FFP Opole. Młody Wel z padaczką wciąż szuka domu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 03, 2011 22:30 Re: SO*Młody Wel-dwukrotna zwrotka do schronu.Padaczka.POMOCY!

:roll:
Obrazek Obrazek
http://kociarnia.opole.pl
Ryan vel. Ptyś [*] - 16.09.2011r.
Koci wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=94811

DJ

Od: Śro lip 08, 2009 14:20

Post » Sob gru 03, 2011 22:39 Re: SO*Młody Wel-dwukrotna zwrotka do schronu.Padaczka.POMOCY!

Tylko przycupnę, mnie też zastanawia ten koniec....
Potrzebny pilnie chociaż DT!!!
Ostatnio edytowano Nie gru 04, 2011 13:37 przez cypisek, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob gru 03, 2011 22:40 Re: SO*Młody Wel-dwukrotna zwrotka do schronu.Padaczka.POMOCY!

Dlatego pewnie go trzeba najpierw zdiagnozować, może też ważna informacja czy te domy do których trafił miały jakieś inne zwierzęta czy nie. Nic innego pewnie sie nie dowiemy, swoją droga nie rozumiem tak brac i oddawać, przecież 50% zwierzaków na coś w końcu choruje wcześniej czy później, zawsze się coś znajdzie, mam u siebie to samo.

Bardzo mi szkoda tego kociaka, jest przepiękny i domek może go uratować, ataki nie muszą być codziennie a z podaniem tabletki to chyba nic nadzwyczajnego, mojej suce dawałam od 16 dni tabletki 4 x dziennie do gardła, juz mi jej zkoda było, coprawda z kotem gorzej ale czego sie nie robi dla cudownych futrzaków, a Wel jest cudowny :1luvu: i zasługuje na miłość i bezpieczny dom, wypatrz go Ktoś plsss :!:
Obrazek

Amanli

Od: Wto sie 23, 2011 17:23

Post » Sob gru 03, 2011 22:41 Re: SO*Młody Wel-dwukrotna zwrotka do schronu.Padaczka.POMOCY!

O co chodzi z tym końcem ?????? 8O
Obrazek

Amanli

Post » Sob gru 03, 2011 22:47 Re: SO*Młody Wel-dwukrotna zwrotka do schronu.Padaczka.POMOCY!

Amanli pisze:O co chodzi z tym końcem ?????? 8O

Boo pisze:Mamy nóż na gardle - czas do końca tygodnia.
W poniedziałek będzie można Welowi zapalić tylko [*]...

[*] zapala się zwierzakom, które odeszły. Więc myślę, że zostanie poddany eutanazji.
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Sob gru 03, 2011 22:49 Re: SO*Młody Wel-dwukrotna zwrotka do schronu.Padaczka.POMOCY!

Na pewno znajdziemy jakieś rozwiązanie!!
Tylko jakiś domek by się przydał... :roll:
Nawet taki tymczasowo tymczasowy... :roll:
Obrazek Obrazek

DJ

Post » Sob gru 03, 2011 22:52 Re: SO*Młody Wel-dwukrotna zwrotka do schronu.Padaczka.POMOCY!

nie wiem, czy dziewczyny pisały, na fejsie jest wydarzenie
http://www.facebook.com/events/317082021636904/
teraz, jak jest tak mało czasu, każda forma propagandy przyda się

.... kojarzy mi się to z akcjami AI przy ratowaniu skazanych ludzi.... toutes proportions gardees.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

kingak

Od: Nie lis 16, 2008 17:09

Post » Sob gru 03, 2011 23:00 Re: SO*Młody Wel-dwukrotna zwrotka do schronu.Padaczka.POMOCY!

Nemi pisze:
Amanli pisze:O co chodzi z tym końcem ?????? 8O

Boo pisze:Mamy nóż na gardle - czas do końca tygodnia.
W poniedziałek będzie można Welowi zapalić tylko [*]...

[*] zapala się zwierzakom, które odeszły. Więc myślę, że zostanie poddany eutanazji.

Nic nie rozumiem, to nie lepsza łazienka u Megany?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob gru 03, 2011 23:08 Re: SO*Młody Wel-dwukrotna zwrotka do schronu.Padaczka.POMOCY!

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Taka trochę kokieta z niego.
Legnica

Post » Sob gru 03, 2011 23:10 Re: SO*Młody Wel-dwukrotna zwrotka do schronu.Padaczka.POMOCY!

jeśli nie będzie alternatywy, to wiadomo, że lepsza. ale celem jest znalezienie jak najlepszych warunków.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

kingak

Od: Nie lis 16, 2008 17:09

Post » Sob gru 03, 2011 23:12 Re: SO*Młody Wel-dwukrotna zwrotka do schronu.Padaczka.POMOCY!

[quote="kingak"]jeśli nie będzie alternatywy, to wiadomo, że lepsza. ale celem jest znalezienie jak najlepszych warunków.[/quot]
a czas na znalezienie tych lepszych od schroniskowych czy łazienkowych warunków jest do najbliższego poniedziałku?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob gru 03, 2011 23:22 Re: SO*Młody Wel-dwukrotna zwrotka do schronu.Padaczka.POMOCY!

kamari pisze:
kingak pisze:jeśli nie będzie alternatywy, to wiadomo, że lepsza. ale celem jest znalezienie jak najlepszych warunków.[/quot]
a czas na znalezienie tych lepszych od schroniskowych czy łazienkowych warunków jest do najbliższego poniedziałku?

Zawsze to jeszcze jeden dzień na poszukiwania...
Obrazek Obrazek

DJ

Post » Sob gru 03, 2011 23:27 Re: SO*Młody Wel-dwukrotna zwrotka do schronu.Padaczka.POMOCY!

Myslę, że łazienka nie na jeden dzień, a raczej to, że trzeba ograniczyć kotu mozliwy stress, więc Wel powinien być w jak najlepiej mozliwych warunkach, nie wyobrażam sobie, że mając do dyspozycji łazienke czy uśpienie wybiera się to drugie.

Może ktoś go wypatrzy szybko, jest cudowny i potrzebuje domku :!:
Obrazek

Amanli

Post » Nie gru 04, 2011 0:29 Re: SO*Młody Wel-dwukrotna zwrotka do schronu.Padaczka.POMOCY!

Normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera na ludzi :evil: :cry:
Niech ktoś się zlituje, błagam!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie gru 04, 2011 8:30 Re: SO*Młody Wel-dwukrotna zwrotka do schronu.Padaczka.POMOCY!

Też uważam, że łazienka lepsza [nie mam, tzn. mam ale nie da się odizolować :( ]. Nawet gdyby miał tam dostać ataku, to zawsze będzie żywy i może być diagnozowany, leczony...
Żadna z osób przeze mnie molestowanych nie znalazła możliwości - własne koty, nieobecność itd, ani innych ludzi. Rzutem na taśmę zwracałam się do znajomych opolan :twisted: ; odpowiedź jednej z nich - nie pracuje, żadnych zwierząt, dzieci, pasji :roll: -" nie zniosłabym kota w domu". No, nie ma co sie chwalić takimi znajomościami, wiem. :evil:
Mało czasu, kurcze..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]