Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 02, 2011 19:49 Re: Szczytno 5 - jest klatka. Dziękujemy! Biały Juba w DT.

Acha, czy są jeszcze jakieś inne koty do ogłoszenia? Mogłabym, oprócz odświeżena ogłoszeń: Pingwinki, Brygidy, Brynia, Juby (vel Białego), zrobić pakiet dla jeszcze 2-3 kotów.
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt gru 02, 2011 19:52 Re: Szczytno 5 - jest klatka. Dziękujemy! Biały Juba w DT.

Dzięki serdecznie, aleja raczej wstrzeliłam się w to samo pytanie co Basia.
Chciałam wiedzieć,czy Juba będzie miał DT, DS i czy ogłoszenia będą mu potrzebne?
I pytanie zadałam do dziewczyn.
Chyba za mało doprecyzowałam...

A ważne było właśnie żeby uściślić, czy zawracaćCi głowę ogłoszeniami Juby tj. w tym przypadku jego wznowieniami czy też w przypadku gdyby Juba miał DS, należałoby zająć się innymi kotami...

Ale zrozumiałam, że Juba ma nadal status DT czyli ogłoszenia nadal aktualne
Dziękuję za czujność i wznowienie ogłoszeń :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt gru 02, 2011 19:56 Re: Szczytno 5 - jest klatka. Dziękujemy! Biały Juba w DT.

Mruśkowo pisze:Acha, czy są jeszcze jakieś inne koty do ogłoszenia? Mogłabym, oprócz odświeżena ogłoszeń: Pingwinki, Brygidy, Brynia, Juby (vel Białego), zrobić pakiet dla jeszcze 2-3 kotów.

Jak porobię w poniedziałek zdjęcia i coś się dowiem o kociętach z piwnicy, to będę prosiła o ogłoszenia. Spróbuję je też odrobaczyć i zaszczepić, są małe więc mam nadzieję że szybko znajdą domki ich mamę przejechał samochód.
joanna3113

Post » Pt gru 02, 2011 19:57 Re: Szczytno 5 - POTRZEBNA DUŻA KLATKA DLA KOTA !!!

penelope20 pisze:Ogłoszenie niech jest, jak znajdzie domek to się będą cieszyć i wezmę wtedy innego kotka, jak do końca roku nie znajdzie się dla niego dobry domek to zostanie u mnie. Przede wszystkim nie chciałam żeby Juba był w schronisku. Będziemy o niego walczyć, na razie jest u Joasi jak będzie zaszczepiony ja mogę go wziąć na DT. Mam nadzieje że z sensem piszę bo grypa mnie właśnie dopadła i gorączkę mam.

Jakby ktoś przegapił to pisałam wcześniej. Co do zmiany ogłoszenia to już Joasia musi się wypowiedzieć.

penelope20

Od: Śro paź 05, 2011 22:50

Post » Pt gru 02, 2011 19:58 Re: Szczytno 5 - jest klatka. Dziękujemy! Biały Juba w DT.

a Bella ma ogłoszenie?

penelope20

Post » Pt gru 02, 2011 20:01 Re: Szczytno 5 - jest klatka. Dziękujemy! Biały Juba w DT.

Ale chodzi też o kotki schroniskowe...
Które potrzebują teraz ogłoszeń?

Ja też pytam, bo niepitomnam i nie wiem...
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt gru 02, 2011 20:05 Re: Szczytno 5 - jest klatka. Dziękujemy! Biały Juba w DT.

penelope20 pisze:a Bella ma ogłoszenie?

belli na razie nie robię ogłoszeń bo chcę ja wykurować i jak bedzie całkiem zdrowa to wtedy.
joanna3113

Post » Pt gru 02, 2011 20:08 Re: Szczytno 5 - jest klatka. Dziękujemy! Biały Juba w DT.

meksykanka pisze:Ale chodzi też o kotki schroniskowe...
Które potrzebują teraz ogłoszeń?

Ja też pytam, bo niepitomnam i nie wiem...

Oczywiście że kotki ze schroniska jak najbardziej, ja tylko pisałam o nowych, bo pięć kociąt to trochę dużo. Ale wśród wymienionych mających ogłoszenia sa kotki ze schroniska.
joanna3113

Post » Pt gru 02, 2011 20:10 Re: Szczytno 5 - jest klatka. Dziękujemy! Biały Juba w DT.

