Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joanna3113 pisze:Trzymajcie kciuki za moje koty
penelope20 pisze:Joasiu Bella była w tym samym schronisku co Juba i to znacznie dłużej od niego. Na pewno już zetknęła się z tym samym wirusem. A dwie pozostałe kotki są dorosłe i zdrowe więc będzie dobrze. Całe szczęście że Horacego wydałaś do DT bo on byłby zagrożony po zabiegu.
joanna3113 pisze:penelope20 pisze:Joasiu Bella była w tym samym schronisku co Juba i to znacznie dłużej od niego. Na pewno już zetknęła się z tym samym wirusem. A dwie pozostałe kotki są dorosłe i zdrowe więc będzie dobrze. Całe szczęście że Horacego wydałaś do DT bo on byłby zagrożony po zabiegu.
Najgożej że one nie są dorosłe mają 7-8 m-cy, dzisiaj zapadła decyzja żeby Soni nie podawać surowicy tylko doszczepić już to zrobiłam, ale zylexis będę jej podawać. Krew oddana od Wali kotki. walu jesteś kochana dziękuję.
joanna3113 pisze:U soni 07.12 minąłby miesiąc od pierwszej czyli i tak bym ją zaszczepiła, mała dzisiaj mijają dwa tygodnie od pierwszego szczepienia, Mela nie miała wcale. Na szczęście nie miały kontaktu z Jubą ani nie wchodziły do pokoju gdzie on był, wiem że to nic nie znaczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości