Tak sobie tylko luźno myślę będąc pod wpływem silnych leków

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:A tak wracając do tematu zmęczenia forum - może by założyć własne dla kilkunastu osób, z pogodną, spokojną atmosferą i bez przepychanek?![]()
Avian pisze:A tak wracając do tematu zmęczenia forum - może by założyć własne dla kilkunastu osób, z pogodną, spokojną atmosferą i bez przepychanek?![]()
Mam takie same myśliJoasiaS pisze:Avian pisze:A tak wracając do tematu zmęczenia forum - może by założyć własne dla kilkunastu osób, z pogodną, spokojną atmosferą i bez przepychanek?![]()
A wiesz, że ostatnio też miałam taką myśl? Są momenty, że aż mi głupio wstawiać fotki z życia codziennego i pisać o tym, że koty spacerują, łowią myszy, gapią się na kwiatki... Forum zrobiło się awanturnicze i agresywne. Niewiele trzeba, a ludzie skaczą sobie do oczu. Dziwnie się czuję z tym swoim spokojnym, domowym wątkiem, gdy wokół tyle jadu
(zresztą m.in. stąd myśl, żeby dociągnąć do setki i już nie kontynuować). Często zaglądam jedynie w wątki, które mam w zakładkach, bo zwyczajnie odrzuca mnie na samą myśl, że mogłabym wejść na KOTY czy KŁ. Już nawet na z pozoru niewinnym Pchlim Targu zdarzają się awantury
. Generalnie - strach się bać
. Nie chcę gderać jak stara baba, ale mam wrażenie, że gdy 6 lat temu zaczynałam przygodę z forum było tu znacznie sympatyczniej... Między innymi wątek Amysi przypomina mi te czasy
amyszka pisze:Mam podobne przemyślenia jeśli chodzi o klimat na miau![]()
Coraz gorzej to wszystko wygląda ,coraz więcej jadu ,intryg i nienawiści ...
To może na trzy-czte-ry zamkniemy swoje wątki i wszystkie zaczną blogi prowadzić ?
Witam też dawno nie widzianą Aluśkę i Kociamkę![]()
miszelina pisze:amyszka pisze:Mam podobne przemyślenia jeśli chodzi o klimat na miau![]()
Coraz gorzej to wszystko wygląda ,coraz więcej jadu ,intryg i nienawiści ...
To może na trzy-czte-ry zamkniemy swoje wątki i wszystkie zaczną blogi prowadzić ?
Witam też dawno nie widzianą Aluśkę i Kociamkę![]()
A ja nie umiem prowadzić blogai co zrobię?
Co do klimatu na miau, to całkowicie się zgadzam.
rudy kociak pisze:Amyszko i inni nie zamykajcie wątków,bo mi będzie smutnoja lubię takie rodzinne wątki
Co do atmosfery na niektórych wątkach to zgadzam się
Po za tym gdzie ja zobaczę takiego ślicznego Karmelka i Bucusia i inne sympatyczne kotki
Jak widzę takie śliczności to paszcza mi się cieszy
![]()
![]()
Karolek(ona) pisze:Kociaczki i te bez futerek życzę wam
Wesołych Mikołajek
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 94 gości