BOZENAZWISNIEWA pisze:Lusio umarł godzinę temu...
Bożenko trzymaj się kochana

Ściskam mocno.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:Lusio umarł godzinę temu...
rene010 pisze:Zylaksis trzeba powtórzyć po 2 dniach.
Moja koteczka idzie na nim już 14 miesięcy.
magaaaa pisze:rene010 pisze:Zylaksis trzeba powtórzyć po 2 dniach.
Pogadaj z wetem o inmodulenie.
Działa na tej samej zasadzie co zylexis, ale jest kilkukrotnie tańszy - flaszka 50ml kosztuje ok 100zł; podaje się po ok 0,5ml.
Jeśli Twój wet Ci zamówi to będzie znacznie taniej, tylko pytanie czy nie będzie kręcił nosem na lek dla bydła i owiec.
No i na utratę $ z zylexisu...
magaaaa pisze:rene010 pisze:Zylaksis trzeba powtórzyć po 2 dniach.
Działa na tej samej zasadzie co zylexis, ale jest kilkukrotnie tańszy - flaszka 50ml kosztuje ok 100zł; podaje się po ok 0,5ml.
Jeśli Twój wet Ci zamówi to będzie znacznie taniej, tylko pytanie czy nie będzie kręcił nosem na lek dla bydła i owiec.
merka_85 pisze:magaaaa pisze:rene010 pisze:Zylaksis trzeba powtórzyć po 2 dniach.
Jak tak dalej pójdzie, nie będzie co i komu podawać. Kot po tym preparacie jest w strasznym stanie. Drugi dzień nie je, nie pije, kaszle, krztusi się i jest ogólnie źle. Czy ktoś z Was spotkał się z taką reakcją? W sobotę koło 12.30 podano lek (dotąd miał tylko powiększone węzły, ale powiększały się podobno kolejne) wieczorem kot dętka totalna. Wczoraj był na kroplówce, dzisiaj jedzie już do innego lekarza.
becia_73 pisze:koteczka z białaczką z tego wątku pilnie szuka jakiegoś schronienie inaczej ma zostać uśpiona.
viewtopic.php?f=13&t=136707
wiem,że każdy przekocony,ale może zdarzy się jakis cud..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue, Szymkowa i 74 gości