Gagatki z Gagatkowa ;) i Macho na dokładkę. Mam "dychę" :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 06, 2011 20:04 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Pilny DT dla wyrzuconej persiczki!!!

Tam ktoś napisał, że ma kącik. W Gdańsku, ale chyba da się przewieźć, jeśli to jedyny ratunek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto gru 06, 2011 20:09 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Pilny DT dla wyrzuconej persiczki!!!

MalgWroclaw pisze:Tam ktoś napisał, że ma kącik. W Gdańsku, ale chyba da się przewieźć, jeśli to jedyny ratunek

Widziałam - tam nie pojedzie, ten dom niedawno nie zgodził się na forumową wizytę przedadopcyjną :?
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto gru 06, 2011 20:12 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Pilny DT dla wyrzuconej persiczki!!!

Ciekawe :?
ludzie nie lubią odsłaniać prywatności, ale zrozumienie powinno być.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto gru 06, 2011 20:13 Re: Gagatki z Gagatkowa ;)

moś pisze::lol: Niezły dandys :twisted:

Też wygląda mi jak paniczyk :twisted:

Kciuki za domek dla persiczki
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto gru 06, 2011 20:17 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Pilny DT dla wyrzuconej persiczki!!!

Avian pisze:
MalgWroclaw pisze:Tam ktoś napisał, że ma kącik. W Gdańsku, ale chyba da się przewieźć, jeśli to jedyny ratunek

Widziałam - tam nie pojedzie, ten dom niedawno nie zgodził się na forumową wizytę przedadopcyjną :?

O, jak dobrze, że zajrzałam 8) Avian, jesteś pewna, że mnie z kimś nie mylisz? 8)

LaMonture

Od: Sob paź 08, 2011 19:37

Post » Wto gru 06, 2011 21:37 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Pilny DT dla wyrzuconej persiczki!!!

LaMonture pisze:
Avian pisze:

O, jak dobrze, że zajrzałam 8) Avian, jesteś pewna, że mnie z kimś nie mylisz? 8)

Wklejam w dwóch wątkach.

Pojawiła się informacja, jakobym nie zgodziła się na forumową wizytę przedadopcyjną, w związku z czym persiczka do mnie na DT nie pojedzie. Zadałam pytanie, czy na pewno mnie z kimś nie pomylono. Odpowiedzi nie dostałam, zaś na wątku kotki pojawiają się kolejne posty, czyli autorka tamtego stwierdzenia jest obecna. Wobec tego oświadczam, że jest to wierutna bzdura. Chciałam adoptować Isztara, egzotyka z PKD, wszystkie warunki spełniałam, na wizytę także się umawiałam. Później z powodów osobistych (przejęcie chorego persa od rodziców) zrezygnowałam z tej adopcji. Kto ma wątpliwości, proszę kontaktować się z Neigh.

W związku z powyższym, cofam swoją ofertę DT. Nie lubię, kiedy ktoś rozprzestrzenia na mój temat nieprawdziwe informacje i nawet nie próbuje tego wyjaśnić.

Mam nadzieję, że kotka szybko znajdzie inny DT.

LaMonture

Od: Sob paź 08, 2011 19:37

Post » Śro gru 07, 2011 12:51 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Pilny DT dla wyrzuconej persiczki!!!

Kolejny miesiąc i kolejna próba sił w głosowaniu Krakvetu wolontariuszek opiekujących się kotami z dworców PKP i PKS w Poznaniu.
Jeśli ktoś nie wie na kogo zagłosować - polecam uwadze.

Dziewczyny (i chłopaki ;) ) mają mnóstwo roboty, codziennie jeżdżą dokarmiać duże stado na dworcu PKP, a ostatnio doszło nowe, równie liczne stado do zaopiekowania - zamieszkujące okolice dworca PKS. Te ostatnie wciąż czekają na sterylki i kastracje ...
Każde stado liczy po kilkanaście kotów, część oswojona, gotowa do adopcji.

Proszę o głos dla nich!
viewtopic.php?f=1&t=136410&start=0
Obrazek

Avian

Post » Śro gru 07, 2011 12:58 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Głosik oddany :D
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro gru 07, 2011 13:04 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Gagat to tez nasi faworyci w głosowaniu
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Śro gru 07, 2011 13:05 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Zaglosowalam. Na Poznan, ma sie rozumiec 8)
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Śro gru 07, 2011 13:57 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Oczywiście głos oddany na kolejarzy i pekaesowców.

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Śro gru 07, 2011 19:45 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

Dziękuję za głosy!
I proszę o więcej! :oops:

A dla głosujących w nagrodę ;)
Niegłosujący proszę nie podglądać!

Trochę filmów wieczorową porą 8)
http://www.youtube.com/user/izapik?feature=mhee
Obrazek

Avian

Post » Śro gru 07, 2011 19:47 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Pilny DT dla wyrzuconej persiczki!!!

Avian pisze:Kolejny miesiąc i kolejna próba sił w głosowaniu Krakvetu wolontariuszek opiekujących się kotami z dworców PKP i PKS w Poznaniu.
Jeśli ktoś nie wie na kogo zagłosować - polecam uwadze.

Dziewczyny (i chłopaki ;) ) mają mnóstwo roboty, codziennie jeżdżą dokarmiać duże stado na dworcu PKP, a ostatnio doszło nowe, równie liczne stado do zaopiekowania - zamieszkujące okolice dworca PKS. Te ostatnie wciąż czekają na sterylki i kastracje ...
Każde stado liczy po kilkanaście kotów, część oswojona, gotowa do adopcji.

Proszę o głos dla nich!
viewtopic.php?f=1&t=136410&start=0
przecyztalam dopiero teraz ,ale juz wczesniej zaglosowalam :kotek:

Filmik mi sie bardzo podobal-zwlaszcza wspolna zabawa z Gagatem :mrgreen:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Śro gru 07, 2011 19:53 Re: Gagatki z Gagatkowa ;) Proszę o głosy dla dworcowych Pń!!!!

:ryk: :ryk: :ryk:
Ale tajny agent!
Avian, tam u Ciebie prawdziwe boisko do sportow wyczynowych! Tylko basenu olimpijskiego brak :mrgreen:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

[poprzednia][następna]