kocurzyca41 pisze:Cześć Gosiu z ogonkami.Ślicznoty tu do Ciebie przychodzą.
Ano przychodzą...ale teraz będzie specjalnie dla Cioci Reni

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Cześć Gosiu z ogonkami.Ślicznoty tu do Ciebie przychodzą.
emkamara pisze:kamari pisze:Nie śpię, za dużo "atrakcji". Zaraz sprawdzę co ze stronką.
Małgoś, jak ty znosisz to grzanie w piecuJa dzisiaj wymiękłam. Grzeję i ciągle zimno
W tym roku zrozumiałam, że domek wolnostojący, nie ogrzewany ciągle i permanentnie, jak się wyziębi, to rozgrzanie zajmuje kilka dniA jak zawilgotnieje to kilka lat
![]()
Wyspę to jakby skasowali w ogóle? Portal administracyjny też zniknął.
vip0 pisze:Bo ja wiem, Maryś...chyba przyzwyczaiłam się i już.
Okazuje się, że można.
Choć nie ukrywam, że najgorzej z myciem...przykro się rozebrać, jak niezbyt ciepło, a myć się trzeba.
No dobra, dzisiaj mi wesoło, tak bez powodu, i proszę na wesoło pisać.
kotx2 pisze:vip0 pisze:Bo ja wiem, Maryś...chyba przyzwyczaiłam się i już.
Okazuje się, że można.
Choć nie ukrywam, że najgorzej z myciem...przykro się rozebrać, jak niezbyt ciepło, a myć się trzeba.
a jaką temperature masz w domu
vip0 pisze:kotx2 pisze:vip0 pisze:Bo ja wiem, Maryś...chyba przyzwyczaiłam się i już.
Okazuje się, że można.
Patrycja, pojęcia nie mam...termometru nie posiadam.
To znaczy kiedys miałam, ale Plamek sobie dyndał...
juana pisze:To nie wiem czy na wesoło ale może ktoś mi powie jak nawrócić kota, który nagle przestał zakopywać qpale? Dodam, że kuweta choć kryta stoi u mnie pod biurkiem bo do łazienki się nie zmieściła. I błogosławiony ten, kto wymyślił kryte kuwety
kotx2 pisze:vip0 pisze:Bo ja wiem, Maryś...chyba przyzwyczaiłam się i już.
Okazuje się, że można.
kotx2 pisze:juana pisze:To nie wiem czy na wesoło ale może ktoś mi powie jak nawrócić kota, który nagle przestał zakopywać qpale? Dodam, że kuweta choć kryta stoi u mnie pod biurkiem bo do łazienki się nie zmieściła. I błogosławiony ten, kto wymyślił kryte kuwety
może se łapkę ubrudzil i się zraził
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 168 gości