Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 08, 2011 22:29 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

Nie chciałam tu pisać ale wkurzyła mnie bo mówisz nie lubię cię a ona i tak wraca.Ja taka nie jestem i przestałam wchodzić do vip0 bo mnie tam nie lubią.Staram się omijać wątki gdzie jestem nielubiana,ale po tym co dziś nawypisywała z inną osobą to też się odegram troszkę.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw gru 08, 2011 22:31 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 1:51 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Czw gru 08, 2011 22:31 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

vailet pisze:
kamari pisze:
olafen pisze:
vailet pisze:Czy ten wątek mi nie przypomina innego?Dlaczego odgrywasz się bo Ci się nie układa :evil:
najnieszczęśliwsza.

Przecież Agata tu na nikim się nie odgrywa

:ok:
vailet pisze:Czy ten wątek mi nie przypomina innego?Dlaczego odgrywasz się bo Ci się nie układa :evil:
najnieszczęśliwsza.

Tak z ciekawości zapytam - czy Najszczęśliwsza się odgrywała na twoim wątku?

Zobacz dzisiejsze posty :| wszyscy pouciekali o to jej chodzi by do niej przychodzić na wątek.Jakiś czas temu zmieniła taktykę i znowu jest to samo.

Vailet, zaraz skoczę na twój wątek. Podczytuję go tylko sporadzycznie, ale jeżeli potrzebujesz pomocy, to coś wymyślimy :ok:

Czego nie lubię na tym forum, to personalnego najeżdżania na siebie nawzajem. My z Najszczęśliwszą specjalnie się nie lubimy, a często wręcz przeciwnie :wink:
Ale zdecydowanie sprzeciwiam się naskakiwaniu na siebie nawzajem w sytuacji, kiedy zwierzaki potrzebują pomocy. To jest forum dla kotów, a nie dla ludzi.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw gru 08, 2011 22:32 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 1:51 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Czw gru 08, 2011 22:33 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

najszczesliwsza pisze:A to nie te czasy podobno, gdy jak się ma TV to jest się bogatym.
TV to standard.
Chyba, że zazdrościcie "enki" to chętnie ja oddam w ramach cesji umowy.

To ciekawe, to baaaardzo ciekawe. Szkoda, że ja nie wiedziałam, że TV to standard. Jakoś to umknęło mojej uwadze wtedy, gdy nie mając pieniędzy żyłam dobre kilka miesięcy bez telewizora. I jakoś przeżyłam. Były ważniejsze wydatki a telewizor konieczny nie jest.
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Czw gru 08, 2011 22:33 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

Dokladnie...trzymajcie się tego i będzie ok :wink:

sabina1977

Od: Sob paź 02, 2010 21:56

"To jest forum dla kotów, a nie dla ludzi."
Święte słowa!
Gosiara

Post » Czw gru 08, 2011 22:34 Re: ...

...
najszczesliwsza

Post » Czw gru 08, 2011 22:35 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

Najszczęśliwsza...siedz juz cicho i nie prowokuj :wink:

Jak tam kotki? I piesek?

sabina1977

Od: Sob paź 02, 2010 21:56

Post » Czw gru 08, 2011 22:35 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

Ja weżmę c.p.mi się zawiesza :ryk:
Gosiara

Post » Czw gru 08, 2011 22:36 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 1:52 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Czw gru 08, 2011 22:41 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

Jak czytałam co Ty robisz nadpobudliwa z Azorem to potem Kitka i też tak mi zostało 8O 8O
Obrazek ,

vailet

Post » Czw gru 08, 2011 22:42 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

olafen pisze:No i ?

To może poczytaj posty Najszczęśliwszej w wątku Vailet zamiast próbować wmówić osobie, względem której i dziś i wcześniej Najszczęśliwsza zachowała się po prostu chamsko i prostacko, że nie powinna mówić na nią źle :roll: Nadmienię, że dorosłej i myślę, ze dużo starszej od niej kobiecie. Ani nikogo względem kogo pokazuje swoją kulturę osobistą, z czego prawdę odzwierciedla tylko słowo "osobista".
Nie zgadzam się z wieloma wyborami Vailet, nie jesteśmy przyjaciółkami, ale zwyczajnie mnie zatkało, jak przeczytałam pewien wpis Najszczęśliwszej. Najszczęśliwsza pewnie nigdy nie dojdzie który, bo zwyczajnie nie stać jej na to :roll:
Fajnie by forum miau było o i dla kotów, ale przekaż to w pierwszym rzędzie Najszczęśliwszej, bo jej mało kto tu dorównuje :roll:
I nie wiem po co ją popieracie, bo może czas by coś sobie przemyślała :roll:
EOT
Edit:gram
pwpw

Post » Czw gru 08, 2011 22:43 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 1:52 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Czw gru 08, 2011 22:45 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

pwpw pisze:
olafen pisze:No i ?

To może poczytaj posty Najszczęśliwszej w wątku Vailet zamiast próbować wmówić osobie, względem której i dziś i wcześniej Najszczęśliwsza zachowała się po prostu chamsko i prostacko, że nie powinna mówić na nią źle :roll: Nadmienię, że dorosłej i myślę, ze dużo starszej od niej kobiecie. Ani nikogo względem kogo pokazuje swoją kulturę osobistą, z czego prawdę odzwierciedla tylko słowo "osobista".
Nie zgadzam się z wieloma wyborami Vailet, nie jesteśmy przyjaciółkami, ale zwyczajnie mnie zatkało, jak przeczytałam pewien wpis Najszczęśliwszej. Najszczęśliwsza pewnie nigdy nie dojdzie który, bo zwyczajnie nie stać jej na to :roll:
Fajnie by forum miau było o i dla kotów, ale przekaż to w pierwszym rzędzie Najszczęśliwszej, bo jej mało kto tu dorównuje :roll:
I nie wiem po co ją popieracie, bo może czas by coś sobie przemyślała :roll:
EOT
Edit:gram

Jasne że możemy się nie zgadzać w niektórych rzeczach co robię,ale to prawda że najszczęśliwsza miesza na wielu wątkach.
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]