Koty p.Hanki - 1%

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 02, 2011 14:49 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdj 57i59 jesienne pustki w kasie

Podziękowania dla Thorkatt za odbiór puszek :1luvu: Mam nadzieję, że sprzedaż przyniesie trochę kaski :D
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pt gru 02, 2011 14:56 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdj 57i59 jesienne pustki w kasie

AniaWrocław pisze:Podziękowania dla Thorkatt za odbiór puszek :1luvu: Mam nadzieję, że sprzedaż przyniesie trochę kaski :D

Sprawozdanie z akcji puszkowej:
było 48 kg, każdy kilogram wart 40 groszy, Thorkatt przekazała na moje spracowane rence 19,20 zł, zaraz zrobię przelew na konto :ok:

Dzięki Aniu :1luvu: Dzięki Basiu-Thorkatt :1luvu:
Pako

Post » Pt gru 02, 2011 15:03 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdj 57i59 jesienne pustki w kasie

Pako pisze:
AniaWrocław pisze:Podziękowania dla Thorkatt za odbiór puszek :1luvu: Mam nadzieję, że sprzedaż przyniesie trochę kaski :D

było 48 kg, każdy kilogram wart 40 groszy, Thorkatt przekazała na moje spracowane rence 19,20 zł, zaraz zrobię przelew na konto :ok:

Bardzo proszę, polecam się :D Szkoda tylko, że ten złom taki tani :(
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt gru 02, 2011 15:09 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdj 57i59 jesienne pustki w kasie

AniaWrocław pisze:
Pako pisze:

Bardzo proszę, polecam się :D Szkoda tylko, że ten złom taki tani :(

No trudno, z faktami się nie dyskutuje :(

Lepiej mieć te 20 zeta niż nie mieć, kotki się na pewno ucieszą :ok:
Pako

Post » Pt gru 02, 2011 17:55 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdj 57i59 jesienne pustki w kasie

Pako pisze:
mukki pisze:To poszukaj, poszukaj - najlepiej z imionami futrzaczków - bo parę osób zachęciłam do adopcji, tylko muszę im pokazac koty :)

http://www.facebook.com/events/282452921795885/

Tak na szybko:

Koziołek :wink:
Obrazek

Elżunia
Obrazek

Jedna z dwóch kolorowych siostrzyczek – trzeba Panią Hankę poprosić o przypomnienie imienia
Obrazek

O tych dwóch kotkach pisała rok temu pucio79, że są do adopcji wirtualnej – mam nadzieję, że to dalej aktualne, zacytuję:

MARLENKA - ok.1,5 roczna śliczna koteńka, oddana przez poprzednich właścicieli, kotka robi piękną stójkę, staje na tylnych łapkach i macha przednimi, bardzo przyjazna koteczka :)
Obrazek

RAMZES - ok.6 letni, ogromny, piękny i dostojny buraś, oddany przez poprzedniego właściciela. Bardzo opanowany i miziasty kocurek. Ostatnio cały czas nam towarzyszy podczas odwiedzin w Jurczycach :)
Obrazek

Chciałam wstawić jeszcze zdjęcie Pacanka, ale mi gdzieś umknęło :roll: Poszukam...[/quote]

Super! To szybciutko wstawię zdjęcia i niech dziewczyny się biją o koty! :) Koziołek nie jest adoptowany? Toż to kocie cudo..!
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...

mukki

Od: Wto gru 02, 2008 15:00

Post » Pt gru 02, 2011 22:41 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdj 57i59 jesienne pustki w kasie

mukki pisze:
Pako pisze:
mukki pisze:To poszukaj, poszukaj - najlepiej z imionami futrzaczków - bo parę osób zachęciłam do adopcji, tylko muszę im pokazac koty :)

http://www.facebook.com/events/282452921795885/

Tak na szybko:

Koziołek :wink:
Obrazek

Super! To szybciutko wstawię zdjęcia i niech dziewczyny się biją o koty! :) Koziołek nie jest adoptowany? Toż to kocie cudo..!

Też się dziwię :roll: Przypomina Małą Mukki - prawda :mrgreen:
Pako

Post » Pt gru 16, 2011 2:26 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdj 57i59 jesienne pustki w kasie

I ja zapraszam na bazarek obrazów Jerzego Gila z przeznaczeniem 100 % dla kotów Pani Hani.
viewtopic.php?f=20&t=137044&p=8332298#p8332298
Obrazek.

iga5

Od: Nie wrz 26, 2010 23:04

Post » Pt gru 23, 2011 21:32 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdj 57i59 jesienne pustki w kasie

Byłam dziś u Pani Hani.

zawiozłam małe co nieco ale na długo dla tej bandy ;) nie starczy.

przywitała mnie Kasia Burasia, Koksik i jeszcze sporo miziaków których imion już nie będę wymieniać.

Pani Hania pozdrawia wszystkich Kociarzy i życzy wesołych Świat :)
i ja też się dołączam :)
Obrazek.

iga5

Od: Nie wrz 26, 2010 23:04

Post » Pt gru 23, 2011 21:35 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdj 57i59 jesienne pustki w kasie

Dziękujemy :1luvu:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Nie gru 25, 2011 12:07 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdj 57i59 jesienne pustki w kasie

iga5 pisze:Byłam dziś u Pani Hani.

zawiozłam małe co nieco ale na długo dla tej bandy ;) nie starczy.

przywitała mnie Kasia Burasia, Koksik i jeszcze sporo miziaków których imion już nie będę wymieniać.

Pani Hania pozdrawia wszystkich Kociarzy i życzy wesołych Świat :)
i ja też się dołączam :)

:1luvu:
wesołych świąt dla wszystkich :s4:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Nie gru 25, 2011 12:13 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -zdj 57i59 jesienne pustki w kasie

Obrazek Tak niewiele nam potrzeba,
by przytulić się do nieba.
Zdrowia, szczęścia, bliskich blisko
i miłości ponad wszystko.

Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu