Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
man_ta81 pisze:Czy ja nie umiem czytać??!?!?!?!?!?!?!?!?!
Budka jeszcze nie stoi???
Dyktatura chora ok, rozumiem (życzę zdrowia). Ale ludzie budka była obiecana miesiąc temu!!!
Jakby kot potrzebował pomocy to też docierałaby do niego miesiąc?
Trzeba było to zlecić innym ludziom... odpowiedzialnym.
Dyktatura pisze:Budka zostanie zawieziona dopiero w weekend. Wszystko się opóźniło bo nie ma styropianów w makro z których robiliśmy budy.
Musiałam kombinować styropian inaczej.
Tabletkę na odrobaczenie tez już mam.
Dyktatura pisze:Nie zawiozłam budki. Siedzę chora. Budka stoi gotowa, trzeba ją tylko zawieźć. Dzwoniłam też do kierownika Solarisa czy sam by po budkę nie przyjechał, bo na dworze paskudnie, ale nie odbierał telefonu. Na smsy też nie odpisał.
Martwi mnie to, bo buda porządna, nie żadna z kartonu tylko skręcana z płyt, z 2 warstwami styropianu. Waży ok 12 kg. Mam zdjęcie jak byś chciała zobaczyć.
Wiem, że to wszystko bardzo długo trwa. Przepraszam.![]()
Mam nadzieję, że w przeciągu tygodnia uda skołować mi się transport żeby zawieźć budę. Najwyżej postawię ją gdzieś w krzakach poza ośrodkiem, bo nie wiem co myśleć o tym kierowniku.
man_ta81 pisze:Pudło (czyli głupia i nie wie). Nie jestem Panią Grażyną. (zdziwisz się)
Jestem zmotoryzowana więc skoro wiesz to zadzwoń do mnie i POPROŚ o pomoc. Jesteś nieodpowiedzialną osobą. Miesiąc temu obiecujesz kotu bude i do tej pory ten kot jej nie ma? Nie czaruj mnie tu chorobą. Bo mam rozumieć, że jak proponowałaś pomoc to byłaś już chora tak? Czy choroba wyszła teraz? Miałaś miesiąc! Myślisz, że sami idioci czytają to forum? Idiota da się nabrać na Twe tłumaczenia.
Jejku jakbym wiedziała ile będziesz się tą sprawą zajmować to sama bym się tym zajęła.
Żal mi tylko i wyłącznie kota.
Kiedy buda stanie? Jedyne pytanie jakie do Ciebie mam. I jeśli możesz to chociaż raz określ się konkretnie.
Zofia&Sasza pisze:Boże, znowu Grażyna-kg w natarciu
Grażyna-kg pisze:
Ja myślę, że budka też nie jest kotu potrzebna, bo posesja jest duża, ma dużo różnych miejsc, zakamarków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 18 gości