Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:kamari pisze:olafen pisze:vailet pisze:Czy ten wątek mi nie przypomina innego?Dlaczego odgrywasz się bo Ci się nie układa![]()
najnieszczęśliwsza.
Przecież Agata tu na nikim się nie odgrywa
vailet pisze:Czy ten wątek mi nie przypomina innego?Dlaczego odgrywasz się bo Ci się nie układa![]()
najnieszczęśliwsza.
Tak z ciekawości zapytam - czy Najszczęśliwsza się odgrywała na twoim wątku?
Zobacz dzisiejsze postywszyscy pouciekali o to jej chodzi by do niej przychodzić na wątek.Jakiś czas temu zmieniła taktykę i znowu jest to samo.
najszczesliwsza pisze:A to nie te czasy podobno, gdy jak się ma TV to jest się bogatym.
TV to standard.
Chyba, że zazdrościcie "enki" to chętnie ja oddam w ramach cesji umowy.
olafen pisze:No i ?
pwpw pisze:olafen pisze:No i ?
To może poczytaj posty Najszczęśliwszej w wątku Vailet zamiast próbować wmówić osobie, względem której i dziś i wcześniej Najszczęśliwsza zachowała się po prostu chamsko i prostacko, że nie powinna mówić na nią źleNadmienię, że dorosłej i myślę, ze dużo starszej od niej kobiecie. Ani nikogo względem kogo pokazuje swoją kulturę osobistą, z czego prawdę odzwierciedla tylko słowo "osobista".
Nie zgadzam się z wieloma wyborami Vailet, nie jesteśmy przyjaciółkami, ale zwyczajnie mnie zatkało, jak przeczytałam pewien wpis Najszczęśliwszej. Najszczęśliwsza pewnie nigdy nie dojdzie który, bo zwyczajnie nie stać jej na to![]()
Fajnie by forum miau było o i dla kotów, ale przekaż to w pierwszym rzędzie Najszczęśliwszej, bo jej mało kto tu dorównuje![]()
I nie wiem po co ją popieracie, bo może czas by coś sobie przemyślała![]()
EOT
Edit:gram
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 699 gości