Hannah, cudniaste. No, kurka, swietne. Osobiscie najbardziej podoba mi sie ten jasny, taki cieniowany - "powazny" taki. Asymetria tego w paeczki tez ma w sobie "cos". No i przypomnialas mi, ze Karol ze sweterkami slabo stoi i trzeba by machnac jakies rozpinane...
AgaPap, ma byc nastepny i to mam trzymac i nie puscic do 13 stycznia. Rajmund powiedzial, ze gotw jest uzyc zszywek tapicerskich lub zaszyc mi tylek jak swiatecznemu indykowi, byle by sie Karol wczesniej nie urodzil bo... Termin na 12, ale urodziny Rajmunda 13 i jakby sie udalo, to lepszego prezentu na urodziny tatus by nie mial. Jednak skoro termin jest na 12 stycznia, to raczej nie biore pod uwage tego roku - zwykle rodzilam w terminie, lub 2-3 dni przed.
Zazusia, wszystko w porzadku.
Na ostatnim scanie, 22.11., na moment mignela nam buzia Karola. Do tej pory jesli widzielismy ja, to bardziej jak szkielecik - czaszka, szczeki, kosci nosa... Teraz, choc tylko przez chwile bo maluch ciezki do zlapania, widac bylo buzie jak u dzieciecej lalki - malutkie usteczka, puciate policzki, zadarty nosek, wysokie czolo... Szkoda ze nie udalo sie tego wylapac na zdjecie ze scanu (to akurat wyszlo koszmarnie), ale ta chwila... Slodka.
Wczoraj przyszly pieluchy z Honk Kongu. Bo mi sie urabaly wielorazowki - choc sporo osob uwaza przez to ze jestem poje...a (doslownie), nie chce pamperow. Sa swietne majtki z wkladkami z mikrofibry, wielorazowka nie oznacza od razu tetry przeciez. Pomalu zbieramy sie do takich przygotowan finalnych - poustawiac meble w dziecinnym, skrecic lozeczko w naszej sypialni (to sie zaraz zrobi bo mam wene

), poprac i poukladac w komodkach ubranka malego...
Ciekawa jestem co na to koty...