Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 08, 2011 19:49 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

jasdor pisze:Może cie się kłócić ile chcecie, ale to i tak nie zmieni faktu, że Bejbi jest śliczna kocią laleczką i już :wink:

:P jasdorek wiem że lubisz persowate :mrgreen: ale to prawda jest taką laleczką kocią,ale kolanek już nie lubi.Mizianie tak :kotek: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw gru 08, 2011 19:51 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Moje persy też nie lubią kolan
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Czw gru 08, 2011 19:57 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

anusia27 pisze:quote="najszczesliwsza"][ Podtrzymuję, że wezmę Bejbi do siebie na tymczas.

O , to rozumiem , że coś się u ciebie zmieniło jeśli chodzi o warunki lokalowe , męża i kasę?
Chodzi mi o czasy , kiedy Henio był u ciebie , zresztą wiesz o co chodzi.
Bo jeśli nie , to naprawdę nie masz nic Bejbi do zaoferowania , więc daruj sobie takie teksty...[/quote]
anusia27 w życiu nie oddałabym Bejbi bo się przywiązuję,a już osobom co persy na dwór wypuszczają,albo z psem których Bejbi się boi i nadpobudliwych to...nie wogóle nie ma o czym mówić.Ci ludzie pochwalili że Bejbi (wtedy)tak pięknie wygląda bo spodziewali się czegoś innego :)
Obrazek ,

vailet

Post » Czw gru 08, 2011 19:59 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

A moja Kosia lubi :mrgreen: Oczywiście, jak ma na to ochotę, inaczej żadną siłą jej nie zmusisz. Siedzi obok i patrzy aż poklepię po nogach, tak jak na psa i wtedy wskakuje :mrgreen:
Lecę do roboty (szydełkowej oczywiście :mrgreen: )
:ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw gru 08, 2011 20:00 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Lilianna J-wie pisze:Moje persy też nie lubią kolan

Bejbi uwielbiała,ale ten brzuszek i to dlatego.Czasem jak jest zaspana TŻ ją bierze na leżąco i kładzie sobie ją na klatę i wtedy jest zadowolona to widać :)
Obrazek ,

vailet

Post » Czw gru 08, 2011 20:03 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

jasdor pisze:A moja Kosia lubi :mrgreen: Oczywiście, jak ma na to ochotę, inaczej żadną siłą jej nie zmusisz. Siedzi obok i patrzy aż poklepię po nogach, tak jak na psa i wtedy wskakuje :mrgreen:
Lecę do roboty (szydełkowej oczywiście :mrgreen: )
:ok:

Fajnie :mrgreen: moja na widok szczotki leci i miałczy :ryk: lubi czesanie,a ta szczotka co kiedyś na którymś ze starych wątów wkleiłam jest doskonała.W sklepie?nie ma tanich dobrych.
Twarde i krótkie druciki.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw gru 08, 2011 20:07 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Ja mam furminator koty uwielbiaja,ale tylko latem i wiosna teraz muszą mieć podczerstek :mrgreen:
Gosiara

Post » Czw gru 08, 2011 20:10 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Gosiara pisze:Ja mam furminator koty uwielbiaja,ale tylko latem i wiosna teraz muszą mieć podczerstek :mrgreen:

To dobra rzecz furminator :ok: tylko ona nie jest jeszcze tak obrośnięta :mrgreen: i szczotka wystarcza na razie.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw gru 08, 2011 20:15 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Załóż sobie prywatne forum i zaproś tam osoby które ci przyklaskują, to jest forum PUBLICZNE i mogę sobie tu wchodzić i pisać kiedy mi się podoba.Na nic cie nie stać i bierzesz sobie pseudorasowego kota i stękasz na forum jaka to jesteś biedna i nie masz pieniędzy wysterylizować kotki,a przy okazji obrażasz ludzi.Co mnie to obchodzi czy kot był barfowy czy nie. :| Jesteś okropną egoistką,myślisz tylko o sobie, żerując na dobrych sercach innych osób.

kropla111

Od: Pt maja 20, 2011 18:20

Post » Czw gru 08, 2011 20:24 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

kropla111 pisze:Załóż sobie prywatne forum i zaproś tam osoby które ci przyklaskują, to jest forum PUBLICZNE i mogę sobie tu wchodzić i pisać kiedy mi się podoba.Na nic cie nie stać i bierzesz sobie pseudorasowego kota i stękasz na forum jaka to jesteś biedna i nie masz pieniędzy wysterylizować kotki,a przy okazji obrażasz ludzi.Co mnie to obchodzi czy kot był barfowy czy nie. :| Jesteś okropną egoistką,myślisz tylko o sobie, żerując na dobrych sercach innych osób.

