatkało, jak przeczytałam pewien wpis Najszczęśliwszej. Najszczęśliwsza pewnie nigdy nie dojdzie który, bo zwyczajnie nie stać jej na to![]()
Fajnie by forum miau było o i dla kotów, ale przekaż to w pierwszym rzędzie Najszczęśliwszej, bo jej mało kto tu dorównuje![]()
I nie wiem po co ją popieracie, bo może czas by coś sobie przemyślała![]()
EOT
Edit:gram
olafen pisze:vailet pisze:olafen pisze:olafen pisze:vailet pisze:Czy ten wątek mi nie przypomina innego?Dlaczego odgrywasz się bo Ci się nie układa![]()
najnieszczęśliwsza.
Przecież Agata tu na nikim się nie odgrywa
.Wiem że jesteście koleżankami to jej bronisz
Kiedy ja potrzebowałam pomocy, Agata mi ją dała bez mrugnięcia okiem.
Poczytaj sobie
viewtopic.php?f=1&t=132574
Gdy wielu nie obchodziło, co się u nas dzieje, ona była.
Ja nigdy nikogo źle nie potraktowałam. Natomiast gdy potrzebowałam pomocy, właśnie Agata ją mi zaofiarowała. Nie powinna w taki sposób pisać na wątku Wiolety, to fakt, ale zemsta, to też nie jest wyjście.