Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:koty zabrały się za przedświateczne porządki?
Kornish pisze:Wracając do tematu "picia wody przez koty" to muszę stwierdzić, że odkąd poskarżyłam się w tym wątku na to, że moje koty nie chcą pić, to już kolka razy zdarzyło się, że miska z wodą była SUCHA!!! Wypijają wodę!
No niech mi ktoś powie, że nasze koty nie podczytują tego forum!!! To już kolejny dowód!!!
Prakseda pisze:Najgłupszy na świecie to jest mój Tolek. Jest on wyjątkiem potwierdzającym regułę, że koty są mądre.
Tolek jest durnowaty, nieprzewidywalny, nieobliczalny. Potrafi skoczyć z półki prosto do garnka czy talerza z rosołem, ktory właśnie niosę na stół. Jeżeli coś spada, wali sie w domu to jego robota. Potrafi zawyć jak syrena alarmowa, gdy jakiś kot inny kot spojrzy w jego stronę. Domaga sie pieszczot, po czym pogłaskany ucieka z dzikim wrzaskiem. Kiedy indziej trudno go "zrzucić" z kolan, bo wczepia się pazurami w ciało. Podbiega do jedzenia ukradkiem i kradnie żarcie po trochu uciekając z nim w różne kąty. Innym razem je z michy jak władaca, odpędzając inne koty.
julka75 pisze:Ale fajny wątek!Uśmiałam się po pachy!
![]()
Zaznaczę do poczytania
Erin pisze:A mnie czasami nachodzi taka myśl: szanuj kota swego ... możesz mieć gorszego
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips, Google [Bot], puszatek i 66 gości