Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniaWrocław pisze:Podziękowania dla Thorkatt za odbiór puszekMam nadzieję, że sprzedaż przyniesie trochę kaski
Pako pisze:AniaWrocław pisze:Podziękowania dla Thorkatt za odbiór puszekMam nadzieję, że sprzedaż przyniesie trochę kaski
Sprawozdanie z akcji puszkowej:
było 48 kg, każdy kilogram wart 40 groszy, Thorkatt przekazała na moje spracowane rence 19,20 zł, zaraz zrobię przelew na konto![]()
Dzięki AniuDzięki Basiu-Thorkatt
AniaWrocław pisze:Pako pisze:AniaWrocław pisze:Podziękowania dla Thorkatt za odbiór puszekMam nadzieję, że sprzedaż przyniesie trochę kaski
Sprawozdanie z akcji puszkowej:
było 48 kg, każdy kilogram wart 40 groszy, Thorkatt przekazała na moje spracowane rence 19,20 zł, zaraz zrobię przelew na konto![]()
Dzięki AniuDzięki Basiu-Thorkatt
Bardzo proszę, polecam sięSzkoda tylko, że ten złom taki tani
Pako pisze:mukki pisze:To poszukaj, poszukaj - najlepiej z imionami futrzaczków - bo parę osób zachęciłam do adopcji, tylko muszę im pokazac koty
http://www.facebook.com/events/282452921795885/
Tak na szybko:
Koziołek![]()
Elżunia
Jedna z dwóch kolorowych siostrzyczek – trzeba Panią Hankę poprosić o przypomnienie imienia![]()
O tych dwóch kotkach pisała rok temu pucio79, że są do adopcji wirtualnej – mam nadzieję, że to dalej aktualne, zacytuję:
MARLENKA - ok.1,5 roczna śliczna koteńka, oddana przez poprzednich właścicieli, kotka robi piękną stójkę, staje na tylnych łapkach i macha przednimi, bardzo przyjazna koteczka![]()
RAMZES - ok.6 letni, ogromny, piękny i dostojny buraś, oddany przez poprzedniego właściciela. Bardzo opanowany i miziasty kocurek. Ostatnio cały czas nam towarzyszy podczas odwiedzin w Jurczycach![]()
mukki pisze:Pako pisze:mukki pisze:To poszukaj, poszukaj - najlepiej z imionami futrzaczków - bo parę osób zachęciłam do adopcji, tylko muszę im pokazac koty
http://www.facebook.com/events/282452921795885/
Tak na szybko:
Koziołek![]()
Super! To szybciutko wstawię zdjęcia i niech dziewczyny się biją o koty!Koziołek nie jest adoptowany? Toż to kocie cudo..!
Asu pisze:Bazarki dla kotów pani Hanki:
viewtopic.php?f=20&t=136468&p=8275374#p8275374
viewtopic.php?f=20&t=136467&p=8275366#p8275366
viewtopic.php?f=20&t=126077
viewtopic.php?f=20&t=135079
iga5 pisze:Byłam dziś u Pani Hani.
zawiozłam małe co nieco ale na długo dla tej bandynie starczy.
przywitała mnie Kasia Burasia, Koksik i jeszcze sporo miziaków których imion już nie będę wymieniać.
Pani Hania pozdrawia wszystkich Kociarzy i życzy wesołych Świat
i ja też się dołączam
Użytkownicy przeglądający ten dział: amyris i 28 gości