U mnie namioty tylko tymczasy dotąd doceniały, dopiero teraz młody go pokochał i przesypia w nim całe godziny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Też sie na ten namiocik czaiłam, ale ostatecznie odpuściłam (Tobie) i zostalam przy ikea-owskim, ogromnym, też w kształcie kota (nawet ma wielki ogon do obgryzania
)
U mnie namioty tylko tymczasy dotąd doceniały, dopiero teraz młody go pokochał i przesypia w nim całe godziny :lol:
JoasiaS pisze:Ale szalejecie, kotyszki...![]()
Kiedy ja nadrobię te wszystkie wpisy??
amyszka pisze:JoasiaS pisze:Ale szalejecie, kotyszki...![]()
Kiedy ja nadrobię te wszystkie wpisy??
Wszystko wskazuje na to że ten kto się tak pieklił żeby ten wątek istniał, nas tu nie potrzebuje
amyszka pisze:Ale zaraz będzie seteczka i już nikt mnie nie przekona żeby to ciągnąć
amyszka pisze:Będziemy na blogu Joasiu ,nie ryczCo Ci za różnica ,przeca nie masz czasu
Avian pisze:Ale tu jakoś tak bardziej swojsko![]()
Siła przyzwyczajenia
JoasiaS pisze:amyszka pisze:Będziemy na blogu Joasiu ,nie ryczCo Ci za różnica ,przeca nie masz czasu
Czasu nie mam tylko chwilowo. A sentyment do Twojego wątku mam od lat. Gdy założyłam tu wątek moich kotów, byłaś jedną z pierwszych osób, które zaczęły się w nim odzywać i tak trafiłam do Twoich kotyszków. Inne osoby znudziły się już tym forum. Rzadko zagląda Chat, Marcia, Alusia, Monostra. A Ty i Twoje kotyszki cały czas jesteście
. Jak znikniecie, to ja pewnie też dam sobie spokój z moim wątkiem i poprzestanę jednie na zaglądaniu do innych
.
I wcale Cię w tym momencie nie próbuję szantażować. Po prostu czuję, że tak się to skończy i tyle...
Karolek(ona) pisze:ja sie na razie tylo przywitam, potem podczytam bo zaniedługo ide po swojego Filipka do przedszkola
Amyszko czy tu jestes z tego Bolesławca co sie na wieruszów chyba jedzie od Kalisza?
AYO pisze:Epidemia jakaś czy cóś![]()
Człowiek sie tu wzoruje i odnosi oraz zachwyca i wielbi a Wy tak?![]()
Normalnie brak mi słów
Karolek(ona) pisze:tu jest Filip z Toffikiem
to jest Toffik
a to jest Garfield
O ten Bolesławiec pytam bo wiem, że z Bolesławca przyjechał do mnie Toffik i myślałam, że twoj krajan
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 80 gości