ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 29, 2011 20:41 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

ula-misia pisze:Witajcie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Miłeczko, co Ci się śni?

Nigdy nie zrozumiem tej Dużej!!! Duzi to istoty z innej planety, z jakiejś odległej galaktyki, słowo daję.

Duża jest chora. Okropnie kaszle, kicha i ma temperaturę. Położyłam się Dużej na szyjce i zaczęłam prosić, żeby poszła do weta dla dwułapnych. A Duża na to, że poleży, wygrzeje się i samo przejdzie. To dlaczego gania z nami do naszego zwierzaczkowego weta, jak tylko jakiś drobiazg ją zaniepokoi? Nam przecież tez może samo przechodzić, nie? Gdybym była większa od Dużej, to bym zapakowała do transportera i zaniosła. A gdybym umiała prowadzić samochodzik, to bym już dawno zawiozła. Duża nie chce mnie słuchać...

Duża położyła nam przy kaloryferze wielką, mięciutką podusię w polarowej poszewce. Lubiliśmy leżeć na niej, wygrzewać się i przytulać do siebie. To Lili nam ją posikała. Filuś chciał zrobić Lili pacu, pacu, a Lili głośno zawołała Dużą na pomoc. Duża przybiegła, wzięła Lili na ręce i powiedziała: "Koteczki, jak możecie dokuczać malutkiej? Bardzo mi się to nie podoba." Julka ma ogromne oczy w swoim maleńkim pysiu, a po tekście Dużej je oczka zrobiły się jeszcze większe. Wielka Trójka (czyli Pancuś, Filuś i ja) to jest przyzwyczajona, że Lili wolno dosłownie wszystko. Za to maluchy wciąż się dziwią, a Gabi nawet otwarcie stwierdza, że to niesprawiedliwe. Ona też jest niepełnosprawna, a grzecznie biega do kuwetki, nie gryzie kabelków do ładowarek i nie poluje na nasze ogonki. Duża obiecała, że kupi nam drugą podusię. A co będzie, jak Lili znowu ją zasika?

Z tą Wielką Trójką to jest trochę śmiesznie. Pancuś i Filuś rzeczywiście są najwięksi. Gabi waży więcej ode mnie, a Wedelek tyle samo, co ja. Mimo to Wielka Trójka to Pancuś, Filuś i ja, a Mała Trójka to Gabi, Julka i Wedelek. Może dlatego, że należę do starszych kotków? Najdłużej z Dużymi jest Filunio, a zaraz po Filuniu właśnie ja. Lili nie należy do żadnej grupy, bo Lili to grupa sama w sobie.

Ale się narelacjonowałam!!

Oliwka relacjonująca

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro lis 30, 2011 0:32 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

Lili rzadzi obiema grupami :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
kocham was bardzo, moje slodziutkie koteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lis 30, 2011 9:30 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

Oliwko, ale szczegółowy raport 8O Że Ci się chciało :lol: Podziwiam i czytałem z zapartym tchem :oops:
Pozdrawiam :)
Kitek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro lis 30, 2011 9:58 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

MIŁEJ ŚRODY
Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro lis 30, 2011 16:22 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lis 30, 2011 19:37 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

vega013 pisze:

Obrazek

Miłeczko, co Ci się śni?

Nigdy nie zrozumiem tej Dużej!!! Duzi to istoty z innej planety, z jakiejś odległej galaktyki, słowo daję.

Duża jest chora. Okropnie kaszle, kicha i ma temperaturę. Położyłam się Dużej na szyjce i zaczęłam prosić, żeby poszła do weta dla dwułapnych. A Duża na to, że poleży, wygrzeje się i samo przejdzie. To dlaczego gania z nami do naszego zwierzaczkowego weta, jak tylko jakiś drobiazg ją zaniepokoi? Nam przecież tez może samo przechodzić, nie? Gdybym była większa od Dużej, to bym zapakowała do transportera i zaniosła. A gdybym umiała prowadzić samochodzik, to bym już dawno zawiozła. Duża nie chce mnie słuchać...

