SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 08, 2011 17:29 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

brrr próbuje odtajać po powrocie z pracy fu jak u nas okropnie , zimno, mokro ...
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw gru 08, 2011 17:49 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny pisze:brrr próbuje odtajać po powrocie z pracy fu jak u nas okropnie , zimno, mokro ...

Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 08, 2011 17:54 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

szkoda,że jesteś tak daleko bo nie ma z kim napić się grzańca.... koty nie chcą zejść na dół po piwo...
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw gru 08, 2011 18:01 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny pisze:szkoda,że jesteś tak daleko bo nie ma z kim napić się grzańca.... koty nie chcą zejść na dół po piwo...

Albo grzane winko... szkoda, że nic procentowego nie mogę pobrać do pyska :cry:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw gru 08, 2011 18:18 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

ja mówiąc szczerze też nie mam ochoty, ciężko się ten rok kończy .. jakoś optymizm mi dziś uleciał ..
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw gru 08, 2011 18:22 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny pisze:szkoda,że jesteś tak daleko bo nie ma z kim napić się grzańca.... koty nie chcą zejść na dół po piwo...

No, żałuję bardzo :(
A Ty też z tego miasta, co się często chowa?

Erin

Post » Czw gru 08, 2011 18:23 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

nie, jeszcze dalej, z tego co się zapada powoli...
edit: albo z tego co chciało być stolicą ogrodów nie mając ani jednego...
:)
Ostatnio edytowano Czw gru 08, 2011 18:24 przez mamaGiny, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw gru 08, 2011 18:23 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny pisze:ja mówiąc szczerze też nie mam ochoty, ciężko się ten rok kończy .. jakoś optymizm mi dziś uleciał ..

Taka pora roku. No i znowu idzie czarna seria po znajomych wątkach :(

Ale zaraz przyjdą święta, z ich niesamowitą atmosferą i myciem dużej ilości garów. Potem Sylwester z kotami w szafie no i ...wiosna :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

mamaGiny pisze:nie, jeszcze dalej, z tego co się zapada powoli...

z Wenecji ????
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw gru 08, 2011 18:24 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny pisze:nie, jeszcze dalej, z tego co się zapada powoli...

Eee 8O
Sorry, ale nie kojarzę chyba dzisiaj :|

Erin

Post » Czw gru 08, 2011 19:43 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:
mamaGiny pisze:ja mówiąc szczerze też nie mam ochoty, ciężko się ten rok kończy .. jakoś optymizm mi dziś uleciał ..

Taka pora roku. No i znowu idzie czarna seria po znajomych wątkach :(

Ale zaraz przyjdą święta, z ich niesamowitą atmosferą i myciem dużej ilości garów. Potem Sylwester z kotami w szafie no i ...wiosna :ok:

A ja właśnie połączenia Rychosław + choinka się obawiam... No kota w szafie raczej nie będę mieć, bo moją szafę nie tak łatwo otworzyć. :mrgreen: . Ale młody na pewno znajdzie jakąś Czarną Dziurę (zawsze znajduje jak odurzam) :mrgreen:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Czw gru 08, 2011 19:55 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

A ja właśnie połączenia Rychosław + choinka się obawiam... No kota w szafie raczej nie będę mieć, bo moją szafę nie tak łatwo otworzyć. :mrgreen: . Ale młody na pewno znajdzie jakąś Czarną Dziurę (zawsze znajduje jak odurzam) :mrgreen:

Daj spokój nie odurzaj,kot się boi :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw gru 08, 2011 19:56 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

chciałabym Wenecję :D :D Katowice :) się mi blok lekko zapada
a co do garów- na 40-stkę uzbierałam na zmywarę - kobiety nie wiem jak egzystowałam bez niej...moje najukochańsze ustrojstwo w domu ( nic, że spłacane dwa lata ale jest )
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw gru 08, 2011 20:05 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny pisze:chciałabym Wenecję :D :D Katowice :) się mi blok lekko zapada
a co do garów- na 40-stkę uzbierałam na zmywarę - kobiety nie wiem jak egzystowałam bez niej...moje najukochańsze ustrojstwo w domu ( nic, że spłacane dwa lata ale jest )

Widzisz,a ja dalej ...jestem zmywarką nie kobietą....Marzy mi się taka mała co zmieści się do szafki.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw gru 08, 2011 20:07 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

ja mam taką małą :oops: ale nie macie pojęcia ile w niej się mieści
ObrazekObrazek

mamaGiny

[poprzednia][następna]