Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto gru 06, 2011 9:19 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

ROZMOWY
NA DWIE GŁOWY

Meg (Gabuni do uszka) ...i przyjedzie do ciebie malutki narzeczony, pancio tak powiedział, że trzeba ci narzeczonego znaleźć.
Teżet (odrywa się od laptopa) - Co? Nic takiego nie mówiłem!
Meg (kojąco) - Oj tam, oj tam. No może nie narzeczonego, tylko narzeczoną, nie malutkiego, tylko wielką, nie dla Gabuni, tylko dla Leona... ale poza tym, wszystko się zgadza.
Teżet - A temu misiu oczko się odlepiło...?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro gru 07, 2011 8:32 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Meg, skoro zaplanowałaś dla Gabuni narzeczonego, to może od razu i dzieciątko? :twisted:

viewtopic.php?f=21&t=136631

Żebyś sobie nie pomyślała, że nie potrafię znaleźć dla Ciebie psa. I to nie są żarty!

annafreesprit

Od: Wto lut 08, 2011 8:26

Post » Śro gru 07, 2011 10:07 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Iiii, ratlerki to znajdują domy bardzo szybko. Wystarczy jedno gumtree im zrobić i ludzie się pozabijają.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro gru 07, 2011 10:29 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Chodziło mi o to, że Meg zamiast ciągle mówić, że ma ratlerka (wrrr...! Gabunia nie jest żadnym ratlerkiem! żadnym! ani niskoskanalizowanym, ani wysokopiennym, ani żadnym innym! :evil: ), w końcu by go miała... :twisted:

annafreesprit

Od: Wto lut 08, 2011 8:26

Post » Śro gru 07, 2011 11:55 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

annafreesprit pisze:Meg, skoro zaplanowałaś dla Gabuni narzeczonego, to może od razu i dzieciątko? :twisted:

viewtopic.php?f=21&t=136631

Żebyś sobie nie pomyślała, że nie potrafię znaleźć dla Ciebie psa. I to nie są żarty!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anka, ty maupo!!!!!!!!! Nóż mnię w serce wbijasz fotkami temi!!!!!!!!!!!!!!!!
Cisza mi tu z takimi, bo mnie naprawdę deprecha trzaśnie i kto wam będzie sprawozdawał ostatnie wiadomości??? A tu mezalians na książęcym dworze i w książęcym łożu!!!!

UWAGA UWAGA, jutro godzina zero!
Zsynchronizować zegarki, przygotować maski p-gaz, bagnet na broń, łyżwy naostrzyć, wąsy podkręcić, gacie podciągnąć!!
Wyruszamy po Fi-Staszka!

Megana

Post » Śro gru 07, 2011 12:01 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Kto mi spaskudził Księcia Opolczyka Piasta etc etc????? :evil:
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Śro gru 07, 2011 12:07 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Czy Fi-Staszek już gotowy do przerzutu?

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Śro gru 07, 2011 12:15 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Kciuki za Fi-Staszkowe dopsienie :!:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Śro gru 07, 2011 19:40 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Czyżby Fistaszek miał już dzisiaj nastać :?:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro gru 07, 2011 21:44 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Ja tam nic nie wiem, bo nic nie słyszę i plotki mnie nie dochodzą...
Obrazek

I nawet mi do głowy nie przychodzi, że pańcia sprowadzi jakiegoś nowego pupilka...
Obrazek

Nikomu nie przychodzi... Nieumyci, nieuczesani...
Obrazek

A to już jutro. FiStaszek gotowy do przerzutu, ciocia Morisowa w gotowości, ciocia Ania w gotowości, pańcia w gotowości i nawet pańcio zaczął coś kumać.

Pańcio - tylko nie sprowadzaj mi tu żadnego ratlerka!
Pańcia - no skąd!! Ratlerka nie!

No wszak ciocia Ania twierdzi.... i nawet ciocia Agnieszka stwierdziła, że i Gabunia i FiStaszek to co najwyżej pinczery są. Średnie.

Pańcio (dość rozpaczliwie) - I znowu będzie problem z okienkiem??
Pańvia (z głupia frant) - Jaki...?
Pańcio - No nie będzie przechodził!
Pańcia (bystro) - Leon też nie przechodzi...
Pańcio - ...
Pańcia (z namysłem) - ... I Kartofel w zasadzie też nie. W każdym razie nie sam.

Megana

Post » Śro gru 07, 2011 21:50 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

:ryk:
Koniecznie jutro foteczki poprosimy :lol:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw gru 08, 2011 18:31 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Czy Ś-fistaszek już dotarł do domy????
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

[poprzednia][następna]