jasdor pisze:Może cie się kłócić ile chcecie, ale to i tak nie zmieni faktu, że Bejbi jest śliczna kocią laleczką i już

Moderator: Estraven
jasdor pisze:Może cie się kłócić ile chcecie, ale to i tak nie zmieni faktu, że Bejbi jest śliczna kocią laleczką i już

anusia27 pisze:quote="najszczesliwsza"][ Podtrzymuję, że wezmę Bejbi do siebie na tymczas.

Lilianna J-wie pisze:Moje persy też nie lubią kolan
jasdor pisze:A moja Kosia lubiOczywiście, jak ma na to ochotę, inaczej żadną siłą jej nie zmusisz. Siedzi obok i patrzy aż poklepię po nogach, tak jak na psa i wtedy wskakuje
![]()
Lecę do roboty (szydełkowej oczywiście)
lubi czesanie,a ta szczotka co kiedyś na którymś ze starych wątów wkleiłam jest doskonała.W sklepie?nie ma tanich dobrych.Gosiara pisze:Ja mam furminator koty uwielbiaja,ale tylko latem i wiosna teraz muszą mieć podczerstek
tylko ona nie jest jeszcze tak obrośnięta kropla111 pisze:Załóż sobie prywatne forum i zaproś tam osoby które ci przyklaskują, to jest forum PUBLICZNE i mogę sobie tu wchodzić i pisać kiedy mi się podoba.Na nic cie nie stać i bierzesz sobie pseudorasowego kota i stękasz na forum jaka to jesteś biedna i nie masz pieniędzy wysterylizować kotki,a przy okazji obrażasz ludzi.Co mnie to obchodzi czy kot był barfowy czy nie.Jesteś okropną egoistką,myślisz tylko o sobie, żerując na dobrych sercach innych osób.
vailet pisze:kropla111 pisze:Załóż sobie prywatne forum i zaproś tam osoby które ci przyklaskują, to jest forum PUBLICZNE i mogę sobie tu wchodzić i pisać kiedy mi się podoba.Na nic cie nie stać i bierzesz sobie pseudorasowego kota i stękasz na forum jaka to jesteś biedna i nie masz pieniędzy wysterylizować kotki,a przy okazji obrażasz ludzi.Co mnie to obchodzi czy kot był barfowy czy nie.Jesteś okropną egoistką,myślisz tylko o sobie, żerując na dobrych sercach innych osób.
WariatkaMówiłam jak z Bejbi będzie ok.wysterylizuje ją.Ja obrażam?Ty nie
Kobieto ja chciałam tri i trafiła się Bejbi.Najpierw dzwoniłam o tri dachowego,ale była tak piękna że już ją ktoś zabrał i była za darmo.Owszem lubię półdługowłose koty.Mam prawo.Miała 4 miesiące,a kobieta płakała do słuchawki ze musiała ją oddać.Piszę o kotce co spodobała mi się przed Bejbi.
Kolorowa puma
Lilianna J-wie pisze:To może któraś z Was podejmie się leczenia Bejbi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Silverblue i 15 gości