Wariatka 8O Mówiłam jak z Bejbi będzie ok.wysterylizuje ją.Ja obrażam?Ty nie :| Kobieto ja chciałam tri i trafiła się Bejbi.Najpierw dzwoniłam o tri dachowego,ale była tak piękna że już ją ktoś zabrał i była za darmo.Owszem lubię półdługowłose koty.Mam prawo.Miała 4 miesiące,a kobieta płakała do słuchawki ze musiała ją oddać.Piszę o kotce co spodobała mi się przed Bejbi.
Kolorowa puma :P
Obrazek ,

vailet

Post » Czw gru 08, 2011 20:40 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet pisze:
kropla111 pisze:Załóż sobie prywatne forum i zaproś tam osoby które ci przyklaskują, to jest forum PUBLICZNE i mogę sobie tu wchodzić i pisać kiedy mi się podoba.Na nic cie nie stać i bierzesz sobie pseudorasowego kota i stękasz na forum jaka to jesteś biedna i nie masz pieniędzy wysterylizować kotki,a przy okazji obrażasz ludzi.Co mnie to obchodzi czy kot był barfowy czy nie. :| Jesteś okropną egoistką,myślisz tylko o sobie, żerując na dobrych sercach innych osób.

Wariatka 8O Mówiłam jak z Bejbi będzie ok.wysterylizuje ją.Ja obrażam?Ty nie :| Kobieto ja chciałam tri i trafiła się Bejbi.Najpierw dzwoniłam o tri dachowego,ale była tak piękna że już ją ktoś zabrał i była za darmo.Owszem lubię półdługowłose koty.Mam prawo.Miała 4 miesiące,a kobieta płakała do słuchawki ze musiała ją oddać.Piszę o kotce co spodobała mi się przed Bejbi.
Kolorowa puma :P

Napisz mi jeszcze coś miłego.Ulżyj sobie.Ja nie piszę o Bejbi.Choć właśnie prezentujesz ten sam poziom,czyli "zależy mi tylko na wyglądzie,chcę ładnego kotka,najważniejsze żeby mi podobał",a to,że cie nie stać na jakiego utrzymanie,a co tam-postękasz na forum i na pewno ktoś się zlituje.Cofnij się kilka stron i poczytaj co pisałaś do ludzi,którzy nie chcieli ci dać kasy na sterylizację,poczytaj jaka była milutka i sympatyczna.Nie stać cie na utrzymanie jednego kota,a bierzesz następnego,bo przecież ci się podoba i masz prawo spełnić swoje marzenia. :|

kropla111

Od: Pt maja 20, 2011 18:20

Post » Czw gru 08, 2011 20:40 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Kropka111 :ok:
najszczesliwsza

Post » Czw gru 08, 2011 20:50 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Bo nie miałam kasy,a Ci ludzie kotkę taniej by pomogli wysterylizować.Nie prosiłam ich o to.
zaoferowali pomoc dla ich kotki nie dla Bejbi bo to moja kotka.Bym narobiła gdybym ją teraz dała na sterylkę z temperaturą i chlamydią.Był najazd ciągle "kiedy sterylka" to pisałam jak jest.
Do tego czasu Bejbi już by była po sterylce.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw gru 08, 2011 20:59 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

To może któraś z Was podejmie się leczenia Bejbi?
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Czw gru 08, 2011 21:02 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Lilianna J-wie pisze:To może któraś z Was podejmie się leczenia Bejbi?

Ja się podejmę.
Z dofinansowaniem od vailet, skoro ma kasę na sibka, to ma kasę na leczenie swojego kota.
Rozliczę się co do grosza, jeszcze vailet się zdziwi jak mało można wydać na WYLECZENIE kota.
Ale vailet nie chce wyleczyć kota, bo o czym by wtedy pisała?
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]