Duża położyła nam przy kaloryferze wielką, mięciutką podusię w polarowej poszewce. Lubiliśmy leżeć na niej, wygrzewać się i przytulać do siebie. To Lili nam ją posikała. Filuś chciał zrobić Lili pacu, pacu, a Lili głośno zawołała Dużą na pomoc. Duża przybiegła, wzięła Lili na ręce i powiedziała: "Koteczki, jak możecie dokuczać malutkiej? Bardzo mi się to nie podoba." Julka ma ogromne oczy w swoim maleńkim pysiu, a po tekście Dużej je oczka zrobiły się jeszcze większe. Wielka Trójka (czyli Pancuś, Filuś i ja) to jest przyzwyczajona, że Lili wolno dosłownie wszystko. Za to maluchy wciąż się dziwią, a Gabi nawet otwarcie stwierdza, że to niesprawiedliwe. Ona też jest niepełnosprawna, a grzecznie biega do kuwetki, nie gryzie kabelków do ładowarek i nie poluje na nasze ogonki. Duża obiecała, że kupi nam drugą podusię. A co będzie, jak Lili znowu ją zasika?

Z tą Wielką Trójką to jest trochę śmiesznie. Pancuś i Filuś rzeczywiście są najwięksi. Gabi waży więcej ode mnie, a Wedelek tyle samo, co ja. Mimo to Wielka Trójka to Pancuś, Filuś i ja, a Mała Trójka to Gabi, Julka i Wedelek. Może dlatego, że należę do starszych kotków? Najdłużej z Dużymi jest Filunio, a zaraz po Filuniu właśnie ja. Lili nie należy do żadnej grupy, bo Lili to grupa sama w sobie.

Oliwka relacjonująca

Oliwuniu, ja mam jeszcze gorzej, bo to ja sama obsiusiałam moją podusię. I nawet nie wypada mi naskarżyć na winowajcę...
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro lis 30, 2011 20:15 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Oliwciu ,kocham CIę za te raporty :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lis 30, 2011 23:57 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

WSPÓLNE WYDARZENIE NA FB PIĄTKI PRZEWLEKLE, NAJBARDZIEJ CHORYCH KOTÓW U JUSTY :arrow: :arrow: http://www.facebook.com/events/22498558 ... ext=create

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw gru 01, 2011 13:11 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw gru 01, 2011 14:15 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

MaryLux pisze:
vega013 pisze:

Obrazek

Miłeczko, co Ci się śni?

Oliwka relacjonująca

Oliwuniu, ja mam jeszcze gorzej, bo to ja sama obsiusiałam moją podusię. I nawet nie wypada mi naskarżyć na winowajcę...
Inka

Witaj piękna gromadko i oczywiście Duża :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oliwciu jaka Ty jesteś gaduła :ryk: :ryk: :ryk:
co z podusią-kupili nową czy jeszcze nie :?:

Obrazek
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Czw gru 01, 2011 16:58 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

Witajcie kochane! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw gru 01, 2011 20:11 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

Miiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?

MaryLux

Post » Czw gru 01, 2011 20:16 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

Kociara82 pisze:Lili rzadzi obiema grupami :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
kocham was bardzo, moje slodziutkie koteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ciociu, to się świetnie składa, bo my Cię również kochamy bardzo, bardzo i przysyłamy Ci nasze najsłodsze lizu, lizu, lizu, lizu i jeszcze raz lizu, lizu, lizu, lizu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wedelek lizuniek w imieniu wszystkich kotków

vega013

Post » Czw gru 01, 2011 20:18 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

vega013 pisze:
Kociara82 pisze:Lili rzadzi obiema grupami :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Ciociu, to się świetnie składa, bo my Cię również kochamy bardzo, bardzo i przysyłamy Ci nasze najsłodsze lizu, lizu, lizu, lizu i jeszcze raz lizu, lizu, lizu, lizu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wedelek lizuniek w imieniu wszystkich kotków

A nam to ktoo zrobi lizu-lizu? chchchuuuuuuuu :placz:
I + K

MaryLux

Post » Czw gru 01, 2011 20:22 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - wszystko wraca do normy :)))

Caragh pisze:Oliwko, ale szczegółowy raport 8O Że Ci się chciało :lol: Podziwiam i czytałem z zapartym tchem :oops:
Pozdrawiam :)
Kitek

Kiteczku, a co ja mam biedna robić, kiedy Duża leży chora i wciąż narzeka, że zaraz umrze? Tylko nas denerwuje, bo od razu martwimy się, kto nam wyczyści kuwetki i miseczki napełni. Duży nigdy tego nie robił - pewnie nie potrafi.
Oliwka zmartwiona

vega013

[poprzednia][następna]