Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 05, 2011 18:14 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

A tak wracając do tematu zmęczenia forum - może by założyć własne dla kilkunastu osób, z pogodną, spokojną atmosferą i bez przepychanek? 8)
Tak sobie tylko luźno myślę będąc pod wpływem silnych leków :mrgreen:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon gru 05, 2011 20:44 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Avian pisze:A tak wracając do tematu zmęczenia forum - może by założyć własne dla kilkunastu osób, z pogodną, spokojną atmosferą i bez przepychanek? 8)

A wiesz, że ostatnio też miałam taką myśl? Są momenty, że aż mi głupio wstawiać fotki z życia codziennego i pisać o tym, że koty spacerują, łowią myszy, gapią się na kwiatki... Forum zrobiło się awanturnicze i agresywne. Niewiele trzeba, a ludzie skaczą sobie do oczu :? . Dziwnie się czuję z tym swoim spokojnym, domowym wątkiem, gdy wokół tyle jadu :roll: (zresztą m.in. stąd myśl, żeby dociągnąć do setki i już nie kontynuować). Często zaglądam jedynie w wątki, które mam w zakładkach, bo zwyczajnie odrzuca mnie na samą myśl, że mogłabym wejść na KOTY czy KŁ. Już nawet na z pozoru niewinnym Pchlim Targu zdarzają się awantury :roll: . Generalnie - strach się bać :strach: . Nie chcę gderać jak stara baba, ale mam wrażenie, że gdy 6 lat temu zaczynałam przygodę z forum było tu znacznie sympatyczniej... Między innymi wątek Amysi przypomina mi te czasy :wink:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon gru 05, 2011 20:51 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

halo no bez takich zaglądam często piszę rzadziej bo czasu w pracy teraz ni ma wcale a raczej po godzinach siedzę to i w domu odpalać się sprzętu nie chce
ale zaglądam o podziwiam tylko po cichutku :roll:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon gru 05, 2011 21:44 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Avian pisze:A tak wracając do tematu zmęczenia forum - może by założyć własne dla kilkunastu osób, z pogodną, spokojną atmosferą i bez przepychanek? 8)

Gadaj skąd masz vicodin :lol:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon gru 05, 2011 21:46 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Witaj Amusiu i Śliczne Kociambry :1luvu:
u Was tu tak ciepło jest i zawsze tyle fajnych fotek
Ucałuj Kociaste ale wiesz te rude galoty najmocniej :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon gru 05, 2011 21:52 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

JoasiaS pisze:

A wiesz, że ostatnio też miałam taką myśl? Są momenty, że aż mi głupio wstawiać fotki z życia codziennego i pisać o tym, że koty spacerują, łowią myszy, gapią się na kwiatki... Forum zrobiło się awanturnicze i agresywne. Niewiele trzeba, a ludzie skaczą sobie do oczu :? . Dziwnie się czuję z tym swoim spokojnym, domowym wątkiem, gdy wokół tyle jadu :roll: (zresztą m.in. stąd myśl, żeby dociągnąć do setki i już nie kontynuować). Często zaglądam jedynie w wątki, które mam w zakładkach, bo zwyczajnie odrzuca mnie na samą myśl, że mogłabym wejść na KOTY czy KŁ. Już nawet na z pozoru niewinnym Pchlim Targu zdarzają się awantury :roll: . Generalnie - strach się bać :strach: . Nie chcę gderać jak stara baba, ale mam wrażenie, że gdy 6 lat temu zaczynałam przygodę z forum było tu znacznie sympatyczniej... Między innymi wątek Amysi przypomina mi te czasy :wink:
Mam takie same myśli :roll: Moje fotki domowe, śpiące zazwyczaj koty.....tylko jak nie wątek to komu je pokażę? :( A focić je wciąż mi się chce..... :oops: Omijam więc awantury i przychodzę do was :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon gru 05, 2011 22:32 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Mam podobne przemyślenia jeśli chodzi o klimat na miau :twisted:
Coraz gorzej to wszystko wygląda ,coraz więcej jadu ,intryg i nienawiści ...

To może na trzy-czte-ry zamkniemy swoje wątki i wszystkie zaczną blogi prowadzić ? :mrgreen:

Witam też dawno nie widzianą Aluśkę i Kociamkę :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto gru 06, 2011 7:07 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

amyszka pisze:Mam podobne przemyślenia jeśli chodzi o klimat na miau :twisted:

To może na trzy-czte-ry zamkniemy swoje wątki i wszystkie zaczną blogi prowadzić ? :mrgreen:

A ja nie umiem prowadzić bloga :( i co zrobię?

Co do klimatu na miau, to całkowicie się zgadzam.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto gru 06, 2011 9:11 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Amyszko i inni nie zamykajcie wątków,bo mi będzie smutno :cry: ja lubię takie rodzinne wątki :) Co do atmosfery na niektórych wątkach to zgadzam się :strach: Po za tym gdzie ja zobaczę takiego ślicznego Karmelka i Bucusia i inne sympatyczne kotki :D Jak widzę takie śliczności to paszcza mi się cieszy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Wto gru 06, 2011 10:19 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Kociaczki i te bez futerek życzę wam
Wesołych Mikołajek
Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto gru 06, 2011 11:46 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

miszelina pisze:
amyszka pisze:Mam podobne przemyślenia jeśli chodzi o klimat na miau :twisted:

A ja nie umiem prowadzić bloga :( i co zrobię?

Co do klimatu na miau, to całkowicie się zgadzam.

Miszelinko portale blogowe nawigują dokładnie jak to się robi ,krok po kroku.
Ja mam na bloxie i na blogerze i polecam raczej ten drugi -ma połączenie z Picasą i łatwiej wszystko się robi .
Albo spróbować na jednym i drugim i wybrać sobie. Naprwdę nie ma się co bać . Tym bardziej że można na początek zrobić ukryty i zanim się pokaże dokładnie wszystko obcykać :D :ok:

Zobaczcie ile nas jest http://kotlownia.blogspot.com/
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto gru 06, 2011 11:46 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

rudy kociak pisze:Amyszko i inni nie zamykajcie wątków,bo mi będzie smutno :cry: ja lubię takie rodzinne wątki :) Co do atmosfery na niektórych wątkach to zgadzam się :strach: Po za tym gdzie ja zobaczę takiego ślicznego Karmelka i Bucusia i inne sympatyczne kotki :D Jak widzę takie śliczności to paszcza mi się cieszy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No przecież jesteśmy też na blogu :mrgreen:

Karolek(ona) pisze:Kociaczki i te bez futerek życzę wam
Wesołych Mikołajek
Obrazek

Dziękujemy i nawzajem :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto gru 06, 2011 12:19 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Kolejne wpisy na blogach :
u nas ...
http://kotyszki.blox.pl/2011/12/Papuzki ... eczki.html
Obrazek 8)

i u Bucusia :
http://bucusbri.blox.pl/2011/12/Sesja-podlogowa.html
Obrazek :lol:

i jeszcze dodatkowo Wam pokażę maleństwo osobiście :mrgreen:
Obrazek

i u swojej Pańci na rukach :
Obrazek :1luvu:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto gru 06, 2011 12:29 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Cuda, cuda :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto gru 06, 2011 13:13 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Ale ma cziste paputy :lol: Sama slodycz, taki gowniarz :1luvu:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

[poprzednia][następna]