Do ZAMKNIĘCIA!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 05, 2011 21:02 Re: Kisia

ewar pisze:Czy wiadomo jaki jest stan kotek? Jak się czuje Kisia? Fredziolina pisze, że z Koką kiepsko :cry:

z informacji od Szylka0505 wiem, ze stan Kisi poprawił się znacznie. Co oczywiście nie oznacza , niestety, że już po nerwach.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pon gru 05, 2011 21:08 Re: Kisia

Oby obie kotki wyzdrowiały :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon gru 05, 2011 22:49 Re: Kisia umiera, leki nie pomagaja. :-(:-(:-(:-(

Chyba umknęło, więc odpowiadam tym którzy pytali o stan Kisi:

jamkasica pisze:Kotka nie jest w tragicznym stanie. Sama je, chodzi, myje się, jest bardzo spokojna, ale reaguje na bodźce z zainteresowaniem. Jedna źrenica nie reaguje jeszcze prawidłowo, ale po przekrzywionej głowie nie ma już śladu. Reaguje na leczenie, dziś zostaje w lecznicy na obserwacji, na tę chwilę rokowania są niezłe.

Szylka nie widziała wcześniej kota z objawami neurologicznymi, sądząc po relacji z objawów Koki- rozumiem, że można takie rewelacje przyjąć z lekką paniką.
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon gru 05, 2011 22:52 Re: Kisia

najszczesliwsza pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Najszczesliwsza, czy Ty nie rozumiesz jak ktos kulturalnie napisze Tobie, przestań i zajmij sie soba i Twoimi sprawami?Tobie to nawet z buta w przysłowiowa "morde'by dac to powiesz,że sama komara zabiłaś...

Co do dwóch nicków tez je masz...ten oficjalny:najszcześliwsza i ten z drugiego obiegu"nadpobudliwa".Czy piszesz tu, czy ktos o Tobie pisze"nadpobudliwa gadała"to i tak kazdy wie o kogo chodzi...
Napisałam grzeczny post do Ciebie,ale sie nie wklepał ,więc jako chamska baba tak Tobie to wyłożę...Idź kobieto/dziewuszko na swój watek,albo na Henia i tam sobie pisz..zawsze możesz to przeczytać i się zachwycić jak mądra jesteś. :strach:
Nie zarządzaj kasą innych,zyciem innych i nie ośmieszaj sie sama...czytam watki i na prawde żenada...powinnaś modlić się do Boga o poprawe,albo nie -o wymiane oleju w głowie,bo ten jest najzwyczajniej w świecie albo przeterminowany,albo przypalony :(

Szylka, a Ty w końcu przestań pisac pierdoły jak sie zadeklarowałaś,szczególnie odpowiadając najszczesliwszej...bo dostaniesz ksywke trzecia "nadpobudliwa2" :wink:

Gdzie ja mam te dwa nicki?
8O 8O 8O
Reszty twoich wywodów komentowała nie będę.
Jestem nie wierząca, ale na prawo i lewo proszę o modlitwę:
viewtopic.php?f=1&t=133968&start=345

chetnie "łopatologicznie'Tobie przypomne...masz nick forumowy najszczesliwsza?Masz...to widać.a nadpobudliwa?-tak sie to przyjeło w kuluarach :wink: zreszta na watku kamari dałas popis "łagodnosci ducha",czym przypieczetowałas sobie własnosc tego kuluarowego nicka :lol:
Zreszta nadpobudliwa to chyba Krzysio Cie okreslił?i ma chłopina oko :ok: Podsumował Twoje wyczyny tylko jednym słowem :ok:

Skoro jestes niewierzaca to teraz rozumiem skad Twoja ignoransja sie wzieła...zeby byc człowiekiem dobrym i umiejacym wychowywac dzieci na prawych obywateli nalezy czerpac jakies pozytywne wzory, miec jakis autorytet.
Do Twojej wiadomosci dodam,ze nie modle sie o zwierzeta,a o ludzi....i faktycznie sa tacy co potrzebuja łaski "przebudzenia"-bede o Tobie pamietała :roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 05, 2011 22:55 Re: Kisia

BOZENAZWISNIEWA pisze:(...)
Do Twojej wiadomosci dodam,ze nie modle sie o zwierzeta,a o ludzi....i faktycznie sa tacy co potrzebuja łaski "przebudzenia"-bede o Tobie pamietała :roll:

Czyli wg ciebie moja Teściowa nie jest człowiekiem? 8O
najszczesliwsza

Post » Pon gru 05, 2011 22:59 Re: Kisia

najszczesliwsza pisze:

Tesciową zostaw w spokoju..zajmij sie swoim gównem...zacznij od siebie...teraz rozumiesz?czy ŁADNIEJ NAPISAĆ?Umiem "ładnie"napisac,ale sie nie pochwale, bo bana mozna dostać...niestety nie kazdy na tym forum na "fory" :wink:
Wesoło ma ten Twój maz z Toba nie ma co,tez tak pierdzielisz?czy w delegacje czesto wyjeżdża?Tak z ciekawosci pytam :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 05, 2011 23:01 Re: Kisia

