Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Tam ktoś napisał, że ma kącik. W Gdańsku, ale chyba da się przewieźć, jeśli to jedyny ratunek
Avian pisze:MalgWroclaw pisze:Tam ktoś napisał, że ma kącik. W Gdańsku, ale chyba da się przewieźć, jeśli to jedyny ratunek
Widziałam - tam nie pojedzie, ten dom niedawno nie zgodził się na forumową wizytę przedadopcyjną
LaMonture pisze:Avian pisze:MalgWroclaw pisze:Tam ktoś napisał, że ma kącik. W Gdańsku, ale chyba da się przewieźć, jeśli to jedyny ratunek
Widziałam - tam nie pojedzie, ten dom niedawno nie zgodził się na forumową wizytę przedadopcyjną
O, jak dobrze, że zajrzałamAvian, jesteś pewna, że mnie z kimś nie mylisz?
przecyztalam dopiero teraz ,ale juz wczesniej zaglosowalamAvian pisze:Kolejny miesiąc i kolejna próba sił w głosowaniu Krakvetu wolontariuszek opiekujących się kotami z dworców PKP i PKS w Poznaniu.
Jeśli ktoś nie wie na kogo zagłosować - polecam uwadze.
Dziewczyny (i chłopaki) mają mnóstwo roboty, codziennie jeżdżą dokarmiać duże stado na dworcu PKP, a ostatnio doszło nowe, równie liczne stado do zaopiekowania - zamieszkujące okolice dworca PKS. Te ostatnie wciąż czekają na sterylki i kastracje ...
Każde stado liczy po kilkanaście kotów, część oswojona, gotowa do adopcji.
Proszę o głos dla nich!
viewtopic.php?f=1&t=136410&start=0
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel i 44 gości