Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rudykocurek100 pisze:Wróciłam z zakupów i pierwszy raz dnia dzisiejszego zaaplikowałam lek "stronghold selamectin", skutki podania tego leku są dziwne i przerażające. Moja kotka siedzi ze zwieszonym łepkiem, nie reaguje kompletnie, cieknie jej ślina o bardzo gęstej konsystencji, zamiast czarnych oczu ma niebieskie(jakby była ślepa),nie je i nie pije. Strasznie się martwię, pierwszy raz odrobaczałam kota, bo to pierwszy mój zwierzak. Nie wiem co robić!? Mieszkam w Belgii od pół roku i babeczka w aptece zapewniała mnie o skuteczności tego leku, ale o skutkach nieporządanych nie wspomniała;/ Pomocy!
rudykocurek100 pisze:Ustąpiły te straszne objawy, jeśli znów nastąpi nawrót to pojadę od razu do weta, męża nie ma siedzę sama więc zrozum:(
Kotka teraz odpoczywa, trochę przysnęła, sprawdzam co chwilę jak się czuje, ale chyba z nią już lepiej, może to jakiś wstrząs organizmu na działanie tego leku:( Mam za mało doświadczenia w tych sprawach:(
rudykocurek100 pisze:Ustąpiły te straszne objawy, jeśli znów nastąpi nawrót to pojadę od razu do weta, męża nie ma siedzę sama więc zrozum:(
Kotka teraz odpoczywa, trochę przysnęła, sprawdzam co chwilę jak się czuje, ale chyba z nią już lepiej, może to jakiś wstrząs organizmu na działanie tego leku:( Mam za mało doświadczenia w tych sprawach:(
rudykocurek100 pisze:Jeśli możesz, to podaj mi namiary na jakiegoś dobrego weta, zawsze się może przydać nie powiedziane, że jeszcze nie będę musiała do niego jechać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran i 106 gości