Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 28, 2011 21:33 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Ja na dzień dzisiejszy mam kasy na 50 sztuk, więc z Dorotką mamy już 60 sztuk...czekam na następne zgłoszenia....
Ostatnio edytowano Pon lis 28, 2011 21:33 przez wolontariusz, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Pon lis 28, 2011 21:33 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

W tym tyg w Dzienniku zach ukaże się ogłoszenie Filemonka .Odnowiłam też allegro wszystkim dorosłym kotom .Piotrek doslij mi zdjęcia i opis twoich tymczasów ze schroniska

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lis 28, 2011 21:36 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

mar_tika pisze:W tym tyg w Dzienniku zach ukaże się ogłoszenie Filemonka .Odnowiłam też allegro wszystkim dorosłym kotom .Piotrek doslij mi zdjęcia i opis twoich tymczasów ze schroniska

Marta wielkie dzięki... na DT mamy jeszcze Bunię - ale już dzisiaj rozmawiałem w sprawie jej adopcji - może coś z tego będzie, więc narazie nie będę Cię męczył dodatkową robotą... najważniejsze są kociaste, które mieszkają w schronie.
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pon lis 28, 2011 22:45 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Ewa proszę o namiary na stronę schroniska bo jak wrócę chcę zamieścić ogłoszenia dla kociaków schroniskowych przebywających w kociej chatce

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lis 28, 2011 22:46 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

terenia1 pisze:Ewa proszę o namiary na stronę schroniska bo jak wrócę chcę zamieścić ogłoszenia dla kociaków schroniskowych przebywających w kociej chatce

Przekażę Pani Prezes.... Twoją prośbę:)
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Śro lis 30, 2011 17:43 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Ja deklaruje w przyszłym tyg. dotacje dla kociastych na cel najbardziej pilny. Postaram sie przekazac pieniądze Marcie. TZN 100zł już jest :P
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Czw gru 01, 2011 7:37 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

felinae pisze:Ja deklaruje w przyszłym tyg. dotacje dla kociastych na cel najbardziej pilny. Postaram sie przekazac pieniądze Marcie. TZN 100zł już jest :P

Super.. w schronie jest już materiał na nowe boksy - część materiału. Może coś dzisiaj będę wiedział jeśli chodzi o poliweglan na drzwiczki.
Pan Grzegorz wzmocnił już drzwiczki na boksach - bardzo fajnie to wygląda...

Wczoraj do schronu trafił maluszek rudo - bialy....
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pt gru 02, 2011 15:17 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Hmm... nikt nie interesuje się losem naszych schroniskowych malych braci.... :(
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pt gru 02, 2011 16:11 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

wolontariusz pisze:Hmm... nikt nie interesuje się losem naszych schroniskowych malych braci.... :(

Jutro wpadne do małych braci i duzego Brata ;) Mam nadzieje, ze zdąże dojechac do 13:30 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt gru 02, 2011 17:06 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Iweta pisze:
wolontariusz pisze:Hmm... nikt nie interesuje się losem naszych schroniskowych malych braci.... :(

Jutro wpadne do małych braci i duzego Brata ;) Mam nadzieje, ze zdąże dojechac do 13:30 8)

Już mi poprawilaś humor:)
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pt gru 02, 2011 20:39 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

wolontariusz pisze:.. w schronie jest już materiał na nowe boksy - część materiału. Może coś dzisiaj będę wiedział jeśli chodzi o poliweglan na drzwiczki.

...kiedy montaż nowych boksów...postaram się być w celach pomocniczych jeśli jest taka potrzeba :)
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt gru 02, 2011 21:07 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Kropeczka13 pisze:
wolontariusz pisze:.. w schronie jest już materiał na nowe boksy - część materiału. Może coś dzisiaj będę wiedział jeśli chodzi o poliweglan na drzwiczki.

...kiedy montaż nowych boksów...postaram się być w celach pomocniczych jeśli jest taka potrzeba :)

Trochę to teraz potrwa, bo ważniejsze są boksy na szczeniakarni.....ale oczywiscie dam znać - dziękuję:)
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Sob gru 03, 2011 0:34 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Nowi lokatorzy Kociej Chatki prosto ze schroniska :D
kocia rodzinka Mamuśka Laura, Tatuś Maurycy i dzieciaki czarnuszka i pręguska :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

terenia1

Post » Sob gru 03, 2011 0:40 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

IMBIR cudowny miziak, który też przyjechał do nas ze schroniska następny buras :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

terenia1

Post » Sob gru 03, 2011 0:42 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

PINGWINEK schroniskowy kocurek
Obrazek

Obrazek

terenia1

[poprzednia][następna]