Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruśkowo pisze:Acha, czy są jeszcze jakieś inne koty do ogłoszenia? Mogłabym, oprócz odświeżena ogłoszeń: Pingwinki, Brygidy, Brynia, Juby (vel Białego), zrobić pakiet dla jeszcze 2-3 kotów.
penelope20 pisze:Ogłoszenie niech jest, jak znajdzie domek to się będą cieszyć i wezmę wtedy innego kotka, jak do końca roku nie znajdzie się dla niego dobry domek to zostanie u mnie. Przede wszystkim nie chciałam żeby Juba był w schronisku. Będziemy o niego walczyć, na razie jest u Joasi jak będzie zaszczepiony ja mogę go wziąć na DT. Mam nadzieje że z sensem piszę bo grypa mnie właśnie dopadła i gorączkę mam.
penelope20 pisze:a Bella ma ogłoszenie?
meksykanka pisze:Ale chodzi też o kotki schroniskowe...
Które potrzebują teraz ogłoszeń?
Ja też pytam, bo niepitomnam i nie wiem...
penelope20 pisze:penelope20 pisze:Ogłoszenie niech jest, jak znajdzie domek to się będą cieszyć i wezmę wtedy innego kotka, jak do końca roku nie znajdzie się dla niego dobry domek to zostanie u mnie. Przede wszystkim nie chciałam żeby Juba był w schronisku. Będziemy o niego walczyć, na razie jest u Joasi jak będzie zaszczepiony ja mogę go wziąć na DT. Mam nadzieje że z sensem piszę bo grypa mnie właśnie dopadła i gorączkę mam.
Jakby ktoś przegapił to pisałam wcześniej. Co do zmiany ogłoszenia to już Joasia musi się wypowiedzieć.
horacy 7 pisze:Mogę prosić o ogłoszenie dla mojej tymczasowiczki Figy która została porzucona w lesie wraz z rodzeństwem ,rodzeństwo już w domkach ona czeka.Czarna dziewuszka z białą końcówką ogonka około 3 miesięczna.Ostatnio robiłam fotki kotom lecz nie ma ich w pierwszym poście ,były tam nowe koty i je trzeba by ogłaszać lecz brak fajnych fotek.Mruśkowo dziękuje Ci bardzo,bardzo serdecznie.
Mruśkowo pisze:horacy 7 pisze:Mogę prosić o ogłoszenie dla mojej tymczasowiczki Figy która została porzucona w lesie wraz z rodzeństwem ,rodzeństwo już w domkach ona czeka.Czarna dziewuszka z białą końcówką ogonka około 3 miesięczna.Ostatnio robiłam fotki kotom lecz nie ma ich w pierwszym poście ,były tam nowe koty i je trzeba by ogłaszać lecz brak fajnych fotek.Mruśkowo dziękuje Ci bardzo,bardzo serdecznie.
A Kasia ma foty tej kici? Poproszę o podesłanie jej wtedy.
Napisz mi dwa słowa o niej. Jaka jest.
joanna3113 pisze:Penelope do umierania Jubie bardzo dalekowłaśnie je mokre. Co jakiś czas zaglądam, ale nie chcę go za bardzo stresować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: cameronfowler, Google [Bot] i 253 gości