ewar pisze:Czy wiadomo jaki jest stan kotek? Jak się czuje Kisia? Fredziolina pisze, że z Koką kiepsko
z informacji od Szylka0505 wiem, ze stan Kisi poprawił się znacznie. Co oczywiście nie oznacza , niestety, że już po nerwach.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:Czy wiadomo jaki jest stan kotek? Jak się czuje Kisia? Fredziolina pisze, że z Koką kiepsko
jamkasica pisze:Kotka nie jest w tragicznym stanie. Sama je, chodzi, myje się, jest bardzo spokojna, ale reaguje na bodźce z zainteresowaniem. Jedna źrenica nie reaguje jeszcze prawidłowo, ale po przekrzywionej głowie nie ma już śladu. Reaguje na leczenie, dziś zostaje w lecznicy na obserwacji, na tę chwilę rokowania są niezłe.
Szylka nie widziała wcześniej kota z objawami neurologicznymi, sądząc po relacji z objawów Koki- rozumiem, że można takie rewelacje przyjąć z lekką paniką.
najszczesliwsza pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Najszczesliwsza, czy Ty nie rozumiesz jak ktos kulturalnie napisze Tobie, przestań i zajmij sie soba i Twoimi sprawami?Tobie to nawet z buta w przysłowiowa "morde'by dac to powiesz,że sama komara zabiłaś...
Co do dwóch nicków tez je masz...ten oficjalny:najszcześliwsza i ten z drugiego obiegu"nadpobudliwa".Czy piszesz tu, czy ktos o Tobie pisze"nadpobudliwa gadała"to i tak kazdy wie o kogo chodzi...
Napisałam grzeczny post do Ciebie,ale sie nie wklepał ,więc jako chamska baba tak Tobie to wyłożę...Idź kobieto/dziewuszko na swój watek,albo na Henia i tam sobie pisz..zawsze możesz to przeczytać i się zachwycić jak mądra jesteś.![]()
Nie zarządzaj kasą innych,zyciem innych i nie ośmieszaj sie sama...czytam watki i na prawde żenada...powinnaś modlić się do Boga o poprawe,albo nie -o wymiane oleju w głowie,bo ten jest najzwyczajniej w świecie albo przeterminowany,albo przypalony![]()
Szylka, a Ty w końcu przestań pisac pierdoły jak sie zadeklarowałaś,szczególnie odpowiadając najszczesliwszej...bo dostaniesz ksywke trzecia "nadpobudliwa2"
Gdzie ja mam te dwa nicki?
![]()
![]()
![]()
Reszty twoich wywodów komentowała nie będę.
Jestem nie wierząca, ale na prawo i lewo proszę o modlitwę:
viewtopic.php?f=1&t=133968&start=345
BOZENAZWISNIEWA pisze:(...)
Do Twojej wiadomosci dodam,ze nie modle sie o zwierzeta,a o ludzi....i faktycznie sa tacy co potrzebuja łaski "przebudzenia"-bede o Tobie pamietała
najszczesliwsza pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:(...)
Do Twojej wiadomosci dodam,ze nie modle sie o zwierzeta,a o ludzi....i faktycznie sa tacy co potrzebuja łaski "przebudzenia"-bede o Tobie pamietała
Czyli wg ciebie moja Teściowa nie jest człowiekiem?
BOZENAZWISNIEWA pisze:najszczesliwsza pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:(...)
Czyli wg ciebie moja Teściowa nie jest człowiekiem?
Tesciową zostaw w spokoju..zajmij sie swoim gównem...zacznij od siebie...teraz rozumiesz?czy ŁADNIEJ NAPISAĆ?Umiem "ładnie"napisac,ale sie nie pochwale, bo bana mozna dostać...niestety nie kazdy na tym forum na "fory"![]()
Wesoło ma ten Twój maz z Toba nie ma co,tez tak pierdzielisz?czy w delegacje czesto wyjeżdża?Tak z ciekawosci pytam
najszczesliwsza pisze:Gdzie ja mam te dwa nicki?
![]()
![]()
![]()
Reszty twoich wywodów komentowała nie będę.
Jestem nie wierząca, ale na prawo i lewo proszę o modlitwę:
viewtopic.php?f=1&t=133968&start=345
pwpw pisze:Erin pisze:pwpw pisze:A co niektórzy powinni zamilknąć po ujawnianiu danych osobowych, a jak już kogoś koniecznie chcą zgłosić, to Siebie najpierw powinni
Dokładnie. Z tymże siebie, nie Siebie
Można się jeszcze czepić dublowania słowa, wszak są synonimyTroszkę dziś już padam na paszczę
meg11 pisze:Rejestrując się na Miau uważałam że to forum jest przyjazne. Teraz wiem już że nie jest.
Ludzie, którzy mianują się przyjacielami zwierząt dla siebie nawzajem są aroganccy i wręcz chamscy.
ewar pisze:I z Koką?
ewar pisze:I z Koką?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 279 gości