Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 04, 2011 18:31 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Też sie na ten namiocik czaiłam, ale ostatecznie odpuściłam (Tobie ;) ) i zostalam przy ikea-owskim, ogromnym, też w kształcie kota (nawet ma wielki ogon do obgryzania :kotek: )

U mnie namioty tylko tymczasy dotąd doceniały, dopiero teraz młody go pokochał i przesypia w nim całe godziny :lol:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Nie gru 04, 2011 19:16 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Avian pisze:Też sie na ten namiocik czaiłam, ale ostatecznie odpuściłam (Tobie ;) ) i zostalam przy ikea-owskim, ogromnym, też w kształcie kota (nawet ma wielki ogon do obgryzania :kotek: )

U mnie namioty tylko tymczasy dotąd doceniały, dopiero teraz młody go pokochał i przesypia w nim całe godziny :lol:

Avianku jak nie pokażesz fot to nie uwierzę :mrgreen:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie gru 04, 2011 23:30 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Namiocik bardzo fajny - zazdraszczam :wink: Miło, że Bucuś docenił podarunek :)
U nas Henio tak dziurkuje - wszystko co popadnie :roll:
Nie mogę wyjść z podziwu jak Gucio się tak pakuje pod coś - pod kołdrę, koc czy między te dwa posłanka :lol:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon gru 05, 2011 10:46 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Ale szalejecie, kotyszki... :roll:
Kiedy ja nadrobię te wszystkie wpisy?? :strach:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon gru 05, 2011 12:09 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

JoasiaS pisze:Ale szalejecie, kotyszki... :roll:

Wszystko wskazuje na to że ten kto się tak pieklił żeby ten wątek istniał, nas tu nie potrzebuje :twisted:
Ale zaraz będzie seteczka i już nikt mnie nie przekona żeby to ciągnąć :mrgreen:

Co do namiociku ,to z wywiadu wiem że już się rozpada .Kolejny gryzoń coś tam uszkodził :oops:
Spróbuję naprawić jak do mnie wróci :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pon gru 05, 2011 12:26 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

amyszka pisze:
JoasiaS pisze:Ale szalejecie, kotyszki... :roll:

Wszystko wskazuje na to że ten kto się tak pieklił żeby ten wątek istniał, nas tu nie potrzebuje :twisted:

Bluźnisz, Amyś :crying:
Potrzebuję Was jak powietrza do życia, tylko tradycyjnie pod koniec roku mam straszny nawał pracy i rzadziej zaglądam na forum :?

amyszka pisze:Ale zaraz będzie seteczka i już nikt mnie nie przekona żeby to ciągnąć :mrgreen:

Nie zrobisz mi tego... :cry:
Przecież wiesz, że kocham Twoje koty! :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon gru 05, 2011 12:39 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Będziemy na blogu Joasiu ,nie rycz :P Co Ci za różnica ,przeca nie masz czasu :roll:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pon gru 05, 2011 12:46 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Ale tu jakoś tak bardziej swojsko :oops:
Siła przyzwyczajenia ;)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon gru 05, 2011 12:55 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

amyszka pisze:Będziemy na blogu Joasiu ,nie rycz :P Co Ci za różnica ,przeca nie masz czasu :roll:

Czasu nie mam tylko chwilowo. A sentyment do Twojego wątku mam od lat. Gdy założyłam tu wątek moich kotów, byłaś jedną z pierwszych osób, które zaczęły się w nim odzywać i tak trafiłam do Twoich kotyszków :) . Inne osoby znudziły się już tym forum. Rzadko zagląda Chat, Marcia, Alusia, Monostra. A Ty i Twoje kotyszki cały czas jesteście :1luvu: . Jak znikniecie, to ja pewnie też dam sobie spokój z moim wątkiem i poprzestanę jednie na zaglądaniu do innych :roll: .