BOZENAZWISNIEWA pisze:
najszczesliwsza pisze:

Tesciową zostaw w spokoju..zajmij sie swoim gównem...zacznij od siebie...teraz rozumiesz?czy ŁADNIEJ NAPISAĆ?Umiem "ładnie"napisac,ale sie nie pochwale, bo bana mozna dostać...niestety nie kazdy na tym forum na "fory" :wink:
Wesoło ma ten Twój maz z Toba nie ma co,tez tak pierdzielisz?czy w delegacje czesto wyjeżdża?Tak z ciekawosci pytam :twisted:

Przypomnę, że powyższe napisałaś w odpowiedzi na:
najszczesliwsza pisze:Gdzie ja mam te dwa nicki?
8O 8O 8O
Reszty twoich wywodów komentowała nie będę.
Jestem nie wierząca, ale na prawo i lewo proszę o modlitwę:
viewtopic.php?f=1&t=133968&start=345
najszczesliwsza

Post » Pon gru 05, 2011 23:11 Re: Kisia

Ten wątek zaczyna być bardzo niesmaczny. Nie jestem na tym forum zbyt długo ale już zdążyłam zauważyć że są osoby, które wręcz ubóstwiają gdy dzieje się coś złego i nie mam tu zwierząt na myśli.
Czy osoby, które nagminnie wszczynają bezsensowne kłótnie zastanawiają się że takim zachowaniem szkodzą zwierzętom?

Ludzie zacznijcie się wreszcie zastanawiać, te kłótnie powodują to że ludzie odsuwają się od tego co najważniejsze- pomocy zwierzętom. Przez ostatnie trzy dni natknęłam się na trzy wątki gdzie są same kłótnie, wyzwiska, dogryzanie sobie nawzajem.

Rejestrując się na Miau uważałam że to forum jest przyjazne. Teraz wiem już że nie jest.
Ludzie, którzy mianują się przyjacielami zwierząt dla siebie nawzajem są aroganccy i wręcz chamscy.
Skąd taka zajadłosć i zapiekłość?

Proponuję wreszcie zakończyć te wzajemne podjazdy i pisać tylko o tym co powinno być tu najważniejsze -o kotach.

Mnóstwo ludzi, którzy nie są tu zarejestrowani, wchodzi na wątki i czyta, wnioski wyciągają pewnie nieciekawe.

Przepraszam za ten trochę przydługi post ale na kilkanaście stron o kotkach tylko kilka postów dotyczy ich zdrowia a reszta to wyzwiska i oskarżenia
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pon gru 05, 2011 23:18 Re: Kisia

Najszczesliwsza...
Nie..no faktycznie teraz to juz mam pewność....,ze jak to Twój guru napisał?
"Wielką ulgą jest, gdy idioci nie próbują z tobą polemizować. "
Zawsze mozesz pomóc biednym zwierzakom np.poszukac transportu dla szczeniaka jaki czeka u mnie na wyjazd do Kielc :ok:
Na tym kończe, bo czas stracony mam,a to nie watek Twój tylko Kisi
I nie mój oczywiście...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 06, 2011 10:23 Re: Kisia umiera, leki nie pomagaja. :-(:-(:-(:-(

pwpw pisze:
Erin pisze:
pwpw pisze:A co niektórzy powinni zamilknąć po ujawnianiu danych osobowych, a jak już kogoś koniecznie chcą zgłosić, to Siebie najpierw powinni :roll:

Dokładnie. Z tymże siebie, nie Siebie :wink:

Można się jeszcze czepić dublowania słowa, wszak są synonimy 8O Troszkę dziś już padam na paszczę

:ryk: :ryk: :ryk:

Erin - w tym zdaniu powinno być "z tym, że siebie..."

pwpw - sprawdź znaczenie wyrazu "synonim" i naucz się wreszcie zasad pisowni wyrazów wielką literą. Dorosła kobieta wszak z Ciebie.

:ryk: :ryk: :ryk:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto gru 06, 2011 10:25 Re: Kisia

Szylka, co z Kizią?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 06, 2011 10:37 Re: Kisia

I z Koką?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto gru 06, 2011 10:40 Re: Kisia

meg11 pisze:Rejestrując się na Miau uważałam że to forum jest przyjazne. Teraz wiem już że nie jest.
Ludzie, którzy mianują się przyjacielami zwierząt dla siebie nawzajem są aroganccy i wręcz chamscy.

Przepraszam - przyjaciółmi zwierząt :roll:

vega013

Post » Wto gru 06, 2011 10:42 Re: Kisia

ewar pisze:I z Koką?

Z tego, co pisała Anielka, coraz lepiej :lol:

Przydałoby się, żeby Anielka odwiedziła wątek; chociażby po to, żeby odpowiedzieć na pytania (w tym i moje).

vega013

Post » Wto gru 06, 2011 10:42 Re: Kisia

ewar pisze:I z Koką?

Właśnie?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]