Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Dyktatura pisze:Dziś, jeśli złapie kotkę to będę u wetów. Wezmę wtedy tabletkę dla kotka i spróbuję mając już tabletkę wpłynąć na typka.
Dyktatura pisze:Dziś, jeśli złapie kotkę to będę u wetów. Wezmę wtedy tabletkę dla kotka i spróbuję mając już tabletkę wpłynąć na typka.
Dyktatura pisze:Za advocata dla mojego Lilka płaciłam 40 zł.
Grażyna-kg pisze:Dyktatura pisze:Za advocata dla mojego Lilka płaciłam 40 zł.
A to zdzierstwo ! Za 1 dawkę na 1 kota ?!
To my w schronisku robimy dobry interes kupując całe opakowanie za 150 zł, ale mamy to dla ok 30 kotów !
Może tak drogo mają na Franciszkańskiej ? Może u innych płaci się mniej za 1 dawkę ?
Dyktatura pisze:Grażyna-kg pisze:Dyktatura pisze:Za advocata dla mojego Lilka płaciłam 40 zł.
A to zdzierstwo ! Za 1 dawkę na 1 kota ?!
To my w schronisku robimy dobry interes kupując całe opakowanie za 150 zł, ale mamy to dla ok 30 kotów !
Może tak drogo mają na Franciszkańskiej ? Może u innych płaci się mniej za 1 dawkę ?
Chodzę do Pokrzywków.
tosiatosia1 pisze:Ja za zakroplenie advocata mojej kotce 2 lata temu płaciłam 50 zł, miała coś z uszami ale pomógł bardzo więc i tak się cieszyłam bo inaczej proponowali mi 3 zastrzyki po 30 zł każdy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 508 gości