I wcale Cię w tym momencie nie próbuję szantażować. Po prostu czuję, że tak się to skończy i tyle...
Ostatnio edytowano Pon gru 05, 2011 12:56 przez JoasiaS, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon gru 05, 2011 12:56 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

ja sie na razie tylo przywitam, potem podczytam bo zaniedługo ide po swojego Filipka do przedszkola
:mrgreen:

Amyszko czy tu jestes z tego Bolesławca co sie na wieruszów chyba jedzie od Kalisza?
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon gru 05, 2011 13:41 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Epidemia jakaś czy cóś :evil:

Człowiek sie tu wzoruje i odnosi oraz zachwyca i wielbi a Wy tak? :evil:

Normalnie brak mi słów :cry:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon gru 05, 2011 15:41 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Avian pisze:Ale tu jakoś tak bardziej swojsko :oops:
Siła przyzwyczajenia ;)

Staram się żeby i tam było swojsko :mrgreen:

JoasiaS pisze:
amyszka pisze:Będziemy na blogu Joasiu ,nie rycz :P Co Ci za różnica ,przeca nie masz czasu :roll:

Czasu nie mam tylko chwilowo. A sentyment do Twojego wątku mam od lat. Gdy założyłam tu wątek moich kotów, byłaś jedną z pierwszych osób, które zaczęły się w nim odzywać i tak trafiłam do Twoich kotyszków :) . Inne osoby znudziły się już tym forum. Rzadko zagląda Chat, Marcia, Alusia, Monostra. A Ty i Twoje kotyszki cały czas jesteście :1luvu: . Jak znikniecie, to ja pewnie też dam sobie spokój z moim wątkiem i poprzestanę jednie na zaglądaniu do innych :roll: .

I wcale Cię w tym momencie nie próbuję szantażować. Po prostu czuję, że tak się to skończy i tyle...

Też to zauważyłam Joasiu . Widzę że bardzo lubiane przeze mnie wątki znikają i też mi bardzo ich brakuje :(
Każdy jest tak pochłonięty prozą życia ,że nie mają głowy do pisania ,czy zaglądania . To właśnie mnie totalnie zniechęca :?
Na blogu jest inaczej. Nawet jak nikt się nie odezwie ,to nie mam takiego poczucia :mrgreen:
Tym bardziej że w sumie jak zaczynałam tam pisać to robiłam to tylko dla siebie . Jeśli ktoś tam zagląda i ma trochę rozrywki ,to już mnie to cieszy :D
Ale nawet jakby nikt się nie odezwał przez pół roku to nie znikniemy ,chyba że siła wyższa jakaś mi przeszkodzi 8)
Oczywiście to nie znaczy że nie cieszą mnie komentarze ,a jeszcze jak zobaczę nick z miau to już jest radość podwójna :lol:

No i nawet jak nie będę tu pisać to nie znaczy że nie będę zaglądać do ulubionych wątków :D :ok:
Nawet nie myśl o zamykaniu swojego :twisted:

Karolek(ona) pisze:ja sie na razie tylo przywitam, potem podczytam bo zaniedługo ide po swojego Filipka do przedszkola
:mrgreen:

Amyszko czy tu jestes z tego Bolesławca co sie na wieruszów chyba jedzie od Kalisza?

Witaj Karolek(ona) :D
To potem nam pokaż swojego Filipka :ok:
Nie wiem jak się jedzie z Kalisza na Wieruszów :wink: :lol: Ja jestem z tego jak się jedzie na Jelenią Górę :P
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pon gru 05, 2011 15:42 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

AYO pisze:Epidemia jakaś czy cóś :evil:

Człowiek sie tu wzoruje i odnosi oraz zachwyca i wielbi a Wy tak? :evil:

Normalnie brak mi słów :cry:

No nie bocz się AYO ,przecież jesteśmy :1luvu: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pon gru 05, 2011 16:09 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

tu jest Filip z Toffikiem
Obrazek

to jest Toffik
Obrazek

a to jest Garfield
Obrazek

O ten Bolesławiec pytam bo wiem, że z Bolesławca przyjechał do mnie Toffik i myślałam, że twoj krajan :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon gru 05, 2011 17:21 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Karolek(ona) pisze:tu jest Filip z Toffikiem
Obrazek

to jest Toffik
Obrazek

a to jest Garfield
Obrazek

O ten Bolesławiec pytam bo wiem, że z Bolesławca przyjechał do mnie Toffik i myślałam, że twoj krajan :D

To chyba jednak nie z mojego B-ca :wink: :lol:

Miło zobaczyć imiennika Filipka i kotki :D Wszystkie chłopaki piękne :1luvu:
ObrazekObrazek

amyszka

[poprzednia][następna]