ana pisze:Czy dobrze zrozumiałam: Twój kot ma 18 lat i 9 miesięcy?
Zgadza sie-to juz senior
Wrocilam od weta-pokazalam proby i pytam sie,jak to wedlug Niego wyglada-machnal reka i wydal dzwiek "esz".Nic wiecej nie powiedzial.Na moja prosbe o zrobienie prob moczu-skwitowal,ze nie ma potrzeby,bo to i tak tylko przedluzanie

Dostalam Natriumklorid Baxter Viaflo 9mg/ml.i juz poczytalam,ze trzeba uwazac z tym przy chorobie nerek-nic nie rozumie

Czy dostalam zly plyn?I jeszcze jedno-waznosc tego tylko do konca tego roku.Czy dal mi stary plyn?
Poszlam do innego weta i pytam sie o badanie moczu bez potrzeby stresowania kota(oni zawsze musza zobaczyc zwierze).Pokazalam Jej wyniki prob sprzed tygodnia-nie pomoglo-musze mies skierowanie od prowadzacego lekarza,zeby taka probe zrobic.Zadzwonilam do szpitala,gdzie byly pobierane proby.O ile lakarz nie zalecil-nie moga zrobic.Nalegalam-beda rozmawiac z lekarzem,czy wyrazi zgode,bo jak bedzie uwazal,jak ten poprzedni,ze nie ma potrzeby-to nie zrobia

Nie rozumie takiego stosunku do pacjenta.Ja moge zdecydowac,kiedy chce uspic zwierze i nikt tego nie podwaza-usypiaja bez zbednych pytan,a extra badania sa murem,prawie nie do przebicia
Jak nie odpowiedza dzisiaj-jutro bede znowu dzwonic.W aptece pytalam o proponowane przez Was lekarstwa-moge zapomniec
Zakupilam nowa pasze sucha Purina NF renal.Miekkiego nawet nie powachal dokladnie-suche zjadl i to spora porcje

Aby to nie byl jednorazowy zachwyt.On byl zawsze bardzo marudny z jedzeniem.Kupilam w sklepie dla zwierzat Bwitaminy.Nie sadze,e sa bardzo dobre,ale zawsze cos.Nic innego nie dostane od panow weterynarzy
Czy ktos bylby tak mily i uporzadkowal mi spis lekarstw,ktore moge dostac w Polsce bez recepty a potrzebne sa dla Twista(to imie mojego slodziaka

)
Czy w Polsce taki plyn do wstrzykiwania mozna kupic bez problemu?Czytam,ze wielu z Was ma to w domu.
Napewno bede miala jeszcze wiele pytan.Czuje sie bardzo glupio,ze czasami nie wiem,o czym piszecie i mam ogromne wyrzuty sumienia,ze przez taki dlugi czas mogla wiele zdzialac na wlasna reke,gdybym zaczela czytac fora z Waszymi .bardzo cennymi radami i uwagami.