Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Fredziolina pisze:Zofia&Sasza pisze:To co się tu pisze o Koterii i wetkach podpada pod paragrafy. Po prostu. I może warto skończyć ten magiel. To watek kota w stanie krytycznym
ten stan krytyczny zawdzięczają wetom z Koterii
AnielkaG pisze:Odezwę się tu po raz ostatni. Rozmawiałam z wetem który leczy Kisię, dziś, około 15. Kotka nie tylko nie umiera, ale ma się całkiem dobrze. Nie ma obrzęku mózgu, właściwie jej stan nie zmienił się od soboty. Koka dziś u mnie też lepiej. Nie wiem zupełnie co Szylka0505 chce osiągnąć kolejnym kłamstwem. Nie spodziewała się tylko że ja znam większość wetów w Warszawie.
Bożeno, dzięki za informację ale to nie są objawy zatrucia imerwektyną.
AnielkaG pisze:Odezwę się tu po raz ostatni. Rozmawiałam z wetem który leczy Kisię, dziś, około 15. Kotka nie tylko nie umiera, ale ma się całkiem dobrze. Nie ma obrzęku mózgu, właściwie jej stan nie zmienił się od soboty. Koka dziś u mnie też lepiej. Nie wiem zupełnie co Szylka0505 chce osiągnąć kolejnym kłamstwem. Nie spodziewała się tylko że ja znam większość wetów w Warszawie.
vailet pisze:8Oja już nie wiem co prawdą jest co nie.Już były podobne wątki.
najszczesliwsza pisze:Jestem zdania, że gdy ktoś zawiódł zaufanie forum raz, znaczy skłamał, a tutaj u Szylki to było założenie 2 konta i kłamstwo na kłamstwie, to potem każda informacja powinna być weryfikowana. Tutaj Szylka apeluje o pieniądze znów kłamiąc, no i świetnie się bawiąc ze stada bab, które na wątku siedzą, kłócą się i prześcigają się w poradach. Zadzwoniłabym do Igi, gdybym była na miejscu, towarzyszyłabym jej i starała się pomóc na tyle, ile bym była w stanie. Podałam tutaj jej numer, a właściwie przekleiłam z jej starych wątków z nadzieją, że ktoś pomoże tej dziewczynie. Po poście AnielkiG nie mam pytań.
Szylka0505 pisze:najszczesliwsza pisze:Jestem zdania, że gdy ktoś zawiódł zaufanie forum raz, znaczy skłamał, a tutaj u Szylki to było założenie 2 konta i kłamstwo na kłamstwie, to potem każda informacja powinna być weryfikowana. Tutaj Szylka apeluje o pieniądze znów kłamiąc, no i świetnie się bawiąc ze stada bab, które na wątku siedzą, kłócą się i prześcigają się w poradach. Zadzwoniłabym do Igi, gdybym była na miejscu, towarzyszyłabym jej i starała się pomóc na tyle, ile bym była w stanie. Podałam tutaj jej numer, a właściwie przekleiłam z jej starych wątków z nadzieją, że ktoś pomoże tej dziewczynie. Po poście AnielkiG nie mam pytań.
Gdzie napisane,że konta założyc nie mogłam? Zabronisz mi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 264 gości