"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 29, 2011 9:54 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

rano totalna rozpierducha wszystko na podłodze, łącznie z moim 30 letnim bluszczem, na zgliszczach zadowolony z siebie i życia on z ulubioną zabawką kurakiem w paszczy :evil:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto lis 29, 2011 12:14 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

mar9 pisze:koty zabrały się za przedświateczne porządki? :wink:

Dużym nie chce się myć podłogi, to kotecki pomogą 8)

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto lis 29, 2011 20:37 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Wracając do tematu "picia wody przez koty" to muszę stwierdzić, że odkąd poskarżyłam się w tym wątku na to, że moje koty nie chcą pić, to już kilka razy zdarzyło się, że miska z wodą była SUCHA!!! Wypijają wodę!

No niech mi ktoś powie, że nasze koty nie podczytują tego forum!!! To już kolejny dowód!!! 8)
Ostatnio edytowano Wto lis 29, 2011 20:57 przez Kornish, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek
Czika, Kizia, Hana - moje kociaki: viewtopic.php?f=1&t=136223

Kornish

Od: Nie lip 10, 2011 9:10

Post » Wto lis 29, 2011 20:51 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kornish pisze:Wracając do tematu "picia wody przez koty" to muszę stwierdzić, że odkąd poskarżyłam się w tym wątku na to, że moje koty nie chcą pić, to już kolka razy zdarzyło się, że miska z wodą była SUCHA!!! Wypijają wodę!

No niech mi ktoś powie, że nasze koty nie podczytują tego forum!!! To już kolejny dowód!!! 8)

:D
No to i ja się poskarżę, może i moja bestia przeczyta: w żaden sposób nie mogę zmusić mojej koty do picia wody. Dolewam do "mokrego", ale obawiam się, że to za mało.

A teraz idę obserwować miski. :wink:

Aaaśka

Od: Śro sty 19, 2011 22:57

Post » Śro lis 30, 2011 8:57 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Prakseda pisze:Najgłupszy na świecie to jest mój Tolek. Jest on wyjątkiem potwierdzającym regułę, że koty są mądre.
Tolek jest durnowaty, nieprzewidywalny, nieobliczalny. Potrafi skoczyć z półki prosto do garnka czy talerza z rosołem, ktory właśnie niosę na stół. Jeżeli coś spada, wali sie w domu to jego robota. Potrafi zawyć jak syrena alarmowa, gdy jakiś kot inny kot spojrzy w jego stronę. Domaga sie pieszczot, po czym pogłaskany ucieka z dzikim wrzaskiem. Kiedy indziej trudno go "zrzucić" z kolan, bo wczepia się pazurami w ciało. Podbiega do jedzenia ukradkiem i kradnie żarcie po trochu uciekając z nim w różne kąty. Innym razem je z michy jak władaca, odpędzając inne koty.

Ooo, Twój Tolek ma poważną konkurencję w osobie mojego Pumosława Dzięciolińskiego 8)
Jakbym o Bambaryle czytała normalnie 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 30, 2011 18:21 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Ale fajny wątek! :D Uśmiałam się po pachy! :ryk:
Zaznaczę do poczytania
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Śro lis 30, 2011 21:25 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

julka75 pisze:Ale fajny wątek! :D Uśmiałam się po pachy! :ryk:
Zaznaczę do poczytania

:ryk: :ryk: :ryk:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro lis 30, 2011 21:31 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Uśmiałam się??!!
Ja po przeczytaniu większości postów dziękuje,że moje koty są takie mało kłopotliwe.!!
(Czasami jakiś wyskok,który nie ma szans wybić się na tym wątku.)

luty-1

Od: Nie lut 21, 2010 19:19

Post » Śro lis 30, 2011 22:19 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

no ja wiem, ze niektorym to nie do smiechu :oops: to raczej watek do ponarzekania...
moje koty sa na szczescie bezproblemowe, dlatego niektore sytuacje tu opisane sa dla mnie poprostu zabawne
nie wiedzialam, ze koty potrafia takie rzeczy wyprawiac! 8O
I to jest tak fajnie przez Was opisane... nie chcialam nikogo urazic :oops:

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Czw gru 01, 2011 7:19 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

A mnie czasami nachodzi taka myśl: szanuj kota swego ... możesz mieć gorszego :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 01, 2011 7:25 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Erin pisze:A mnie czasami nachodzi taka myśl: szanuj kota swego ... możesz mieć gorszego :wink:

czytając ten wątek niejedokrotnie dziękuję temu u góry za to, że nie mam zbyt wiele okazji do narzekania :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Sob gru 03, 2011 20:19 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Znowu mam dość ... :roll: Poległam przy odrobaczaniu gówniarzerii ... na razie jest 3:2 dla mnie ...Siedzę i leczę rany ... :placz: :placz: :placz:
I Bubencjusz znowu nalał mi pod szafkę w kuchni :evil: :evil: ... tego smrodu to już chyba się nie pozbędę ...wżarło się we wszystko ... I jeszcze złośliwie zajął mi moją miejscówkę na kanapie ...i udaje, że nie wie, o co mi chodzi ... :twisted: Ubiję gada jak nic ... Może ktoś reflektuje na ładną kocią skórkę... :mrgreen: :mrgreen: na zimę jak znalazł ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Sob gru 03, 2011 22:43 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

No nie moge no, moj powalony, zaborczy kocur :evil:
Spal na podlodze, z glowa i lapkami przednimi na moim kapciu (a w kapciu stopa moja, oczywiscie).
Chcialam isc do kuchni, a wiec zaczynam delikatnie wyciagac stope.
Chwycil mnie pazurami , dziad, zebym nigdzie nie szla ! :evil:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Sob gru 03, 2011 22:59 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Moje kochane kocurki dziś mnie chciały wyręczyć z mycia pomidorów pod kranem
leżace na parapecie zostały ładnie obsikane :ryk:
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Sob gru 03, 2011 23:04 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

A ja poszlam do tej kuchni, wrocilam, usiadlam.
Czarny baran uwalil sie obok, polowe cielska kladac na mojej nodze i mruczy przeszczesliwy.
Teraz ja powinnam mu pazury wbic, prosto w tylek :twisted:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

[poprzednia][następna]