Czyli podsumowując:
- odnawiam ogłoszenia dla Juby;
- odświeżam pozostałe szczytniaki, które mają ogłoszenia
- w poniedziałek robimy ogłoszenia dla 5 maluszków (zrobię zbiorcze dla całej piątki).

Czy ktoś jeszcze - są wolne jeszcze dwa miejsca. :mrgreen:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Pt gru 02, 2011 20:40 Re: Szczytno 5 - jest klatka. Dziękujemy! Biały Juba w DT.

Mogę prosić o ogłoszenie dla mojej tymczasowiczki Figy która została porzucona w lesie wraz z rodzeństwem ,rodzeństwo już w domkach ona czeka.Czarna dziewuszka z białą końcówką ogonka około 3 miesięczna.Ostatnio robiłam fotki kotom lecz nie ma ich w pierwszym poście ,były tam nowe koty i je trzeba by ogłaszać lecz brak fajnych fotek.Mruśkowo dziękuje Ci bardzo,bardzo serdecznie. :kotek:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt gru 02, 2011 20:56 Re: Szczytno 5 - jest klatka. Dziękujemy! Biały Juba w DT.

Penelope do umierania Jubie bardzo daleko :lol: właśnie je mokre. Co jakiś czas zaglądam, ale nie chcę go za bardzo stresować.
joanna3113

Post » Pt gru 02, 2011 20:59 Re: Szczytno 5 - POTRZEBNA DUŻA KLATKA DLA KOTA !!!

penelope20 pisze:
penelope20 pisze:Ogłoszenie niech jest, jak znajdzie domek to się będą cieszyć i wezmę wtedy innego kotka, jak do końca roku nie znajdzie się dla niego dobry domek to zostanie u mnie. Przede wszystkim nie chciałam żeby Juba był w schronisku. Będziemy o niego walczyć, na razie jest u Joasi jak będzie zaszczepiony ja mogę go wziąć na DT. Mam nadzieje że z sensem piszę bo grypa mnie właśnie dopadła i gorączkę mam.

Jakby ktoś przegapił to pisałam wcześniej. Co do zmiany ogłoszenia to już Joasia musi się wypowiedzieć.

Na razie bym nie zmieniała, tekst ogłoszeń jest bardzo fajny.
joanna3113

Post » Pt gru 02, 2011 21:03 Re: Szczytno 5 - jest klatka. Dziękujemy! Biały Juba w DT.

horacy 7 pisze:Mogę prosić o ogłoszenie dla mojej tymczasowiczki Figy która została porzucona w lesie wraz z rodzeństwem ,rodzeństwo już w domkach ona czeka.Czarna dziewuszka z białą końcówką ogonka około 3 miesięczna.Ostatnio robiłam fotki kotom lecz nie ma ich w pierwszym poście ,były tam nowe koty i je trzeba by ogłaszać lecz brak fajnych fotek.Mruśkowo dziękuje Ci bardzo,bardzo serdecznie. :kotek:

A Kasia ma foty tej kici? Poproszę o podesłanie jej wtedy.
Napisz mi dwa słowa o niej. Jaka jest.

Mruśkowo

Post » Pt gru 02, 2011 21:07 Re: Szczytno 5 - jest klatka. Dziękujemy! Biały Juba w DT.

Mruśkowo pisze:
horacy 7 pisze:Mogę prosić o ogłoszenie dla mojej tymczasowiczki Figy która została porzucona w lesie wraz z rodzeństwem ,rodzeństwo już w domkach ona czeka.Czarna dziewuszka z białą końcówką ogonka około 3 miesięczna.Ostatnio robiłam fotki kotom lecz nie ma ich w pierwszym poście ,były tam nowe koty i je trzeba by ogłaszać lecz brak fajnych fotek.Mruśkowo dziękuje Ci bardzo,bardzo serdecznie. :kotek:

A Kasia ma foty tej kici? Poproszę o podesłanie jej wtedy.
Napisz mi dwa słowa o niej. Jaka jest.

Za chwilę podeślę fotki :)
po_prostu_kaska

Post » Pt gru 02, 2011 21:30 Re: Szczytno 5 - jest klatka. Dziękujemy! Biały Juba w DT.

joanna3113 pisze:Penelope do umierania Jubie bardzo daleko :lol: właśnie je mokre. Co jakiś czas zaglądam, ale nie chcę go za bardzo stresować.

Bardzo się cieszę że je i że trafił do Ciebie. Teraz przynajmniej wiadomo co się z nim dzieję, będziemy mogły go trochę poznać.

penelope20

[poprzednia][następna]