Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:W tym tyg w Dzienniku zach ukaże się ogłoszenie Filemonka .Odnowiłam też allegro wszystkim dorosłym kotom .Piotrek doslij mi zdjęcia i opis twoich tymczasów ze schroniska
terenia1 pisze:Ewa proszę o namiary na stronę schroniska bo jak wrócę chcę zamieścić ogłoszenia dla kociaków schroniskowych przebywających w kociej chatce
felinae pisze:Ja deklaruje w przyszłym tyg. dotacje dla kociastych na cel najbardziej pilny. Postaram sie przekazac pieniądze Marcie. TZN 100zł już jest
wolontariusz pisze:Hmm... nikt nie interesuje się losem naszych schroniskowych malych braci....
Iweta pisze:wolontariusz pisze:Hmm... nikt nie interesuje się losem naszych schroniskowych malych braci....
Jutro wpadne do małych braci i duzego BrataMam nadzieje, ze zdąże dojechac do 13:30
wolontariusz pisze:.. w schronie jest już materiał na nowe boksy - część materiału. Może coś dzisiaj będę wiedział jeśli chodzi o poliweglan na drzwiczki.
Pan Grzegorz wzmocnił już drzwiczki na boksach - bardzo fajnie to wygląda...
Kropeczka13 pisze:wolontariusz pisze:.. w schronie jest już materiał na nowe boksy - część materiału. Może coś dzisiaj będę wiedział jeśli chodzi o poliweglan na drzwiczki.
Pan Grzegorz wzmocnił już drzwiczki na boksach - bardzo fajnie to wygląda...
...kiedy montaż nowych boksów...postaram się być w celach pomocniczych jeśli jest taka potrzeba
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 123 gości