SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 04, 2011 20:40 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kocurzyca41 pisze:Cześć Gosiu z ogonkami.Ślicznoty tu do Ciebie przychodzą.

Ano przychodzą...ale teraz będzie specjalnie dla Cioci Reni :mrgreen: , taki śpiący arlekinek :mrgreen: .

Obrazek
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie gru 04, 2011 20:42 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Marysiu, ja mam naprawdę małą kuchnię, więc nietrudno ją ogrzać...gorzej z pokojem, tam nie było bardzo długo grzane i zanim ściany sie jako tako ogrzeją i osuszą, to trochę czasu upłynie.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie gru 04, 2011 20:45 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

emkamara pisze:
kamari pisze:Nie śpię, za dużo "atrakcji". Zaraz sprawdzę co ze stronką.
Małgoś, jak ty znosisz to grzanie w piecu 8O Ja dzisiaj wymiękłam. Grzeję i ciągle zimno :evil:

W tym roku zrozumiałam, że domek wolnostojący, nie ogrzewany ciągle i permanentnie, jak się wyziębi, to rozgrzanie zajmuje kilka dni :( A jak zawilgotnieje to kilka lat :?

Wyspę to jakby skasowali w ogóle? Portal administracyjny też zniknął.

Miało być pół roku za darmo, ale chyba tylko miało być. Zadzwonię jutro i się dowiem.

Nie wiem, jak Małgosia wytrzymuje. Siedziałam dzisiaj w pracowni kilka godzin, w dwóch sweterkach i kozakach. I było mi zimno jak cholera, chociaż piec rozpalony. I nie wyobrażam sobie mieszkania w takim miejscu :oops:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie gru 04, 2011 20:48 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Bo ja wiem, Maryś...chyba przyzwyczaiłam się i już.
Okazuje się, że można.
Choć nie ukrywam, że najgorzej z myciem...przykro się rozebrać, jak niezbyt ciepło, a myć się trzeba.
No dobra, dzisiaj mi wesoło, tak bez powodu, i proszę na wesoło pisać :D .

vip

Post » Nie gru 04, 2011 20:51 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Bo ja wiem, Maryś...chyba przyzwyczaiłam się i już.
Okazuje się, że można.
Choć nie ukrywam, że najgorzej z myciem...przykro się rozebrać, jak niezbyt ciepło, a myć się trzeba.

a jaką temperature masz w domu :?:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie gru 04, 2011 20:51 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

A tu taki facecik, dla Marysi na ocieplenie i dla Basi :D .

Obrazek

vip

Post » Nie gru 04, 2011 20:52 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kotx2 pisze:
Okazuje się, że można.

Patrycja, pojęcia nie mam...termometru nie posiadam :oops: .
To znaczy kiedys miałam, ale Plamek sobie dyndał...

vip

Post » Nie gru 04, 2011 20:53 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:
kotx2 pisze:
Okazuje się, że można.

Patrycja, pojęcia nie mam...termometru nie posiadam :oops: .
To znaczy kiedys miałam, ale Plamek sobie dyndał...

ale herbata w szklance nie zamarza :?: :D

kotx2

Post » Nie gru 04, 2011 20:54 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

To nie wiem czy na wesoło ale może ktoś mi powie jak nawrócić kota, który nagle przestał zakopywać qpale? Dodam, że kuweta choć kryta stoi u mnie pod biurkiem bo do łazienki się nie zmieściła :? . I błogosławiony ten, kto wymyślił kryte kuwety :ok:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Nie gru 04, 2011 20:54 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:
kocurzyca41 pisze:Cześć Gosiu z ogonkami.Ślicznoty tu do Ciebie przychodzą.

Ano przychodzą...ale teraz będzie specjalnie dla Cioci Reni :mrgreen: , taki śpiący arlekinek :mrgreen: .

Obrazek

Plamuś .....słodziaku ty jeden....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie gru 04, 2011 20:55 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

juana pisze:To nie wiem czy na wesoło ale może ktoś mi powie jak nawrócić kota, który nagle przestał zakopywać qpale? Dodam, że kuweta choć kryta stoi u mnie pod biurkiem bo do łazienki się nie zmieściła :? . I błogosławiony ten, kto wymyślił kryte kuwety :ok:

może se łapkę ubrudzil i się zraził :D

kotx2

Post » Nie gru 04, 2011 20:55 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:A tu taki facecik, dla Marysi na ocieplenie i dla Basi :D .

Obrazek

A dla mnie ? :placz:
Facecik piękny :1luvu:

juana

kotx2 pisze:
Okazuje się, że można.

U mnie przy grzaniu było dzisiaj poniżej 20-stu. Za cholerę bym się przy tym nie rozebrała. U Gosi pewnie więcej nie ma :(
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie gru 04, 2011 20:57 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kotx2 pisze:
juana pisze:To nie wiem czy na wesoło ale może ktoś mi powie jak nawrócić kota, który nagle przestał zakopywać qpale? Dodam, że kuweta choć kryta stoi u mnie pod biurkiem bo do łazienki się nie zmieściła :? . I błogosławiony ten, kto wymyślił kryte kuwety :ok:

może se łapkę ubrudzil i się zraził :D

Brudnej łapki nie widziałam. Ale hałasuje jak macha łapkami po bandzie- tylko dlaczego nie po żwirku?

juana

Post » Nie gru 04, 2011 20:57 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Ale piękny ten rudy :1luvu: :1luvu: :1luvu: morda do zacałowania :mrgreen: od razu robi się cieplej :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]