Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 06, 2011 15:05 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

najszczesliwsza pisze:Bo jeszcze pracodawca chciałby by pracować w łikend, a problem jest jak mam zjazd, te 2 razy w miesiącu...

A najważniejsze jest teraz dla mnie to co się dzieje z teściową, żyjemy tylko tym.

ale tego do garnka nie włożysz i nie ugotujesz.
jestem pewna, że większość prac biurowych jest pn-pt. Jeżeli jest praca w weekendy to przeważnie jest regulowany grafik, a to przecież zawsze można poprzestawiać.
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Wto gru 06, 2011 15:15 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

Ostatnio edytowano Wto gru 06, 2011 15:17 przez Femka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto gru 06, 2011 15:16 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 2:00 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Wto gru 06, 2011 15:17 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

Czy na pewno ja?
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto gru 06, 2011 15:18 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 2:00 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Wto gru 06, 2011 15:28 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

W klepaniu w klawiaturę, Twojego rekordu Femka raczej nie pobije.
Karolina

karolinah

Od: Wto gru 05, 2006 17:05

Post » Wto gru 06, 2011 15:29 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

Ja inaczej uważam, wystarczy na liczbę postów zerknąć :/

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Wto gru 06, 2011 15:42 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

w jednym wątku śmichy-chichy i gaciory, a w drugim błagalne prośby o modlitwę za teściową?
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Wto gru 06, 2011 18:49 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

najszczesliwsza pisze:Bo jeszcze pracodawca chciałby by pracować w łikend, a problem jest jak mam zjazd, te 2 razy w miesiącu....

Jak wypadnie Ci praca w weekend, w którym masz zjazd to się po prostu z kimś zamienisz, albo poprosisz o wolne dni w momencie robienia grafiku. Wszystko da się załatwić.

Nie mogę jeszcze zrozumieć co znaczy, że wysyłasz wymagane dokumenty z adnotacją, że tylko nocki. Tak po prostu, jak leci, na wszystkich aplikacjach piszesz "tylko nocki" choć w ogłoszeniu stoi jak byk, że praca dzienna?

I powiem Ci jeszcze coś. Nie masz pojęcia co znaczy pracować na nocki i prowadzić dom.
Ubzdurałaś sobie coś i trzymasz się tego jak pijany płota.
" Nie zamieniaj serca w twardy głaz póki jeszcze serce masz"
Lombard

Alama

Od: Pt lip 07, 2006 18:50

Post » Wto gru 06, 2011 18:55 Re: ...

...
najszczesliwsza

Post » Wto gru 06, 2011 19:13 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

gdybym była kotem, to istniałoby ryzyko, że się zakłaczyłam.
ale że kotem nie jestem, to idę stąd byle dalej, bo rzygam z obrzydzenia...

[i to mnie w domu nazywają wygodnicką i leniem... :roll: ]

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Wto gru 06, 2011 19:16 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

novacianka pisze:gdybym była kotem, to istniałoby ryzyko, że się zakłaczyłam.

[i to mnie w domu nazywają wygodnicką i leniem... :roll: ]

[quote="novacianka"]gdybym była kotem, to istniałoby ryzyko, że się zakłaczyłam.

Muszę przyznać, że ilość empatii rośnie na forum z dnia na dzień. Zwłaszcza do rzygania :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto gru 06, 2011 19:22 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

najszczesliwsza pisze:Nie wiem jak sobie radzić z piachem, jaki Lunka nanosi z dworu, to jest wszędzie.
Jak wracamy ze spaceru, to dokładnie wycieram jej łapy i brzuch i ogon z błota i piachu, a ten piach nadal jest wszędzie i mnie wkurza

To duży pies?
Bo jamnika swego czasu po spacerze wstawiałam do wanny i opłukiwałam prysznicem po prostu.
Nauczył się tak, że zostawał na linoleum przy samych drzwiach do czasu, aż się go przyszło i zabrało do opłukania :)

No ale dużego psa trochę trudno nosić, dlatego pytam o gabaryty.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Wto gru 06, 2011 19:24 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

kamari - a napisałam, że rzygam na kogoś? że kogoś się brzydzę? nie. napisałam, że nie wierzę w chorobę teściowej? nie. więc na podstawie czego i jakim prawem oceniasz moją empatię? 8O mnie obrzydziły wymiany zdań, które tutaj padły, a żebraniem o jałmużnę [bo tak to odbieram] również się brzydzę. z tego co wiem, najszczęśliwsza ma 2 sprawne ręce, 2 sprawne nogi. nie będę jej wyszukiwać ofert pracy, nie będę mówiła co ma robić itp. ale ja osobiście bym się spaliła ze wstydu prosząc obcych ludzi o prezent dla swojego dziecka i mówię to jako prawdopodobnie równolatka najszczęśliwszej 8O jakbym musiała, to bym nawet cholerne długopisy skręcała, sprzątała ludziom domy, roznosiła gazety czy myła klatki schodowe, byle tylko spełnić marzenie swojego malucha. mało to mam znajomych, którzy pogodzili studiowanie na 1 czy nawet 2 kierunkach z pełnoetatową pracą? ba, nawet mam znajomą, która studiuje dziennie 2 kierunki, z 3 robi doktorat a dodatkowo dorabia na kasie w hipermarkecie. tak, ma życie osobiste :) da się? jak się chce, to się da.
ale ja to ja, głupia jestem i dziwnie mnie wychowali i nawet za darmo zapieprzam :ok:

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Wto gru 06, 2011 19:27 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

najszczesliwsza pisze:...A ty kto?...

Nikt ważny. Naprawdę.

Chciałam Ci tylko pokazać, że niektóre sytuacje czasem z pozoru wydają się beznadziejne, więc się tak nie unoś.
Powodzenia w szukaniu pracy.
" Nie zamieniaj serca w twardy głaz póki jeszcze serce masz"
Lombard

Alama

Od: Pt lip 07, 2006 18:50

[poprzednia][następna]